Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

Sveikos tinginių gamintojos smile.gif

Vakar gaminau pirmą savo tinginį. Dariau pagal i "top pop" cypsiuko receptuką, gavosi tikrai šauniai.
Tik va man iškilo klausimas kažin kodėl jis tinginiu vadinasi g.gif nes man jį pagaminti užtruko 1h, na ilgiausiai truko sausainių trupinimas. Na aš kiekvieną sausainį rakom laužiau į mažus gabalėlius doh.gif įtariu kad čia kažkur slypi paprastesnis sausainių smulkinimo būdas g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egle.k.k @ 2009 09 08, 10:31)

Vakar gaminau pirmą savo tinginį. Dariau pagal i "top pop" cypsiuko receptuką, gavosi tikrai šauniai.
Tik va man iškilo klausimas kažin kodėl jis tinginiu vadinasi g.gif nes man jį pagaminti užtruko 1h, na ilgiausiai truko sausainių trupinimas. Na aš kiekvieną sausainį rakom laužiau į mažus gabalėlius doh.gif įtariu kad čia kažkur slypi paprastesnis sausainių smulkinimo būdas g.gif  blush2.gif

Na aš tai sudedu sausainius į tvirtą maišelį ir padaužau su kočėlu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egle.k.k @ 2009 09 08, 10:31)

Tik va man iškilo klausimas kažin kodėl jis tinginiu vadinasi g.gif nes man jį pagaminti užtruko 1h, na ilgiausiai truko sausainių trupinimas. Na aš kiekvieną sausainį rakom laužiau į mažus gabalėlius doh.gif įtariu kad čia kažkur slypi paprastesnis sausainių smulkinimo būdas g.gif  blush2.gif

Na as kai perku arbatinius sausainius, tai as juos paimu i rankas ir netgi po kelis sutrupinu is karto, nes jie labai lengvai trupa. Is vis tingini man uztrunka padaryt max pusvalandi.
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2009 09 07, 17:46)
Prasom kiekvienai po gabaliuka  lotuliukas.gif

vaisinuosi essen.gif
Atsakyti
O man tinginys gavosi labai lipnus, tiesiog neimanoma paimti i rankas. Nesuprantu, ka ne taip padariau schmoll.gif

Istirpinau sviesta, idejau kakavos, ipyliau kondensuoto pieno ir dar keleta minuciu pakaitinau. Gal nereikejo kaitint? Gauta mase uzpyliau ant sausainiu ir ismaisiau. Per nakti buvo saldytuve. Siaip labai skanus, bet jau tas lipnumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 08, 22:00)
Na as kai perku arbatinius sausainius, tai as juos paimu i rankas ir netgi po kelis sutrupinu is karto, nes jie labai lengvai trupa. Is vis tingini man uztrunka padaryt max pusvalandi.

Ir as perku arbatinius, optimos linijos sausainius, tai jie labai greitai ir lengvai susilauzo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(m@muk@s @ 2009 08 24, 12:56)
Sveikos, darbstuoles.. 4u.gif Gal galite padeti, kaip pagaminti karamelini tingini? Ka deti vietoj kakavos? Ar ir visa sudetis keiciasi? g.gif Prisipazistu, visos temos nespejau paskaityt blush2.gif

Sveikutes, na kalta irgi paskaiciau tik gala ir pradzia ax.gif nes man iskilo toks panasus klausimas jei vietoj kakavos ir kondensuotopieno ideciau rududu ,turetu gautis normaliai g.gif ar ne? gal kas bandete ax.gif
Atsakyti
Su "Rududu" gaunasi labai skaniai. Dar įdėkit zefyrų tada skonis-pasakiškas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 09 09, 14:19)
O man tinginys gavosi labai lipnus, tiesiog neimanoma paimti i rankas. Nesuprantu, ka ne taip padariau  schmoll.gif

Istirpinau sviesta, idejau kakavos, ipyliau kondensuoto pieno ir dar keleta minuciu pakaitinau. Gal nereikejo kaitint? Gauta mase uzpyliau ant sausainiu ir ismaisiau. Per nakti buvo saldytuve. Siaip labai skanus, bet jau tas lipnumas  doh.gif

Lipnus gaunasi man tada, kai sviestas buna mazo riebumo. Geriausia deti 82 % riebumo. O kaitint reikia butinai, kol mase tampa vientisa.
Atsakyti
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2009 09 09, 22:08)
Sveikutes, na kalta irgi paskaiciau tik gala ir pradzia ax.gif nes man iskilo toks panasus klausimas jei vietoj kakavos ir kondensuotopieno ideciau rududu ,turetu gautis normaliai  g.gif ar ne? gal kas bandete ax.gif

keli psl. atgal Diwa parase recepta su Rududu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2009 09 06, 23:14)
Na o mano tinginys štai toks:

user posted image

O kiek kakavos dedi blush2.gif Nes man niekada toks rudas nesigauna, o aš taip noriu ax.gif
Atsakyti
mano tinginys: bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marvelum: 12 rugsėjo 2009 - 18:32