labas rytas, aciu visom uz patarimus, taigi bandau ikelt savo abrikosu plokstainio nuotraukyte , tik is jo po vakar vakaro nieko nebeliko. labai jau skanus gerai kad vakar spejau tik isemus nupaveiksluoti
jo receptukas cia: 900g abrikosu, 150g miltinio cukraus, 300g miltu, 300g minksto sviesto, 4 kiausiniai, 3 valg saukstai citrinos sulciu
visus produktus sumaisom ir plakam mikseriu apie 4-5 min, tesla pilam i riebalais istepta ir miltais pabarstyta skarda uzdedam abrikosus ir kepam 175 temperaturoi apie pusvalandi skanaus
neramuole, koks grozis abrikosai konservuoti?
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 09 16, 10:16)
neramuole, koks grozis abrikosai konservuoti?
aciukas taip abrokosai konservuoti, kita kart imsiu didesne blekute, nes man pyragas toks storokas gavosi, ir abrikosu visu nesudejau, tai su savo padejeja(dukryte) susmaliziavom vienus
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 16, 10:04)
LABAS RYTAS!!!!
Kokia puiki sendien diena
Gal kas dar negerete kavos ? cia jums po pyrageli prie jos
Kokia puiki sendien diena
Gal kas dar negerete kavos ? cia jums po pyrageli prie jos
Gal galit papasakoti, kaip taip gražiai sulankstot?
Jau iskepe spurgos pagal si recepta (Sonatinos)Nuoroda
Dejau miltu truputuku maziau nei nurodyta, bet tik truputku bet gal dar maziau galima det, tada dar minkstesnes gal butu, bet siaip liuks, jau net as nelabai megstu spurgas, bet sios patiko!!! nesubliusko, saldumo pats tas, nu super. Prisiminiau dar kazkada Kauno stoties turguj budavo tokia mociute su visokiom spurgom... Kokios skanios budavo su dzemu... niam niam.. bet tai buvo labai labai seniai...o gal ir dabar dar ji ten buna
Dar turiu varskes, gal reiks pabandyt su idaru ta pacia tesla.
Dejau miltu truputuku maziau nei nurodyta, bet tik truputku bet gal dar maziau galima det, tada dar minkstesnes gal butu, bet siaip liuks, jau net as nelabai megstu spurgas, bet sios patiko!!! nesubliusko, saldumo pats tas, nu super. Prisiminiau dar kazkada Kauno stoties turguj budavo tokia mociute su visokiom spurgom... Kokios skanios budavo su dzemu... niam niam.. bet tai buvo labai labai seniai...o gal ir dabar dar ji ten buna
Dar turiu varskes, gal reiks pabandyt su idaru ta pacia tesla.
Paprasti keturkampukai ,viduri persikas , su peiliu nuo kiekvieno kampuko ipjaunama ( truputi paliekamas viduriukas ) na nedapjaunama iki pat vidurio ,po to imi uz vieno kampuko ir dedi ji i parsiko viduri , imi kita ir vel dedi ant persiko ir taip visus keturis , gal ka ir supratot , patariu is pradziu bandyti is popieriaus.
Papildyta:
Stovi stovi , tik ar tos spurgos tokio pacio skonio ,reik kada nusipirkti
Papildyta:
Stovi stovi , tik ar tos spurgos tokio pacio skonio ,reik kada nusipirkti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 16, 11:27)
Jau iskepe spurgos pagal si recepta
man nera skanesniu spurgu,jas tik ir bekepu prigriebciau viena...as tai vel grietinieciu eisiu kepti
QUOTE(lapute33 @ 2008 09 15, 22:24)
nutelos turiu, reik eit teslos nusipirkt ir ishsikept tokius pyragelius kazkkaip lb jie man prancuzija primena
QUOTE(jurguliux @ 2008 09 16, 08:11)
ir aš prisidedu prie sveikinimų
QUOTE(organizatore @ 2008 09 16, 12:17)
nutelos turiu, reik eit teslos nusipirkt ir ishsikept tokius pyragelius kazkkaip lb jie man prancuzija primena
kai iškepsi ir mes su sese prisijungsim paragauti šedevro
QUOTE(organizatore @ 2008 09 16, 13:17)
O as su ta bemiele tesla kepdavau pyragelius su "Rududu" idaru, irgi labai skanu
QUOTE(*irma* @ 2008 09 15, 20:44)
gal gali daugiau apie juos papasakoti,nes turiu ir as nusipirkusi,viena jau sugadinau
Nezinau ka tau papasakoti,jie paprastai pasigamina,tik uzpili saltu pienu,paplaki(geriausia sluotele),ir viskas,galima valgyti,bet as ju nemegstu,i sampanini torta buvo kaip tik!!!Dar galvoju tiktu sviestiniam kremui,tik su per pus mazesniu pieno kiekiu,po to iplaki sviesto ir kremas.
QUOTE(rasyte_ @ 2008 09 16, 06:08)
Tikrai puiki diena - gimiau 25-a karta, du tortai saldytuve, o as visa be nuotaikos bet pyrageliu pasivaisinsiu, tik einu kavos pasidaryti
Su gimtadieniu!!!