Įkraunama...
Įkraunama...

----Saldūs receptai su nuotraukomis---

Blink !!! torta ne i ta tema idejau doh.gif doh.gif doh.gif , pavargau sendien po ta muge besliauzodama , jis temoje , kaip papuosti savo pyragus ir ...... fool.gif fool.gif fool.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 13, 20:38)
Blink !!! torta ne i ta tema idejau  doh.gif  doh.gif  doh.gif , pavargau sendien po ta muge besliauzodama , jis temoje , kaip papuosti savo pyragus ir ...... fool.gif  fool.gif  fool.gif



As jau maciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 13, 20:27)
Dabar vartau ta knyga "Konditerijos enciklopedija", nu tiek liuksisku skanestu...  wub.gif
Kalbuosi pati su savim  lotuliukas.gif

gundai mus su ta knyga doh.gif ar tikrai patartum ja pirkti blush2.gif

kartais gerai pakalbeti su protingu zmogumi mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2008 09 13, 20:50)
gundai mus su ta knyga doh.gif  ar tikrai patartum ja pirkti blush2.gif

kartais gerai pakalbeti su protingu zmogumi mirksiukas.gif  lotuliukas.gif



Na dar atidziai neperziurejau, bet ten tokie receptai zemiski biggrin.gif na kad nera ten imantrybiu visokiu. Ir gale knygos dar patarimu visokiu... Ir man patinka gaminti, kai po akim turiu recepta, tai knyga pats tas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 13, 20:58)
Na dar atidziai neperziurejau, bet ten tokie receptai zemiski biggrin.gif na kad nera ten imantrybiu visokiu. Ir gale knygos dar patarimu visokiu...  Ir man patinka gaminti, kai po akim turiu recepta, tai knyga pats tas biggrin.gif

vat svarbiausi,kad jie zemiskis ir bet kur gali gauti ingridientu doh.gif
man irgi patinka matyti recepta pries akis, o jei dar foto bigsmile.gif
Atsakyti
Na kai kuriuose yra koks "sudukas" parasytas ,bet ji galima kuo kitu pakeisti ar is vis nedeti .
Dar RUGEGEJE23 perspeju ,tu atkreip demesi i recepte parasyta skysciu kieki , jeigu raso pvz. 25 cl. grietineles ( ar bet kokio kito skyscio ) , tai reiske ,kad tai 250 ml . As jau isbandziau tuos kiekius , o is pradziu niekaip nesupratau kas tie cl., maniau knyga i siukslyna reikes mesti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 13, 21:12)
Na kai kuriuose yra koks "sudukas" parasytas ,bet ji galima kuo kitu pakeisti ar is vis nedeti .
Dar RUGEGEJE23 perspeju ,tu atkreip demesi i recepte parasyta skysciu kieki , jeigu raso pvz. 25 cl. grietineles ( ar bet kokio kito skyscio ) , tai reiske ,kad tai 250 ml . As jau isbandziau tuos kiekius , o is pradziu niekaip nesupratau kas tie cl., maniau knyga i siukslyna reikes mesti doh.gif  doh.gif  doh.gif



Va va, as galvojau kas ten per matavimo vienetas, is pradziu galvojau klaida, bet paskui ziuriu kad visur taip. tai as buciau turbut paskaiciavus kaip gramus, kol suprasciau kad nesamone gaunasi biggrin.gif
Reikia gal kokio kokteiliuko isgert po sunkios dienos... vyras medzioja, man nuobodu... unsure.gif
Pas mus ziuriu vis uzsuka draugai, kai tik ka iskepu skanaus biggrin.gif tai jau mazai ir pyrago liko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 13 rugsėjo 2008 - 20:15
QUOTE(jurguliux @ 2008 09 13, 19:50)
gundai mus su ta knyga doh.gif  ar tikrai patartum ja pirkti blush2.gif


o kokia jos kaina?
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 09 13, 21:28)
o kokia jos kaina?



Mano kainavo 65,99 Lt.
Atsakyti
citrininis keksas
user posted image

citrina
200 g sviesto
1 st cukraus
1 pak vanilinio cukraus
žiupsnelis druskos
4 kiaušiniai
1 st miltų
2 šaukštai krakmolo
1 šaukštelis kepimo miltelių
50 g maltų migdolų (AŠ VISADA DEDU KOKOSO DROŽLIŲ, lab skanu mirksiukas.gif )
2 šaukšteliai romo
9 šaukšteliai citrinos sulčių
5 šaukšteliai apelsino sulčių
7 šaukšteliai cukraus pudros

1. citriną nuplikyti karštu vandeniu, nutarkuot žievelę.
2. sviestą išsukt su cukrum, van cukrum ir druska.subert tarkuotą citrinos žievelę. po vieną įmušt kiaušinius ir gerai išsukt.
3. miltus sumaišyt su krakmolu, kepimo milteliais ir kokoso drožlėmis, subert į masę. išmaišyt.
4. supilti romą, įpilti 2 šaukštelius citrinos ir apelsino sulčių. dar kartą išmaišyti.
5. tešlą supilti į riebalais išteptą kepimo formą.
6. kepti iki 175 laipsnių įkaitintoj orkaitėj apie 5O min.
7. karštą keksą apšlakstyt 3 šaukšteliais cirtinos ir likusiomis apelsino sultimis, išimt iš formos ir palikt atvėsti.
8. cukraus pudrą išsukt su likusiomis citrinos sultimis. glajum aplaistyti keksą.
SKANAUS!!! wub.gif

p.s. visi, kas ragauja šio kekso, prašo jo recepto. ir taip nuolat blush2.gif nes laaabai jau dieviškas skonis, keksas kvepia citrinomis (man kalėdas primena rolleyes.gif ). o ir pagamint lengva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 09 11, 14:46)
cipciukai, isdarko tai reiskia labai isdidina ,jog net nuotraukos normaliai nerodo  blush2.gif (ta as turejau omeny)

o as jau valgau savo sampanini torta  wub.gif
user posted image
nu man jaucias sampanas tai gerai  thumbup.gif , nezinau kaip ten kitom nesijaute. pyliau pusiau sausa,tai sakyciau jog gal net saldumo truksta truputi.kita karta bandysiu su saldziu daryti... aciu Daividijai uz idejas  4u.gif  4u.gif

aciu mergaites ,kurios bandet isversti "lenkiska recepta".ot kvailele, nepastebejau jog ten kita kalba. bandysiu bendradarbes paklausti,ji man rodos ceke  mirksiukas.gif

jetau atrodo kaip pirktinis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgav.. @ 2008 09 14, 08:08)
citrininis keksas

labai graziai atrodo rolleyes.gif
Atsakyti