Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

QUOTE(mmergyte @ 2009 08 06, 13:39)
cia tas block?jei taip tai bazej yra ir sanitex'e 4u.gif

taip tas. aciu leksiu ziuret aciuks.gif
Atsakyti
labas kepėjėlės bigsmile.gif

aš čia su tokiu prašymu padėti atspėti blush2.gif doh.gif ir recepta išsiaiškinti biggrin.gif
tai va nusipirkau toki skanėsta vadinasi "skruzdėlynas", bet man ten kaip tinginys "pagerintas" jauciasi. forma tokia kaip bulvytes, viduje juaciasi ir sausainiu ( ir sviesiu ir karameliniu - bent jau tokios spalvos) aguonų, gal kokiu ir riesutu smulkintu yra g.gif
Labai skaniai suderinta ten visi priduktai,
Gal kuri zinote apie ka aš čia domiuosi? labai jau norėtusi namie pasidaryti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(insk @ 2009 08 07, 21:54)
labas kepėjėlės  bigsmile.gif

aš čia su tokiu prašymu padėti atspėti  blush2.gif  doh.gif  ir recepta išsiaiškinti  biggrin.gif
tai va nusipirkau toki skanėsta vadinasi "skruzdėlynas", bet man ten kaip tinginys "pagerintas" jauciasi. forma tokia kaip bulvytes, viduje juaciasi ir sausainiu ( ir sviesiu ir karameliniu - bent jau tokios spalvos) aguonų, gal kokiu ir riesutu smulkintu yra  g.gif 
Labai skaniai suderinta ten visi priduktai,
Gal kuri zinote apie ka aš čia domiuosi? labai jau norėtusi namie pasidaryti  biggrin.gif

Kartais ne taip vadinamos "Bulvytės" čia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 08 07, 21:58)
Kartais ne taip vadinamos "Bulvytės" čia? ax.gif

ne vadinasi "skruzdelynas" pirkau gedimino prospekte esancioje svieziu bandeliu "krautuveleje " smile.gif

bulvyte truputi kitokia... doh.gif
Atsakyti
neskaiciau visos temutes... todel jai pasikartosiu- atsiprasau.
as savo tinginuka dedu i buteli nuo mineralinio, taip geriau susispaudzia. ir paspausti jo nereikia. tiesiog nupjaunu butelio virsu. idedu i ji maiseli ir kraunu visa mase. na dar kisdama saukstu paspaudzaiu, o kai buna pilnas maiseli tiesiog uzrisu ir i saldutuva. paskui buna patogu pjaustyti tokiom graziom apvaliom riekelem.

paskaninimui i tinginuka kartais dedu kokoso drozliu. skanu buna smile.gif
Atsakyti
Sveikos, darbstuoles.. 4u.gif Gal galite padeti, kaip pagaminti karamelini tingini? Ka deti vietoj kakavos? Ar ir visa sudetis keiciasi? g.gif Prisipazistu, visos temos nespejau paskaityt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(m@muk@s @ 2009 08 24, 12:56)
Sveikos, darbstuoles.. 4u.gif Gal galite padeti, kaip pagaminti karamelini tingini? Ka deti vietoj kakavos? Ar ir visa sudetis keiciasi? g.gif Prisipazistu, visos temos nespejau paskaityt blush2.gif

tai gal karamelini kondensuota dek ( RUDUDU vadinasi) g.gif
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2009 08 09, 19:53)
ne vadinasi "skruzdelynas" pirkau gedimino prospekte esancioje svieziu bandeliu "krautuveleje " smile.gif

bulvyte truputi kitokia...  doh.gif

kur gedimino prospekte yra šviežių bandelių krautuvėlė? blink.gif
Atsakyti
Aciu, Lusasita, reikes pabandyt, gal gausis kas nors skanaus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(m@muk@s @ 2009 08 24, 12:56)

As karameli tingini darau pagal recepta is iki.lt smile.gif

125g. sviesto.
Sutirštintas karamelinis pienas „Rududu“ indelis.
2pok. sausianiu.
Vanilės esencijos 2 lašai

Išlydykite sviestą, į jį sudėkite sutirštintą karamelinį pieną ir kaitinkite nuolat maišydami, kol masė taps vientisa. Sausainius sulaužykite į 4 dalis. Sausainius sudėkite į šiek tiek atvėsintą karamelinę masę, įlašinkite vanilės esencijos ir gerai išmaišykite, bet stenkitės nesulaužyti sausainių. Pailgą indą išklokite maistine plėvele, į ją sudėkite tinginio masę, išlyginkite paviršių, užklokite plėvele ir paspauskite delnu. Tinginį statykite į šaldytuvą maždaug 8 valandoms, kad gerai sustingtų ir susigulėtų. As dedu nakciai rolleyes.gif Pagal iki recepta dar dedasi riesutai ir abrikosai, bet as kol kas bandziau tik su sausainiais. Labai skanu ir kiek kitaip nei iprastas tinginys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diwa: 01 rugsėjo 2009 - 17:30
O man to karamelinio skonis beveik tas pats kaip paprasto tinginio... unsure.gif
Atsakyti
Na o as darau tingini taip:
4 pok.sausainiu
1 pok.sviesto
1 kondensuoto pieno
1 sauktelis cinamono
Sviesta istirpinu,sumaisau su kondensuotu ir supilu i smulkintus sausainius,dedu i maiseli stipriai sukratau ir paslegiu kokiu sunkiu daiktu. 4u.gif dabar saldytuve stengsta mmm.mmm. smile.gif
SKANAUS
Ps.krizes laikais tinka ir 62% augaliniu riebalu misinys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruutaa: 03 rugsėjo 2009 - 20:51