Įkraunama...
Įkraunama...

----Saldūs receptai su nuotraukomis---

QUOTE(daividija @ 2008 09 24, 16:53)
Cipciuk,tavo pyragas labai skaniai atrodo,megstu slapius.
O cia mano kepiniai:
Sonatinos pyragas,receptas cia


Na štai, pagaliau pamačiau, jog kažkas irgi kepė šį pyragą, man jis nerealus, kepiau du kartus, vieną kartą išėjo puikiai, o štai antrą kartą gavosi visiškas pravalas... šonai iškepė, o vidurys visas plaukė tiesiog, tešla skysta visa ir niekaip neiškepė... verysad.gif doh.gif ir nesupratau dėl ko: ar dėl to jog vietoj sviesto dėjau margariną, ar kriaušės per sultingos, ar jų per daug buvo, ar pyragas per storas, nes dariau iš dvigubos normos ir kepiau 26cm skersmens formoj...
Labai lauksiu gal kas pasakys dėl ko taip galėjo atsitikti, nes jo skonis tai nerealus, bet va bijau kepti (nors šiaip tokių baimių neturiu ax.gif ) kad vėl taip pad nesigautų, nes gaila produktų...
Atsakyti
Sveikos, seimininkutes 4u.gif biggrin.gif

Labai aciu uz tokius puikius receptukus thumbup.gif Keletu is ju as esu pasinaudojusi, veliau dar ir daugiau nuotrauku atkapstysiu biggrin.gif

VARSKES TINGINYS


user posted image



Atsakyti
QUOTE(justuke* @ 2008 09 28, 13:08)
Sveikos, seimininkutes  4u.gif  biggrin.gif

Labai aciu uz tokius puikius receptukus  thumbup.gif  Keletu is ju as esu pasinaudojusi, veliau dar ir daugiau nuotrauku atkapstysiu  biggrin.gif

VARSKES TINGINYS
user posted image

o kaip ji daryti g.gif
Atsakyti
http://www.supermama...p;#entry5139439

Stai cia viskas parasyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justuke* @ 2008 09 28, 14:17)

Aš taip pat dariau šį VARŠKĖS TINGINĮ. Tikrai superinis dalykas, kas mėgsta varškės produktus. Laaaaaaaaaaaabai skanu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 28, 01:16)
Nebesugalvoju ka kepti , o taip norisi rolleyes.gif

" KARALISKIEJI RIESTAINIAI "

.

thumb_yello.gif skaniai atrodo 4u.gif
Atsakyti
[quote=cipciukas,2008 09 28, 01:16]
Nebesugalvoju ka kepti , o taip norisi rolleyes.gif

" KARALISKIEJI RIESTAINIAI "

------------------------------------------------------

Labai grazus riestainiai... as tai pamenu universitete pardavinejo riestainius cukrumi apibarstytus, be kakavos, kokie jie skanus budavo... buna gal ir pardese ju pirkt, as net nezinau, gal zinot kas recepta tu trapiu riestainiuku? blush2.gif ar cia taip pat gal kaip cipciuko, tik kakavos nedet?

Ar galit man kas paaiskint, kodel kai noriu ne viska cituot, tai man nerodo baltam fone, kai istrinu tam tikra teksta, nu paziurekit, kas cia gavosi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 28 rugsėjo 2008 - 14:00
O stai mano siandienos kepinys "Apverstinis ananasu ir vysniu pyragas" (tik pas mane su avietemis) .Nu bet ir skanus! Pati negalvojau, kad toks rezultatas gausis. Gavosi sultingas, bet ne per daug, nuo ananasu saldziarugstis. Vietoj vysniu, dejau avietes, bet skonio tikrai tai nepagadino blush2.gif ir neturejau rudojo cukraus, tai dejau paprasta, bet manau tas rudasis cukrus tik spalva pridetu tamsesne. Parasyta, kad tesla reikia pilti, bet ji gaunasi ne pilama, o tiesiog uzdedama, jei taip galima pavadint, na kas gaminsit, pamatysit smile.gif user posted image

user posted image

user posted image

Receptas:

user posted image

Ir dar, kepiau 22 cm skersmens formoj, nes kitokios neturejau, ir isklojau kepimo popieriumi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 28 rugsėjo 2008 - 14:06
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 28, 13:55)
O stai mano siandienos kepinys "Apverstinis ananasu ir vysniu pyragas" (tik pas mane su avietemis) .Nu bet ir skanus! Pati negalvojau, kad toks rezultatas gausis. Gavosi sultingas, bet ne per daug, nuo ananasu saldziarugstis. Vietoj vysniu, dejau avietes, bet skonio tikrai tai nepagadino  blush2.gif ir neturejau rudojo cukraus, tai dejau paprasta, bet manau tas rudasis cukrus tik spalva pridetu tamsesne. Parasyta, kad tesla reikia pilti, bet ji gaunasi ne pilama, o tiesiog uzdedama, jei taip galima pavadint, na kas gaminsit, pamatysit

