Jooooooo.... visos ismirusios
Tada as jums pasiulysiu issikepti " Totorisku " bandeliu
Va jos
Receptukas ( jeigu kas susidomejo
)
Teslai :
0,5 kg. miltu
du su pusia kiausinio
125 mlg. pieno
30 g . svieziu mieliu
ziupsnelis druskos
200 g. sviesto ( geriau 82%)
Idarui :
1 stikline aguonu ( ismirkusiu ir sumaltu su cukrumi )
Mieles su 2 sauksteliais cukraus ir trupuciu silto pieno pakildiname.
Kiausinius isplakame su siltu pienuku , supilame miltus ir pakilusias mieles , uzminkome tesla .
Uzminkita tesla intencyviai minkome , kol joje atsiras oro pusliu ( apie 20 min. ).
Tesla iskociojame ( kildinti nereikia ) 3 mm. storio.
Labai minkstu sviestu sutepame visa teslos blyna .
Pagal savo skoni ( as barstau nemazai ) visa lesla apibarstome cukrumi ir razinomis ( ju taip pat negailiu ) .
Imame uz krasto ir labai standziai vyniojame tesla i ritineli .
Supjaustome 3 cm. griezineliais ( pas mane isejo 18 bandeliu ).
Imame viena gabaleli , ir pirstais isstumeme teslos viduriuka , taip padarydami duobute , i kure idedame viena sauksteli aguonu misinio ( galite ir daugiau ) ir gerai suklijuojame bandeles apacia .
Dedame i skarda labai gerai istepta sviestu .
Kepame 200c. orkaiteje ( man iskepa per 35-30 min.).
Apibarstome cukraus pudra .
Mano patarimai : jeigu norite riebesniu , tesla aptepkite daugiau sviesto , jei matysite , kad kepant virsus labiau kepa , uzdenkite folija .
As kisau skarda per orkaites viduri . Labai skanios ka tik iskeptos .
Cia mano mociutes receptas , pas mus jos labai megiamos .
Pabandykite , gal ir jums patiks
Tiesa , dar noriu pasakyti , kad tesna minksta ir limpa prie stalo , tai minkidamos vis rankas ir stala patepkite aliejumi.
SEKMES !!!