Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys


QUOTE(Povila$ @ 2009 09 17, 16:25)
Žemoje temperatūroje pavirti reikėtų nemažiau 5 min. Aplamai jeigu norima pagaminti tikrai kietą tinginį, reikėtų šokoladą temperatūruoti. Tarkim užvirti, po to ataušinti, palaukti kol sukietės ir vėl pakaitinti iki 30C smile.gif  Tačiau aš nežaidžiu ir šokoladą tiesiog ilgiau paverdu, kol matau, kad jau sutirštė ir tada pilu ant sausainių bigsmile.gif

O būtinai šokoladą pilt ant sausainių g.gif
Aš puodą kuriame viriau šokoladą išjungiu ir į jį po biški verčiu sausainius ir maišau gerai,, ar neturi reikšmės kaip daryt g.gif šiaip man gaunas normaliai mastau.gif
Atsakyti
nesuprantu, mano tinginys nestingsta taip, kaip turi sustingti... Ish shaldytuwo ishtraukiu sustingusi, o po poros minuchiu pradeda tirpti doh.gif ka darau ne taip? g.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos, man reikia penkt vakarui turėti tinginį, tai jei padarysiu jį ketv vakare užteks stingti ane?

Skaitau dabar nuo galo temą iki 28 psl davažiavau dar neradau išgirto recepto cipciuko, gal kas turi išsisaugojus ,kelintam psl rast?
noriu su kond,pienu ir sviestu daryt..
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 10 13, 20:57)
sveikos, man reikia penkt vakarui turėti tinginį, tai jei padarysiu jį ketv vakare užteks stingti ane?

Skaitau dabar nuo galo temą iki 28 psl davažiavau dar neradau išgirto recepto cipciuko, gal kas turi išsisaugojus ,kelintam psl rast?
noriu su kond,pienu ir sviestu daryt..


Cipciuko tinginys
http://www.supermama...?...&p=19658052

laiko uzteks
Atsakyti
Ačiūū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 10 13, 20:09)

Na va,vakar dariau pagal šį receptą, tik kakavos gavos truputį daugiau nei 3 šaukštai,nes ėmiau didesnius nei valgomus, nepamačiau doh.gif tai šiandien ryte prasipjoviau paragaut ar nebus per daug kartus, bet gavos idealus.
kietaumas geras,skanus iš ties.
Viską dėjau kaip ir recepte, iš lt parsivežiau gaidelio sausainių, optima linija kond. pieno, o sviestas jau vietinis biggrin.gif

user posted image

user posted image

Ačiū už receptą 4u.gif
Atsakyti
Tik vakar vakare prisiminus apie boso diena, puikiai praverte verskes tinginuko ideja. bigsmile.gif
user posted image

Kuri jau nebe pirma karta darau pagal Sonatinos receptuka.
Tingini aptepiau Philadelphia surio kremu (3 pakeliai issukti su 2/3 puodelio cukraus pudros ir 1a.s. vaniles) ir gavosi puikus tortukas.

Greitai, paprastai ir labai skaniai rolleyes.gif

P.S. syki uzsimisusi palikau tingini kambario temperaturoje kelias valandas, sausainiai buvo permirke, tad turekite omeny mirksiukas.gif

Atsakyti
Va cia tai geris, skaniausias saldumynas man-tinginukas smile.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sakykit ar buvo taip kam kad rududu su sviestu i vientisa mase nesusirisa g.gif receptas paprastas, sviestas 82 proc, rududu ir sausainiai, nu niekaip negalejau sumaisyt i vientisa mase sviesto su rududu doh.gif gal puse val vargau, kol daejo mikseri issitraukt
Atsakyti
Į ką sudėt gautą masę? Į kokią formą, maišelį? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hrista* @ 2009 10 24, 20:57)
Į ką sudėt gautą masę? Į kokią formą, maišelį? blush2.gif

lb man patiko formuoti su kepimo popierium thumbup.gif siaip i maiseli dedavau
Atsakyti
Į paprastą, permatomą maišelį? 4u.gif
Atsakyti