QUOTE(KibirVibir @ 2008 09 14, 21:19)
recepte parasyta, kad cukru keiciate Splenda. As turiu milteliais, tai kiek ju atitiktu reikiama cukraus kieki?
Ant pakuotės turi būti parašyta kokiu kiekiu keisti.
Pas mane granulės. Tai 100 g cukraus - 10 gr splendos.
Papildyta:
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 14, 21:22)
O as nezinau kas per kvapas ir skonis to imbiero , reikes nusipirkti ir pauostyti , bu gvazdikeliu nekenciu kaip vampyras cesnako
O aš tai laaabai daug kur jį dedu. Tiek daržovių patiekalus gamindama, tiek į desertus. Toks aštrokas prieskonis. Na, imbieriniai sausainiai idealiai atskleidžia jo privalumus
QUOTE(Cinside @ 2008 09 14, 20:11)
Mano keksiukų maratonas buvo tęsiamas kepant keksiukus su obuoliais ir imbieru
Receptas:
http://patiekalai.bl...ir-imbieru.html
Receptas:
http://patiekalai.bl...ir-imbieru.html
nu keksiukai tau iseina superiniai
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 14, 21:29)
Tai ,kad neteko ju ragauti , bet as nelabai megstu meduolius ,tai turbut man jie netiks
Tuomet turbūt nelabai
QUOTE(Nerytė @ 2008 09 14, 21:31)
nu keksiukai tau iseina superiniai
Labai ačiū
Laba
Va,savaitgalio bulkutės Mielinė tešla;mieles,pienas,cukrus,miltai,aliejus.Įdarui varškė,lašinukai,cinamonas Aptepti plaktu kiaušiniu,lašinėtas apibarstom dar sezamo sėklomis. SKANAUS
Va,savaitgalio bulkutės Mielinė tešla;mieles,pienas,cukrus,miltai,aliejus.Įdarui varškė,lašinukai,cinamonas Aptepti plaktu kiaušiniu,lašinėtas apibarstom dar sezamo sėklomis. SKANAUS
QUOTE(Terija:) @ 2008 09 15, 14:41)
Va,savaitgalio bulkutės Mielinė
labai čia idomiai su tai sipjovimais gera mintis
Čia su žirklėmis čakšt,čakšt .....
SOS
darau daividijos sampanini torta ir bijau, kad kazka ne taip padariau bet dar turiu laiko pasitaisyti
Recepte nurodyta pudinga sumaisyti su pienu ir sampanu, viska taip ir padariau, supyliau zelatina, idejau i saldytuva, kad pradetu truputi stingti, bet istraukus pamaciau nesamone pudingo krakmolas apacioje
Ir man kazkaip saldumo truksta, nes kur i grietinele isplakiau, tai man rodos neuzteks
Padekit kasnors
Ryt nesu torta gimtadienio proga i darba - nesinori apsijuokti
darau daividijos sampanini torta ir bijau, kad kazka ne taip padariau bet dar turiu laiko pasitaisyti
Recepte nurodyta pudinga sumaisyti su pienu ir sampanu, viska taip ir padariau, supyliau zelatina, idejau i saldytuva, kad pradetu truputi stingti, bet istraukus pamaciau nesamone pudingo krakmolas apacioje
Ir man kazkaip saldumo truksta, nes kur i grietinele isplakiau, tai man rodos neuzteks
Padekit kasnors
Ryt nesu torta gimtadienio proga i darba - nesinori apsijuokti
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 15, 17:17)
Mergaites , kurios darete ta torta padekite zmogui , as dar nebandziau , bet jeigu nusedo krakmolas tai manau ,kad nedasildei gerai , nes kai verdi kisieliu tai krakmolas niekada nenuseda
Bet kad as jo net nesildziau arba ne taip supratau recepta
Va cia kaip darosi kremas:
Kremas:2 pokelius vanilinio pudingo(to kurio nereikia virti,o tik uzpilti saltu pienu),uzpyliau 400ml pieno(pyliau 200ml maziau negu parasyta ant pokelio),ismaisiau,ten supyliau beveik visa buteli(0,75ml) sampano,pasilikau tik stikline.Gerai isplakiau,supyliau istirpinta zelatina(zelatinos dejau 2,5 pokelio,pas mane pokeliai pusei litro),Palikau kad apstingtu.Tada isplakiau 300ml grietineles su 3 saukstais cukraus ir vaniliniu cukrumi,idejau truputi citrinos rugsties.Kai kremas apstingo,imaisiau grietinele.I tortine dejau viena biskvita,sulaisciau sampanu(kuris liko neisgertas),dejau trecdali kremo,tada antra biskvita,vel sulaistyti sampanu,puse likusio kremo,vel biskvitas,i likusi krema pripjausciau smulkiai braskiu ir sudejau ant torto.Padejau i saldytuva10 val.