Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

o kazin kaip gautusi tinginys pagal cipciuko recepta, nedejus kakavos rolleyes.gif na turetu gautis baltas blush2.gif ir nieko neatsitiks del neydetu poros saukstu kakavos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2009 12 11, 21:27)
o kazin kaip gautusi tinginys pagal cipciuko recepta, nedejus kakavos rolleyes.gif na turetu gautis baltas blush2.gif ir nieko neatsitiks del neydetu poros saukstu kakavos biggrin.gif

as irgi manau kad nieko neatsitiks mirksiukas.gif arba rududu dek, tada bus karamelinis thumbup.gif
Atsakyti
Aš dariau vakar tinginį pagal Cipciuko recepta, bet kažkodėl man jis nesustingo g.gif Sviesta pirkau tikrai GERĄ 200 g, sudėjau 2,5 pakelių sausainių, gal reikėjo dėti visus tris g.gif O kondensuoto pieno supyliau skardinę. Bet kondensuoto pieno yra kelių rušių vieni tirštesni kiti skystesni, kur aš pirkau buvo toks poskystis, gal dėl to nesustingo g.gif
Nu negaliu sakyt, kad visiškai košė, bet pjaustyt nelabai išeina verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukseliss: 15 gruodžio 2009 - 10:14
QUOTE(aukseliss @ 2009 12 15, 10:13)
Aš dariau vakar tinginį pagal Cipciuko recepta, bet kažkodėl man jis  nesustingo  g.gif  Sviesta pirkau tikrai GERĄ 200 g, sudėjau 2,5 pakelių sausainių, gal reikėjo dėti visus tris  g.gif  O kondensuoto pieno supyliau skardinę. Bet kondensuoto pieno yra kelių rušių vieni tirštesni kiti skystesni, kur aš pirkau buvo toks poskystis, gal dėl to nesustingo  g.gif
Nu negaliu sakyt, kad visiškai košė, bet pjaustyt nelabai išeina  verysad.gif

Idek i kamera keliom valandom ir galesi pjaustyt, bus ne visai tinginukas, bet vis tiek turetu buti skanu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dariau vakar tinginį pagal Cipciuko recepta, bet kažkodėl man jis  nesustingo  g.gif  Sviesta pirkau tikrai GERĄ 200 g, sudėjau 2,5 pakelių sausainių, gal reikėjo dėti visus tris  g.gif  O kondensuoto pieno supyliau skardinę. Bet kondensuoto pieno yra kelių rušių vieni tirštesni kiti skystesni, kur aš pirkau buvo toks poskystis, gal dėl to nesustingo  g.gif

O gal pirkai kondensuoto pieno produktą, o ne kondensuotą pieno, dėl to irgi gali prasčiau gautis smile.gif
Atsakyti

Sausainių per mažai. Aš dedu 3,5 pakelio, ir minkšas būna, kas mėgsta kietesnį, 4 deda.
Ir masė paruošta pilti ant sausainių tada, kai pradeda tirštėti, o ne tiesiog sumaišius produktus. Kad greičiau tirštėtų, galima įdėt šaukštą cukraus.
Beje, kaitinant ilgiau, skonis bus toks karamelinis, jei kas mėgsta (aš karamelinio tinginio schmoll.gif , tai stengiuosi kuo trumpiau kaitint, pradeda tirštėt, ir pilu.
Parašykit, kokį kondensuotą dėjot, čia irgi gali būt problema, kaip sakė Jucy
Atsakyti
Ruosiuosi daryt cipsiuko tinginy,tik pasakykit man ar reikia kad glajus uzvirtu ar ne blush2.gif Kazkada dariau kitoki,bet ta mase tarp dantu kibo doh.gif Kaip manot kodel? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Borkowa @ 2009 12 17, 15:30)
Ruosiuosi daryt cipsiuko tinginy,tik pasakykit man ar reikia kad glajus uzvirtu ar ne blush2.gif Kazkada dariau kitoki,bet ta mase tarp dantu kibo doh.gif Kaip manot kodel? g.gif

as kai darau tai neuzverdu iki galo, bet darau beveik kol burbuliuoti pradeda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dange*: 17 gruodžio 2009 - 16:34
QUOTE(Dange* @ 2009 12 11, 22:02)
as irgi manau kad nieko neatsitiks  mirksiukas.gif  arba rududu dek, tada bus karamelinis  thumbup.gif

mano gaunasi karamelinis, nereik nei rududu rolleyes.gif na netycia prisipirkau nesaldinto kondensuoto pieno lotuliukas.gif tai dariau viska kaip reikia, tik nedejau kakavos, o imeciau 6 skilteles pigaus pienisko sokolado ir kaitinau tikrai ilgai, jis jau tirstas buvo, o dejau 2 pokelius karvutes sausainiu, jie karameles skonio, tai visas tinginys gavosi karamelinis, jau koks skanus buvo wub.gif nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Borkowa @ 2009 12 17, 15:30)

Ne, reikia kaitinant ant nedidelės ugnies ištirpint sviestą, tada sudėt kondensuotą, kakavą ir maišyt, kol vientisa masė bus, pradės tirštėt ir viskas, paruošta.

QUOTE(*dew* @ 2009 12 17, 22:21)
mano gaunasi karamelinis, nereik nei rududu rolleyes.gif na netycia prisipirkau nesaldinto kondensuoto pieno lotuliukas.gif tai dariau viska kaip reikia, tik nedejau kakavos, o imeciau 6 skilteles pigaus pienisko sokolado ir kaitinau tikrai ilgai, jis jau tirstas buvo, o dejau 2 pokelius karvutes sausainiu, jie karameles skonio, tai visas tinginys gavosi karamelinis, jau koks skanus buvo wub.gif nerealiai thumbup.gif

Kaip jau rašiau, ilgiau kaitinant, pasidaro karamelinis skonis smile.gif O Rududu ir yra virtas kondensuotas pienas.
Atsakyti
Sweikos "tinginukes" biggrin.gif Norejau pasakyti kad mano mama irgi daro tingini be kondensuoto pieno, o su parastu, kaip minejo Nasty Fairy, tik ji neverda mases, o tiesiog istirpina swiesta i r viska sumaiso su sausainiais... na, gaunasi ne toks saldus, bet mum skanu... Nors pati darau su kondensuotu pienu blush2.gif
Atsakyti
vakar dariau tingini siek tiek kitaip ir didesni kieki, na man su kondensuotu pienu per saldu, bet jis ilgiau pavirus suteikia karameles skoni, tai kad nebutu taip saldu dariau taip:250 g sviesto, 1 indelis kondensuoto pieno, 150 ml paprasto pieno ur 4 pokeliai sausainiu.gavosi super, ir netoks saldus smile.gif isejo 2 dieli gabalai thumbup.gif

P.S ir dar v.s kakavos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dew*: 03 sausio 2010 - 12:18