QUOTE(cipciukas @ 2008 09 23, 12:10)
Taip kai pjauni , tai iki galo nedapjauni palieki pora cm. na panasei kaip vandens kriaukle , kad atsidarytu ,ir tada pridedi kremuko , galima bet koki - plakta grietinele , varskes krema , sviestini ,tinka ir tas kur tortams naudoju , na cia pagal kiekvieno skoni
O kuo galima pakeist svirskta? neturiu kuo isspaust tu pyrageliu svirksta turiu, bet jis tikrai neisspaus pyragelio dydzio
Aš kai neturėjau, tai šaukštu dėjau. ir nieko, tik forma truputį... bet skoniui tai nekenkia
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 23, 13:32)
Tai , kad jie bent pas mane tai nedideli 4 plocio ir 2 cm. aukscio , svirkstas tikrai turetu isspausti , nes tesla ne kieta . Bet galima ir su saukstu detu i skardele , jie vistiek iskils , tik nebus tu ranteliu . Pasidaryk , labai lengva ir zentas labai isgyre
Siandien planavau issikepti medaus tortui lakstu, bet kad dukrytei nekas, tai gal teks atidet... arba gal situ ekleriuku padarysiu. Bandysiu su tuo kremu tortam, turiu konjako gal skonio kazi tiks? jei iseitu, tai mane vyras ant ranku nesiotu
Papildyta:
Ir ar daryt is to torto kremo visa pokelio turini? Ar nebus per daug tai normai ekleriu? Gal bandyt is puses?
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 23, 15:08)
Pas mane gavosi 19 ekleriuku , daryk is viso , konjako skonis geras , tik as vietoj taves nedeciau sviesto , o daryciau tik su pienu , na kaip ant pakejio parasyta , bet tu spresk pati deti ar ne sviesto
Greiciau sveikit
Greiciau sveikit
Aij, neistveriau, nesulaukiau atsakymo, tai krema pasidariau is puses normos, ten jo manau pakankamai. O ekleriuku nu tikrai daug gavosi, net neskaiciavau. Tik juos turbut reikia atvesint, pries dedant i juos krema. Paskui idesiu foto, bet jie toli grazu ne tokie grazus kaip Jusu Jei skanu bus, tai kita kart eksperimentuosiu su kitokiu kremu.
Kremo uzteko kaip tik kaip tik Na nufotkinau, bet siaip nelabai grazus jie gavosi, bet kaip vyras ir anyta sake, labai skanus. Vyras tai su pienu valge juos Ir man gavosi gal 40 ekleriuku As nepjoviau pacio pyragelio, o su svirkstu per skylute ileidau kremo, kai kur islindo
Beje, o del kiausiniu, cia dedasi 4, norejau det 3, nes dickiai, bet visdelto nenoredama sugadint recepto, dejau 4. Bet gal ir su trim butu viskas gerai.
Aciu Cipciuk uz recepta
Beje, o del kiausiniu, cia dedasi 4, norejau det 3, nes dickiai, bet visdelto nenoredama sugadint recepto, dejau 4. Bet gal ir su trim butu viskas gerai.
Aciu Cipciuk uz recepta
obuolių pyragas
6 kiaušiniai (kaimiškus naudodama dėjau 5)
1-1,5 st cukraus
1,5 st miltų
po šaukštelį vanilinio cukraus ir cinamono
apie 6 obuolius
kiaušinius gerai išplakt su 2/3 cukraus. supilt miltus ir mediniu šaukštu atsargiai išmaišyt.
obuolius nulupt ir supjaustyt skiltelėm. apibarstyt likusiu cukrum, vaniliniu ir cinamonu. išmaišytus obuolius pilti į tešlą ir viską sukrėst į aliejum pateptą kepimo formą.
kept vidutinio karštumo orkaitėj apie pusvalandį.
SKANAUS!!!
beje, pyragas labai greit pagaminamas ir nuostabaus skonio, o visi namai kvepia rudeniu
6 kiaušiniai (kaimiškus naudodama dėjau 5)
1-1,5 st cukraus
1,5 st miltų
po šaukštelį vanilinio cukraus ir cinamono
apie 6 obuolius
kiaušinius gerai išplakt su 2/3 cukraus. supilt miltus ir mediniu šaukštu atsargiai išmaišyt.
obuolius nulupt ir supjaustyt skiltelėm. apibarstyt likusiu cukrum, vaniliniu ir cinamonu. išmaišytus obuolius pilti į tešlą ir viską sukrėst į aliejum pateptą kepimo formą.
kept vidutinio karštumo orkaitėj apie pusvalandį.
SKANAUS!!!
beje, pyragas labai greit pagaminamas ir nuostabaus skonio, o visi namai kvepia rudeniu
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 23, 17:56)
Na saunuoles , kad jau prikepet skanumynu
Rugegele23 tavo eklerai va kokie
Saunuole !!!
Rugegele23 tavo eklerai va kokie
Saunuole !!!
Aciu
Pas Jus atrodo jie tokie slapi is virsaus, o pas mane atrodo sausi gal as kazka ne taip dariau na bet skanu svarbu Man norejosi, kad jie butu slapesni