Na ir pyragas skaniai atrodo.. bigsmile.gif thumb_yello.gif Butinai bandysiu kepti. O idomu, jeigu vietoj ananasu deciau persikus konservuotus? g.gif mano vyras juos tiesiog dievina, tai stengiuosi vis ka daryti tai su persikais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2008 09 28, 15:16)
Na ir pyragas skaniai atrodo.. bigsmile.gif  thumb_yello.gif Butinai bandysiu kepti. O idomu, jeigu vietoj ananasu deciau persikus konservuotus? g.gif mano vyras juos tiesiog dievina, tai stengiuosi vis ka daryti tai su persikais biggrin.gif



Gal ir su persikais gautusi, bet pas mus tai nelabai persikai valgomi seimoj, nes kai dariau torta ananasini, o dejau persikus vietoj ananasu, tai gavosi manau kitoks tortas nei su ananasais. Bet eksperimentuot galima, juk. Bet kokiu atveju manau gausis skanus pyrgas!!! thumbup.gif O jei taviskis megsta persikus, tai tada jam tiktu smile.gif
Svarbiausia, kad greit jis pagaminamas.

Reiks visdelto nusipirkt rudojo cukraus, kaip tame recepte su ananasais jis ieina, nes paskaiciau internete, kad rudasis cukrus suteikia karameles skoni, turetu labai skanu but.. karamele dievinu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 28 rugsėjo 2008 - 14:43
O cia dar viena nuotraukike atkapsciau biggrin.gif Cia supeeer paprastas, bet ne pratas biggrin.gif , mano kurybos torciukas thumbup.gif

Biskvitui:
4 kiausiniai
150g sviesto
stikline cukraus
300g miltu

Sviesta islydyti. Kiausinius isplakti su cukrumi, supilti lydyta sviesta. Po truputi berti miltus. Gerai ismaisyti. Puse teslos kepti 180C ~20min. Tada iskepti likusia tesla.

Kremui:
200g varskes (arba varskes kremo; Norfoj syki buvau nusipirkus su skoniu - neblogai gavosi mirksiukas.gif )
200g riebios grietineles
konservuotu vaisiu (mano atveju - abrikosu; tiktu ir nekonservuoti)
pakelis grietineles standiklio
cukraus pudros
vanilinio cukraus
sirupo is konservu

Varske pertrinti. Ipilti ~5 saukstus sirupo, pasaldinti cukraus pudra, vaniliniu cukrumi. Salta grietinele isplakti. I ja suberti grietineles standikli + cukraus pudra. I grietineles mase imaisyti varskes mase. Ant atsalusiu paplociu sukresti idara. Puosiam pagal fantazija As puosiau sokoladiniu glajumi (20g sviesto + 2 sauksteliai kakavos + 4 saukstai pieno + cukraus pudra. Viska pakaitinti iki uzvirimo) ir kokoso drozlemis, o sonus apdailinau trupiniais.


user posted image
Atsakyti
Kiek čia visokiausių skanumynų rolleyes.gif Šaunuolės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 28, 14:36)
1. Labai grazus riestainiai... as tai pamenu universitete pardavinejo riestainius cukrumi apibarstytus, be kakavos, kokie jie skanus budavo... buna gal ir pardese ju pirkt, as net nezinau, gal zinot kas recepta tu trapiu riestainiuku?  blush2.gif ar cia taip pat gal kaip cipciuko, tik kakavos nedet?

2. Ar galit man kas paaiskint, kodel kai noriu ne viska cituot, tai man nerodo baltam fone, kai istrinu tam tikra teksta, nu paziurekit, kas cia gavosi  unsure.gif

1. Man rodos tie riestainiai iš varškinės tešlos būdavo unsure.gif Bent jau namie kepdavom tai iš varškinės smile.gif
Va pas Sonatiną yra varškinės pynutės. Tai gal toks receptas tiktų, tik susukt kitaip reiktų mirksiukas.gif
Aš negaliu tikslaus recepto, parašyti, nes senai nekepėm, o kai kepėm, tai iš akies, tik žinau, kad dėdavom, varškę, grietinę, cukrų, kiaušinį, sodą, miltus, na ir vanilės ar kokio kitokio kvapo smile.gif

2. Todėl, kad ištrynei paskutines dvi eilutes wink.gif Trink tik tekstą, o tai kas skliausteliuose būna palik (viena eilute citatos pradžioj, ir dvi pabaigoj) wink.gif
Atsakyti