Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

QUOTE(Lusasita @ 2009 09 16, 00:07)
niekad neverdu mases,

niu va, ne aš viena hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 09 16, 00:07)
niekad neverdu mases, tik islydau sviesta 200g , sudedu kakava 4 saukstus, maisau kol susijungia, tada supilu induka kondensuoto , ismaisau ir isjungiu ir ant sausainiu (Apie 800 gr) . visada gaunasi kietas .  thumbup.gif  thumbup.gif  ir skanus wub.gif  wub.gif

blink.gif blink.gif blink.gif Tai kur gi ten kietas nesigaus lotuliukas.gif Aš perpus mažiau sausainių dedu ir kartais man jis per daug sausas buna... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 16 rugsėjo 2009 - 20:18
QUOTE(Povila$ @ 2009 09 16, 20:17)
Tai kur gi ten kietas nesigaus  lotuliukas.gif  Aš perpus mažiau sausainių dedu ir kartais man jis per daug sausas buna... unsure.gif


bet tinginys argi minkstas ir dregnas turi buti unsure.gif as darau gana kieta, kad pjaustytusi normaliai ir neistiztu. Stingdau formoje, isverciu, supjaustau ir skanaus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2009 09 16, 23:14)
bet tinginys argi minkstas ir dregnas turi buti  unsure.gif as darau gana kieta, kad pjaustytusi normaliai ir neistiztu. Stingdau formoje, isverciu, supjaustau ir skanaus  cool.gif


Pas mane irgi tinginys kietas būna, bet net keista kaip įmanoma sutalpinti tiek daug sausainių... blink.gif Na pavyzdžiui pas mane šokoladas būna tokio kietumo kaip tikrasis šokoladas, o sausainiai truputį mikštesni nei įprastai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 09 16, 22:48)
Na pavyzdžiui pas mane šokoladas būna tokio kietumo kaip tikrasis šokoladas, o sausainiai truputį mikštesni nei įprastai 4u.gif


Manasis toks ir buna, langu dauzyti turbut neiseitu del kietumo lotuliukas.gif siaip dedu iki 600 g sausainiu arba sakocio (jei tuo metu koks aplauzytas kietokas stovi namie) ir vietoje kakavos sokoladinius saldainius tirpinu. Bet formoje sustingsta ir ja islaiko labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 09 16, 23:48)
pas mane šokoladas būna tokio kietumo kaip tikrasis šokoladas,

o kokiu būdu tą kietumą išgaunat?
vakar kaitinau iki užvirimo... na kietas paliko, bet ne toks kaip tikras šokoladas.. o tos kaip kad ant saulės pagulėjęs.. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2009 09 09, 23:08)
Sveikutes, na kalta irgi paskaiciau tik gala ir pradzia ax.gif nes man iskilo toks panasus klausimas jei vietoj kakavos ir kondensuotopieno ideciau rududu ,turetu gautis normaliai  g.gif ar ne? gal kas bandete ax.gif

as darau sviestas ,rududu ir krekeriai.
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 09 17, 00:39)
o kokiu būdu tą kietumą išgaunat?
vakar kaitinau iki užvirimo... na kietas paliko, bet ne toks kaip tikras šokoladas.. o tos kaip kad ant saulės pagulėjęs.. hihihi.gif


Žemoje temperatūroje pavirti reikėtų nemažiau 5 min. Aplamai jeigu norima pagaminti tikrai kietą tinginį, reikėtų šokoladą temperatūruoti. Tarkim užvirti, po to ataušinti, palaukti kol sukietės ir vėl pakaitinti iki 30C smile.gif Tačiau aš nežaidžiu ir šokoladą tiesiog ilgiau paverdu, kol matau, kad jau sutirštė ir tada pilu ant sausainių bigsmile.gif
Atsakyti
Superinis Cipciuko tinginys!! 4u.gif 4u.gif

o del obuolinio tei skonio reikalas, vieniem labai patinka kitiem ne, pvz man tai jis neskanus vyrui labai skanus tei cia sakau kaip kam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aka: 27 rugsėjo 2009 - 12:07
nusipirkau rududu, noriu karamelinio tinginio, visada darau, toki kaip ir pas cypsiuka, norisi kazko kitokio, tai kaip gi tas karamelinis tinginys daromas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2009 09 27, 13:16)
nusipirkau rududu, noriu karamelinio tinginio, visada darau, toki kaip ir pas cypsiuka, norisi kazko kitokio, tai kaip gi tas karamelinis tinginys daromas? 4u.gif


Keli puslapiai atgal receptas idetas wink.gif arba nueik i IKI receptus, ten jis irgi yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 27, 14:29)
Keli puslapiai atgal receptas idetas wink.gif arba nueik i IKI receptus, ten jis irgi yra smile.gif

dekui labai mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti