Sveikos tinginių gamintojos
Vakar gaminau pirmą savo tinginį. Dariau pagal i "top pop" cypsiuko receptuką, gavosi tikrai šauniai.
Tik va man iškilo klausimas kažin kodėl jis tinginiu vadinasi nes man jį pagaminti užtruko 1h, na ilgiausiai truko sausainių trupinimas. Na aš kiekvieną sausainį rakom laužiau į mažus gabalėlius įtariu kad čia kažkur slypi paprastesnis sausainių smulkinimo būdas
QUOTE(egle.k.k @ 2009 09 08, 10:31)
Sveikos tinginių gamintojos
Vakar gaminau pirmą savo tinginį. Dariau pagal i "top pop" cypsiuko receptuką, gavosi tikrai šauniai.
Tik va man iškilo klausimas kažin kodėl jis tinginiu vadinasi nes man jį pagaminti užtruko 1h, na ilgiausiai truko sausainių trupinimas. Na aš kiekvieną sausainį rakom laužiau į mažus gabalėlius įtariu kad čia kažkur slypi paprastesnis sausainių smulkinimo būdas
Vakar gaminau pirmą savo tinginį. Dariau pagal i "top pop" cypsiuko receptuką, gavosi tikrai šauniai.
Tik va man iškilo klausimas kažin kodėl jis tinginiu vadinasi nes man jį pagaminti užtruko 1h, na ilgiausiai truko sausainių trupinimas. Na aš kiekvieną sausainį rakom laužiau į mažus gabalėlius įtariu kad čia kažkur slypi paprastesnis sausainių smulkinimo būdas
Na aš tai sudedu sausainius į tvirtą maišelį ir padaužau su kočėlu
QUOTE(egle.k.k @ 2009 09 08, 10:31)
Sveikos tinginių gamintojos
Vakar gaminau pirmą savo tinginį. Dariau pagal i "top pop" cypsiuko receptuką, gavosi tikrai šauniai.
Tik va man iškilo klausimas kažin kodėl jis tinginiu vadinasi nes man jį pagaminti užtruko 1h, na ilgiausiai truko sausainių trupinimas. Na aš kiekvieną sausainį rakom laužiau į mažus gabalėlius įtariu kad čia kažkur slypi paprastesnis sausainių smulkinimo būdas
Vakar gaminau pirmą savo tinginį. Dariau pagal i "top pop" cypsiuko receptuką, gavosi tikrai šauniai.
Tik va man iškilo klausimas kažin kodėl jis tinginiu vadinasi nes man jį pagaminti užtruko 1h, na ilgiausiai truko sausainių trupinimas. Na aš kiekvieną sausainį rakom laužiau į mažus gabalėlius įtariu kad čia kažkur slypi paprastesnis sausainių smulkinimo būdas
Na as kai perku arbatinius sausainius, tai as juos paimu i rankas ir netgi po kelis sutrupinu is karto, nes jie labai lengvai trupa. Is vis tingini man uztrunka padaryt max pusvalandi.
O man tinginys gavosi labai lipnus, tiesiog neimanoma paimti i rankas. Nesuprantu, ka ne taip padariau
Istirpinau sviesta, idejau kakavos, ipyliau kondensuoto pieno ir dar keleta minuciu pakaitinau. Gal nereikejo kaitint? Gauta mase uzpyliau ant sausainiu ir ismaisiau. Per nakti buvo saldytuve. Siaip labai skanus, bet jau tas lipnumas
Istirpinau sviesta, idejau kakavos, ipyliau kondensuoto pieno ir dar keleta minuciu pakaitinau. Gal nereikejo kaitint? Gauta mase uzpyliau ant sausainiu ir ismaisiau. Per nakti buvo saldytuve. Siaip labai skanus, bet jau tas lipnumas
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 08, 22:00)
Na as kai perku arbatinius sausainius, tai as juos paimu i rankas ir netgi po kelis sutrupinu is karto, nes jie labai lengvai trupa. Is vis tingini man uztrunka padaryt max pusvalandi.
Ir as perku arbatinius, optimos linijos sausainius, tai jie labai greitai ir lengvai susilauzo
QUOTE(m@muk@s @ 2009 08 24, 12:56)
Sveikos, darbstuoles.. Gal galite padeti, kaip pagaminti karamelini tingini? Ka deti vietoj kakavos? Ar ir visa sudetis keiciasi? Prisipazistu, visos temos nespejau paskaityt
Sveikutes, na kalta irgi paskaiciau tik gala ir pradzia nes man iskilo toks panasus klausimas jei vietoj kakavos ir kondensuotopieno ideciau rududu ,turetu gautis normaliai ar ne? gal kas bandete
QUOTE(SuperMeska @ 2009 09 09, 14:19)
O man tinginys gavosi labai lipnus, tiesiog neimanoma paimti i rankas. Nesuprantu, ka ne taip padariau
Istirpinau sviesta, idejau kakavos, ipyliau kondensuoto pieno ir dar keleta minuciu pakaitinau. Gal nereikejo kaitint? Gauta mase uzpyliau ant sausainiu ir ismaisiau. Per nakti buvo saldytuve. Siaip labai skanus, bet jau tas lipnumas
Istirpinau sviesta, idejau kakavos, ipyliau kondensuoto pieno ir dar keleta minuciu pakaitinau. Gal nereikejo kaitint? Gauta mase uzpyliau ant sausainiu ir ismaisiau. Per nakti buvo saldytuve. Siaip labai skanus, bet jau tas lipnumas
Lipnus gaunasi man tada, kai sviestas buna mazo riebumo. Geriausia deti 82 % riebumo. O kaitint reikia butinai, kol mase tampa vientisa.
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2009 09 09, 22:08)
Sveikutes, na kalta irgi paskaiciau tik gala ir pradzia nes man iskilo toks panasus klausimas jei vietoj kakavos ir kondensuotopieno ideciau rududu ,turetu gautis normaliai ar ne? gal kas bandete
keli psl. atgal Diwa parase recepta su Rududu
QUOTE(kaubojey @ 2009 09 06, 23:14)
O kiek kakavos dedi Nes man niekada toks rudas nesigauna, o aš taip noriu