Laukiam skanėstų
1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
Koks grazus torciukas su lelyte
O kam gi as Cipciuko klausiu kokia ten knyga, juk ji mums cia ideda receptus gal kas padovanos man netycia, jei uzsiminsiu
O kam gi as Cipciuko klausiu kokia ten knyga, juk ji mums cia ideda receptus gal kas padovanos man netycia, jei uzsiminsiu
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 11, 10:14)
gal kas padovanos man netycia, jei uzsiminsiu
jau mano kaledu senelis zino ko man reikia
as darau sampanini torta, biskvita issikepiau tik lekiu dar sampano pasirodysiu ryt...(jei kas gausis)
QUOTE(aguonele @ 2008 09 11, 12:02)
jau mano kaledu senelis zino ko man reikia
as darau sampanini torta, biskvita issikepiau tik lekiu dar sampano pasirodysiu ryt...(jei kas gausis)
Gausis tik reikia gal ko stipresnio, nei sampano nes niekas jei nepasakai, tai nejaucia alkoholio
Oij, mano kaledu senelis, tai gali i bankrota su mano norais nueit jau noriu knygos tortu receptu, orchidejos, gal dar oliverio receptu knygos
Aaa, bendrai nebeda, galima dovanom pasidalint, arteja vestuviu metines 2 metu, tai viena dovana, paskui kaledos-kita dovana, o trecia per gimtadieni, nes jis iskart po svenciu nu as ir gudri
Gal Vagos knygyne yra ju nes cia pas mus nelabai Druskininkuose pasirinkimas yra... kaip tik vakar buvo 10 % nuolaida, o vyras nenuveze Aij dar yra Pegasas.
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 11, 12:13)
Rugegele23 ,ta parde yra " AVERITOS " iranga ,issimesk internete ir galesi paziureti ko jie turi
Papildyta:
As cia apie visokius daikciukus kepimui
Papildyta:
As cia apie visokius daikciukus kepimui
Ziuriu cia galima ir internetu uzsisakyt, bet pristatymas kainuoja 18 lt, ir reikia dar siust pavedimo kopija, per daug balagano, ale kito pasirinkimo nera, nezadu artimiausiu metu i kauna vaziuot.... na dar pagalvosiu.Tiesa, Cipciuk, gal galit patart kokie ten atgaliai geriausi? daryt tiems papuosimams, ten pasirinkimas be galo didelis...
Nuoroda
QUOTE(jurguliux @ 2008 09 11, 12:35)
Cia tai pakankamai pigiai, palyginus su musu knygynu. Paskambinau pas mus i knygyna, tai 87 su centais o cia sioj nuorodoj, 70 plius 5 litai pristatymas, o Pegaso knygyne pas mus 78 lt, apskambinau visur
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 11, 13:00)
Cia tai pakankamai pigiai, palyginus su musu knygynu. Paskambinau pas mus i knygyna, tai 87 su centais o cia sioj nuorodoj, 70 plius 5 litai pristatymas, o Pegaso knygyne pas mus 78 lt, apskambinau visur
as jau irgi gundausi ją pirkti
Tai turbut galima ,tik as per interneta nemoku .Nedarykit sau problemu ,as ju dauk kur maciau ,bent jau kaune.
Rugegele23 patariu daug nepirkti ,napavyzdziui pirk 662367 ta maziausia ir vidutini, 662572 su juo daromi zali geliu lapeliai ,koki didi ? as turiu abu, 662602 daromi torto sonai ,jie buna bruksneliais ,o ne lygus . Tik nesuprantu kodel cia tokia kaina ,parduotuveje jie po 6 litus
Rugegele23 patariu daug nepirkti ,napavyzdziui pirk 662367 ta maziausia ir vidutini, 662572 su juo daromi zali geliu lapeliai ,koki didi ? as turiu abu, 662602 daromi torto sonai ,jie buna bruksneliais ,o ne lygus . Tik nesuprantu kodel cia tokia kaina ,parduotuveje jie po 6 litus