Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 15, 20:22)
O tas sviesus irgi tinginys?  g.gif

ne,tas sviesus trupininis ar skruzdelynas, nzn koks tikras pavadinimas. Bet irgi laabai skanus!!
Papildyta:
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 09 15, 20:24)
Labai skaniai viskas atrodo thumbup.gif  O kad nebūtų klampu, reikia šaldiklyje šaldyti- bent aš taip darau- ir dar, reikia dėti sausainių trupinių, visiškai blenderiu sumaltų į miltus- tai jų nesimato rudojoje masėje, bet nelieka klampumo- bet kas kaip mėgsta- kitiems gal taip per sausa- o šiaip,  natūralu, tinginys visada kiek teplioja rankas, jei nešaldytas šaldiklyje, ir nedėta trupinių, arba jei pastovėjęs kambary šilumoj, arba dar jei kond. pienas neišvirė iki kietumo mirksiukas.gif

Aš tai šaldau šaldymo kameroje, ir ką tik išėmus iš jos, nuimu plėvelę, ir leidžiu kambary kiek pašilti, kad pjaustytųsi lengviau- tai taip darant rankos nesitepa man ax.gif
Dar pastebėjau, jei vėliau šaldytuve laikai be celofano, paviršius taip gerai, patogiai  apdžiūsta, ir vėliau nebetepa taip

Mama irgi taip sake,kad reikejo smulkiau sausainius sulauzyt ir kitus isvis sutrupint smile.gif
As tik i saldytuva buvau ikisus.. Kita karta reikes i saldikli smile.gif
P.S. ne tik skaniai atrodo,bet laabai skanu ir yra!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man puikiai sustingo ir visiskai netepe ranku, kai supyliau kondensuota piena is skardines, ir dejau 3 pokelius sausainiu po 200 g, kietas kietas gavosi, ir trupiniu buvo, man puikiai rankom susismulkino tie trupinukai, tiesiog saujoj pertryniau truputi. Pastebejau, kuo maziau sausainiu, tuo jis klampesnis.
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 15, 20:38)
O man puikiai sustingo ir visiskai netepe ranku, kai supyliau kondensuota piena is skardines, ir dejau 3 pokelius sausainiu po 200 g, kietas kietas gavosi, ir trupiniu buvo, man puikiai rankom susismulkino tie trupinukai, tiesiog saujoj pertryniau truputi. Pastebejau, kuo maziau sausainiu, tuo jis klampesnis.

O as sausainius tokiais visai nemazais gabaliukais sulauziau,nieko netryniau. Tai vat ir blogai padariau..
Papildyta:
Mano kaimo pardej nebuvo pakeliais sausainiu,tai nusipirkau 600g gaidelio sausainiu. Bet kai lauziau as juos,pagalvojau,kad gali per daug but,tai gal kokius 400g ar 500g tik idejau
Atsakyti
smile.gif+2008 09 15, 21:40-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 15, 21:40)
O as sausainius tokiais visai nemazais gabaliukais sulauziau,nieko netryniau. Tai vat ir blogai padariau..
Papildyta:
Mano kaimo pardej nebuvo pakeliais sausainiu,tai nusipirkau 600g gaidelio sausainiu. Bet kai lauziau as juos,pagalvojau,kad gali per daug but,tai gal kokius 400g ar 500g tik idejau

Ech, svarbu skanu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 15, 21:43)
Ech, svarbu skanu  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Tikrai taip!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vat , kad jus neklausote ka jums sako , rasiau -deti tris pokelius , tai ne - per dauk mat joms atrodo nono.gif nono.gif nono.gif , ot neklauzados lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 15, 22:09)
Vat , kad jus neklausote ka jums sako , rasiau -deti tris pokelius  , tai ne - per dauk mat joms atrodo  nono.gif  nono.gif  nono.gif , ot neklauzados lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Daugiau taip nedarysiu.. blush2.gif notworthy.gif 3 pokeliai butini...
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 15, 22:09)
Vat , kad jus neklausote ka jums sako , rasiau -deti tris pokelius  , tai ne - per dauk mat joms atrodo  nono.gif  nono.gif  nono.gif , ot neklauzados lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai kad galvojau,kad nebeismaisysiu... Kita karta zinosiu kaip viska daryt wink.gif
Atsakyti
SAUNUOLES ,kad klausot pioneers.gif pioneers.gif pioneers.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 09 15, 22:22-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 15, 22:22)
Tai kad galvojau,kad nebeismaisysiu...  Kita karta zinosiu kaip viska daryt wink.gif

Is tikro tai sunkiai maisesi, bet uztai formuojasi tinginys kaip is plastilino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 15, 22:31)
Is tikro tai sunkiai maisesi, bet uztai formuojasi tinginys kaip is plastilino biggrin.gif

Plastilina kol saltas irgi sunku minkyt smile.gif Tai cia taip pat kaip su tinginiu smile.gif
Atsakyti
Paskaitinėjau receptukus,ir mas kilo idėja pasiulyt savo receptą
Man patinka laužyti sausainiai,bet kai kam patinka.
Aš dar į tą masę įdedu razinų,žemės riešutų,arba migdolų.Ir viską gerai išmaišau.
Viską supilu i kepimo formą esančią kiekvienoje viryklėje.Uzdengiu maistine plevele ir palieku virtuvėje ant stalo.Ir kuo puikiausiai sustingsta 4u.gif
Atsakyti