Na grozio lygtai cia jokio ir nera , tai toks paprastas naminis pyragas .
Na bet jau aciu ,aciu
Papildyta:
Cipciuk,tavo pyragas labai skaniai atrodo,megstu slapius.
O cia mano kepiniai:
Sonatinos pyragas,receptas cia
.Labai skanus pyragas
Ir graikiniu riesutu pyrageliai:
3 kietai virti kiausiniu tryniai,pertrinti per sieteli,
120g cukraus,
120g sviesto,
140g miltu,
ziupsnelis cinamono,
puse tarkuotos citrinos zieveles,
Virsui:
serbentu arba apelsinu uogienes(as dejau persiku),
Idarui:
350g maltu graikisku riesutu,
2 kiausiniai,
3v.s. cukraus,
1v.s. romo,
Glajui:
sokolado.
Is kiausiniu tryniu su cukrumi,sviesto,miltu,ir prieskoniu pagaminti puria tesla.Puse teslos plonai iskocioti ir perkelti i riebalais istepta skarda.Plonai aptepti uogiene.
Visus idaro ingredientus sumaisyti ir paskleisti ant teslos.Likusia tesla plonai iskocioti ir uzdengti idara.Kepti ikaitintoje orkaiteje(200C) 10-20 min.Kol tesla taps aukso spalvos.Sokolada istirpinti ir aplieti storai pyraga.Supjaustyti kubeliais.Skanaus,labai skanus desertas prie kavos
O cia mano kepiniai:
Sonatinos pyragas,receptas cia
.Labai skanus pyragas
Ir graikiniu riesutu pyrageliai:
3 kietai virti kiausiniu tryniai,pertrinti per sieteli,
120g cukraus,
120g sviesto,
140g miltu,
ziupsnelis cinamono,
puse tarkuotos citrinos zieveles,
Virsui:
serbentu arba apelsinu uogienes(as dejau persiku),
Idarui:
350g maltu graikisku riesutu,
2 kiausiniai,
3v.s. cukraus,
1v.s. romo,
Glajui:
sokolado.
Is kiausiniu tryniu su cukrumi,sviesto,miltu,ir prieskoniu pagaminti puria tesla.Puse teslos plonai iskocioti ir perkelti i riebalais istepta skarda.Plonai aptepti uogiene.
Visus idaro ingredientus sumaisyti ir paskleisti ant teslos.Likusia tesla plonai iskocioti ir uzdengti idara.Kepti ikaitintoje orkaiteje(200C) 10-20 min.Kol tesla taps aukso spalvos.Sokolada istirpinti ir aplieti storai pyraga.Supjaustyti kubeliais.Skanaus,labai skanus desertas prie kavos
oij kokie skanus pyrageliai atrodo siaubas taip ir noreciau pagriebt pora
Aciu,mergaites,pyragelius siulau pabandyti,greitai pasigamina(tiesa turejau vargo su teslos kociojimu,labai trupa,tai istiesiau rankomis i skardele,o virsutini sluoksni pakociojau,bet teko sudeliot is gabaliuku ),ir labai skanus,dregni tokie.
O sokoladu puosti geriausia uzpili ir viskas,bet cia pagal recepta reikejo aplieti sokoladu.
O sokoladu puosti geriausia uzpili ir viskas,bet cia pagal recepta reikejo aplieti sokoladu.
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 24, 17:57)
Daividija , o jei as migdolus deciau , gal nieko tokio , tik ,kad jie sausi , o graikiski riebus
Ai reiks ryt pabandyti , kas bus -tas bus , man atrodo vistiek bus valgomi ( labai nemegstu keisti ka nors recepte , ir pykstu , kai mano recepte ka nors pakeicia , o paskui - vajezau neiseina )
Ai reiks ryt pabandyti , kas bus -tas bus , man atrodo vistiek bus valgomi ( labai nemegstu keisti ka nors recepte , ir pykstu , kai mano recepte ka nors pakeicia , o paskui - vajezau neiseina )
Oij Cipciukas kokia pikta
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 24, 18:12)
As supratau, bet is tikro, jei nukrypsti nuo Jusu recepto, tai ir nesigauna kas nors cia tikra tiesa
Cipciuk,as irgi nevisus graikiskus sudejau Turejau tik 200g graikisku,kitus dejau migdolus,bet gavosi labai skanu.
Cipsiuk, daividija - vaišinuosi virtualiai, nes susirgau. Jūsų rankos stebuklus tveria
obuolių naikinimo programa.
receptą davė mama, bet ji jį rado kažkur SM.
200 g margarino/sviesto
200 g grietinės
stikline miltų
2 stiklinės cukraus (aš dėjau mažiau ir man vistiek saldoka),
cinamono,
obuolių
iš margarino, grietinės ir miltų suminkom tešlą (tokią limpančią prie rankų). susukam į kokį maišelį (popierių ar ta patį margarino popierėlį) ir metam į šaldytuvą. pirmą kart laikiau šaldytuve tol kol susipjausčiau obuolius, o kitą kart per dieną, tai rezultatas panašus gavosi. mano mama kartais ir parą laiko pralaiko šaldytuve, pasak jos geriau išsisluoksniuoja ilgiau palaikytas...
nulupam, supjaustom obuolius, apibarstom cinamonu ir cukrumi. traukiam puse tešlos iš šaldytuvo, iškočiojam. dedam į kepimo popieriumi ištiestą skardą. subadom šakute. ant viršaus obuolius, dar ant viršaus iškočiotą likusią tešlą. ištepam plaktu kiaušiniu, subadom šakute ir į orkaitę. kepam ~45-60 minučių. 180-200 C. (aš pareguliuoju pagal vaizdelį)
tiesa, standartinio dydžio skardai reikia 1,5 normos produktų.
receptą davė mama, bet ji jį rado kažkur SM.
200 g margarino/sviesto
200 g grietinės
stikline miltų
2 stiklinės cukraus (aš dėjau mažiau ir man vistiek saldoka),
cinamono,
obuolių
iš margarino, grietinės ir miltų suminkom tešlą (tokią limpančią prie rankų). susukam į kokį maišelį (popierių ar ta patį margarino popierėlį) ir metam į šaldytuvą. pirmą kart laikiau šaldytuve tol kol susipjausčiau obuolius, o kitą kart per dieną, tai rezultatas panašus gavosi. mano mama kartais ir parą laiko pralaiko šaldytuve, pasak jos geriau išsisluoksniuoja ilgiau palaikytas...
nulupam, supjaustom obuolius, apibarstom cinamonu ir cukrumi. traukiam puse tešlos iš šaldytuvo, iškočiojam. dedam į kepimo popieriumi ištiestą skardą. subadom šakute. ant viršaus obuolius, dar ant viršaus iškočiotą likusią tešlą. ištepam plaktu kiaušiniu, subadom šakute ir į orkaitę. kepam ~45-60 minučių. 180-200 C. (aš pareguliuoju pagal vaizdelį)
tiesa, standartinio dydžio skardai reikia 1,5 normos produktų.