Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

aš irgi pilu brendžio, l.pagerina skonį
Atsakyti
Man padarius tingini labai sunkiai nusiima cilofanas. Tinginys tampa nelabai estetiskas. Gal turite kokiu gudrybiu, kad cilofanas lengviau nusiimtu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2010 01 26, 16:27)
Man padarius tingini labai sunkiai nusiima cilofanas. Tinginys tampa nelabai estetiskas. Gal turite kokiu gudrybiu, kad cilofanas lengviau nusiimtu?  4u.gif

Nedekit i celofana, idekit i kokia nors forma, pries tai ja isklokite maistine plevele ir is virsaus plevele uzdenkite, tuo paciu ir prispausti tingini per plevele galit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2010 01 26, 16:27)
Man padarius tingini labai sunkiai nusiima cilofanas. Tinginys tampa nelabai estetiskas. Gal turite kokiu gudrybiu, kad cilofanas lengviau nusiimtu?  4u.gif

as tai dariau Tuperwares zele ziede, niekuo netepiau pries tai, iseeme puikiai ir atrode liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 26, 19:03)
as tai dariau Tuperwares zele ziede, niekuo netepiau pries tai, iseeme puikiai ir atrode liuks  thumbup.gif

o pas mane zele ziede neitin kaip atrode, va turiu foto, dariau ji Kaledoms, gavosi labai kietas, pjaustant trupejo.o kai darau celofane, tai gaunasi minkstas g.gif
Atsakyti
kietas gavosi gal todėl, kad per mažai kond.pieno buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 01 26, 22:11)
o pas mane zele ziede neitin kaip atrode, va turiu foto, dariau ji Kaledoms, gavosi labai kietas, pjaustant trupejo.o kai darau celofane, tai gaunasi minkstas g.gif

Ne nuo formos priklauso, trupa ar ne ir kaip pjaustosi, o nuo produktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 01 25, 12:44)
aš irgi pilu brendžio, l.pagerina skonį

būtų įdomu paragaut su brendžiu.. kaži koks skonis? g.gif bet kadangi namie vaikas, dievinantis tinginį, tai jaučiu nelabai kaip ir gausis paragaut..
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti