Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

QUOTE(jurda @ 2010 01 15, 13:00)

Labai įdomus derinys.. o tų džiovintų apelsinų būna pirkti? kažkaip nesu pastebėjusi g.gif

drinks_cheers.gif g.gif
katik dariau skruzdelyna(ne toki kaip iprasti) dejau rududu, na gavosi gabaleliais jis blink.gif neissilyde kaip reikiant,neesu jo dejus i tingini, bet ir nedesiu schmoll.gif beje jis man nelabai skanus cool.gif
Atsakyti
dariau siandien vel pagal cipciuko recepta,man jis pats paciausias ax.gif tik pridejau razinu,ziuresim kas gausis,bet manau skanu bus. thumbup.gif
Atsakyti
yra pirkti džiovintų apelsinų. Jie ne skiltelėmis, o visas vaisius sudžiovintas, bet tie džiovinti rutuliukai visai nedideli. Gal ten spec. rusis džiovinta, kad tokie nedideli
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 09 10, 19:42)
Populiariausias praeitos temos pabaigos receptas - Cipciuko tinginys 

Tai yra vienintelis tikrasis tinginio receptas thumbup.gif Pats skaniausias wub.gif
... be jokių "nukrypimų" su vaisiais, pienu ar šokoladu doh.gif
Turiu jį užsirašiusi dar pradinių klasių sąsiuvinyje, kai mokykloje kepdavome skanėstus per darbų pamokas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magnifica: 21 sausio 2010 - 12:31
Bandysiu pagal Cipciuko recepta, ziuresim kas gausis rolleyes.gif
Atsakyti
as ir einu daryt tinginio pagal cipciuka. O sviesta su kondensuotu reik kazi ant garu ar tiesiai puode virint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 22, 15:39)
as ir einu daryt tinginio pagal cipciuka. O sviesta su kondensuotu reik kazi ant garu ar tiesiai puode virint? g.gif

tiesiai puode
Atsakyti
Pamačiau šią temą, tai taip užsimaniau tinginio, juolab kad anksčiau dažnai darydavau biggrin.gif Pagaminau pagal cipciuką, tai labai skanu thumbup.gif paprasta, bet skonis super rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaryta @ 2010 01 22, 17:21)
Bandysiu pagal Cipciuko recepta, ziuresim kas gausis rolleyes.gif

Zinokit labai skaniai gavosi, nors gaminau pirma karta rolleyes.gif sustingo irgi gerai, buvo skanu, dar gabaliukas liko rytdienai prie kavos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaryta @ 2010 01 23, 20:17)
Zinokit labai skaniai gavosi, nors gaminau pirma karta rolleyes.gif  sustingo irgi gerai, buvo skanu, dar gabaliukas liko rytdienai prie kavos 4u.gif

as siandien ir gaminau drinks_cheers.gif ,bet tiesa dejau sausainiu daugiau gavosi puikiai ,baigiam ir suvalgyt jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarakoniukass @ 2010 01 15, 15:20)
dariau siandien vel pagal cipciuko recepta,man jis pats paciausias  ax.gif tik pridejau razinu,ziuresim kas gausis,bet manau skanu bus. thumbup.gif

As taip pat pagal si recepta dariau, labai skanus gavosi smile.gif
Atsakyti
Aš irgi pagal cipciuko receptą darau drinks_cheers.gif , tik sausainių dedu 2,5 pakelius ir į masę pilu 1-2 šaukštus romo arba brendžio, labai tinka thumbup.gif
Atsakyti