Siandien per kazkokia laida girdejau, kad saldumynai gamina laimes hormona tad gaminkime ir valgykime
QUOTE(gabrieliux @ 2008 09 14, 09:26)
jetau atrodo kaip pirktinis
jetau aciu tau laaabai
Niekada nebuvau girdejus apie grietiniecius. Keleta kartu maciau cia keptus ir siandien susigundziau pati isbandyti juos .Kepiau pagal sita recepta ir galiu pasakyti kad gavos nuostabus purus, tirpstantys burnoje...
QUOTE(aguonele @ 2008 09 14, 18:26)
Niekada nebuvau girdejus apie grietiniecius. Keleta kartu maciau cia keptus ir siandien susigundziau pati isbandyti juos .Kepiau pagal sita recepta ir galiu pasakyti kad gavos nuostabus purus, tirpstantys burnoje...
Kaip graziai atrodo... turiu kaip tik varskes,ir reikia ja sunaudot, galvoju ka cia pasigaminti gal siuos pyragelius
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 14, 20:05)
Rugegele 23 , nugriusi tiek visko bekepdama , ne ne as juokauju , saunuole , zinok vytai tokias seimininkes myli
As jau i prieki pagal eiliskuma darausi sarasiuka kepiniams reikia atkreipt demesi, kad viskas butu suvalgoma
Na va,as kaip tik siandien pasigaminau laimes sindromini pyraga labai sokoladinis tortas-musas su rome ismirkintomis razinomis(ir vel )I pyraga tai cia nepanasu,jis toks slapias ir sultingas,greiciau tikras musas.Labai sotus,bet MB tryne rankas ir valge mmmmmm.
60g razinu,
3-4v.s. romo,
450g sviesto,
450g juodo sokolado,
200g riebios grietineles,
8 kiausiniai,
200g cukraus,
Glazura:
150g juodo sokolado,
50g grietineles.
Razinas uzmerkti rome 30 min.
Sviesta,grietinele ir sokolada pakaitinti,kol istirps sokoladas.Truputi atvesinti.
Kiausinius isplakti su cukrumi,imaisyti i sokolado mase,supilti razinas su visu romu.
Supilti riebalais istepta ir sviestiniu popieriumi isklota forma(20cm).deti i ikaitinta iki 180C orkaite ir kepti 1 val.
Atvesinti,peiliu sulyginti pavirsiu ir aptepti glajumi.
Glajus:grietinele uzvirinti,sudeti sokolada ir pakaitinti kol istirps.Truputi atvesinti ir aptepti.
Aguonele,grazus tavo grietinieciai,as vis ruosiuosi kepti
60g razinu,
3-4v.s. romo,
450g sviesto,
450g juodo sokolado,
200g riebios grietineles,
8 kiausiniai,
200g cukraus,
Glazura:
150g juodo sokolado,
50g grietineles.
Razinas uzmerkti rome 30 min.
Sviesta,grietinele ir sokolada pakaitinti,kol istirps sokoladas.Truputi atvesinti.
Kiausinius isplakti su cukrumi,imaisyti i sokolado mase,supilti razinas su visu romu.
Supilti riebalais istepta ir sviestiniu popieriumi isklota forma(20cm).deti i ikaitinta iki 180C orkaite ir kepti 1 val.
Atvesinti,peiliu sulyginti pavirsiu ir aptepti glajumi.
Glajus:grietinele uzvirinti,sudeti sokolada ir pakaitinti kol istirps.Truputi atvesinti ir aptepti.
Aguonele,grazus tavo grietinieciai,as vis ruosiuosi kepti
QUOTE(daividija @ 2008 09 14, 20:30)
Na va,as kaip tik siandien pasigaminau laimes sindromini pyraga labai sokoladinis tortas-musas su rome ismirkintomis razinomis(ir vel )I pyraga tai cia nepanasu,jis toks slapias ir sultingas,greiciau tikras musas.Labai sotus,bet MB tryne rankas ir valge mmmmmm.
60g razinu,
3-4v.s. romo,
450g sviesto,
450g juodo sokolado,
200g riebios grietineles,
8 kiausiniai,
200g cukraus,
Glazura:
150g juodo sokolado,
50g grietineles.
Razinas uzmerkti rome 30 min.
Sviesta,grietinele ir sokolada pakaitinti,kol istirps sokoladas.Truputi atvesinti.
Kiausinius isplakti su cukrumi,imaisyti i sokolado mase,supilti razinas su visu romu.
Supilti riebalais istepta ir sviestiniu popieriumi isklota forma(20cm).deti i ikaitinta iki 180C orkaite ir kepti 1 val.
Atvesinti,peiliu sulyginti pavirsiu ir aptepti glajumi.
Glajus:grietinele uzvirinti,sudeti sokolada ir pakaitinti kol istirps.Truputi atvesinti ir aptepti.
Aguonele,grazus tavo grietinieciai,as vis ruosiuosi kepti
60g razinu,
3-4v.s. romo,
450g sviesto,
450g juodo sokolado,
200g riebios grietineles,
8 kiausiniai,
200g cukraus,
Glazura:
150g juodo sokolado,
50g grietineles.
Razinas uzmerkti rome 30 min.
Sviesta,grietinele ir sokolada pakaitinti,kol istirps sokoladas.Truputi atvesinti.
Kiausinius isplakti su cukrumi,imaisyti i sokolado mase,supilti razinas su visu romu.
Supilti riebalais istepta ir sviestiniu popieriumi isklota forma(20cm).deti i ikaitinta iki 180C orkaite ir kepti 1 val.
Atvesinti,peiliu sulyginti pavirsiu ir aptepti glajumi.
Glajus:grietinele uzvirinti,sudeti sokolada ir pakaitinti kol istirps.Truputi atvesinti ir aptepti.
Aguonele,grazus tavo grietinieciai,as vis ruosiuosi kepti
Vau... toks slapias, jau itariu koks skanus!
Mano keksiukų maratonas buvo tęsiamas kepant keksiukus su obuoliais ir imbieru
Receptas:
http://patiekalai.bl...ir-imbieru.html
Receptas:
http://patiekalai.bl...ir-imbieru.html