QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 15, 20:22)
O tas sviesus irgi tinginys?
ne,tas sviesus trupininis ar skruzdelynas, nzn koks tikras pavadinimas. Bet irgi laabai skanus!!
Papildyta:
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 09 15, 20:24)
Labai skaniai viskas atrodo O kad nebūtų klampu, reikia šaldiklyje šaldyti- bent aš taip darau- ir dar, reikia dėti sausainių trupinių, visiškai blenderiu sumaltų į miltus- tai jų nesimato rudojoje masėje, bet nelieka klampumo- bet kas kaip mėgsta- kitiems gal taip per sausa- o šiaip, natūralu, tinginys visada kiek teplioja rankas, jei nešaldytas šaldiklyje, ir nedėta trupinių, arba jei pastovėjęs kambary šilumoj, arba dar jei kond. pienas neišvirė iki kietumo
Aš tai šaldau šaldymo kameroje, ir ką tik išėmus iš jos, nuimu plėvelę, ir leidžiu kambary kiek pašilti, kad pjaustytųsi lengviau- tai taip darant rankos nesitepa man
Dar pastebėjau, jei vėliau šaldytuve laikai be celofano, paviršius taip gerai, patogiai apdžiūsta, ir vėliau nebetepa taip
Aš tai šaldau šaldymo kameroje, ir ką tik išėmus iš jos, nuimu plėvelę, ir leidžiu kambary kiek pašilti, kad pjaustytųsi lengviau- tai taip darant rankos nesitepa man
Dar pastebėjau, jei vėliau šaldytuve laikai be celofano, paviršius taip gerai, patogiai apdžiūsta, ir vėliau nebetepa taip
Mama irgi taip sake,kad reikejo smulkiau sausainius sulauzyt ir kitus isvis sutrupint
As tik i saldytuva buvau ikisus.. Kita karta reikes i saldikli
P.S. ne tik skaniai atrodo,bet laabai skanu ir yra!!