Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

QUOTE(S.N.A.S @ 2009 05 31, 22:26)
aš riešutų peiliu nesmulkinu. sudedu į maišelį ir su kočėlu pervažiuoju keleta kartų. arba kokiu buku nedūžtančiu daiktu keliskart padaužau.

nu matai as labai "gudri" su zepter pjaustykle bandziau pasmulkint cool.gif brrrr
Atsakyti
mano tinginio receptas.
6 pakeliai sausainių ,
1 ir trečdalis pakelio sviesto ,
trys su kaupu valg. šaukštai cukraus ,
trys su kaupu valg. šaukštai kakavos ,
indelis kondensuoto pienos ,
keli šaukštai paprasto pieno.

sviestą ištirpinu ir visa kita sudedu i puoda, šildau iki užvirimo, bet neverdu ir supilu ant sausainių, išmaišau, į maišelius ir šaldytuve paslegiu. viskas smile.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdene @ 2009 06 17, 20:36)
mano tinginio receptas.
6 pakeliai sausainių ,
1 ir trečdalis pakelio sviesto ,
trys su kaupu valg. šaukštai cukraus ,
trys su kaupu valg. šaukštai kakavos ,
indelis kondensuoto pienos ,
keli šaukštai paprasto pieno.

sviestą ištirpinu ir visa kita sudedu i puoda, šildau iki užvirimo, bet neverdu ir supilu ant sausainių, išmaišau, į maišelius ir šaldytuve paslegiu. viskas smile.gif  clap.gif

Labai skaniai skamba biggrin.gif , bet ar nebūna per saldu dar tiek cukraus įbėrus?
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 06 20, 18:45)
Labai skaniai skamba  biggrin.gif , bet ar nebūna per saldu dar tiek cukraus įbėrus?

aš nemažai pakelių sausainių dedu, tai to saldumo, gal dėl to labai nesijaučia schmoll.gif biggrin.gif
beje pamiršau paminėti, kakavą, tai tokią aitrią perkam, tai jos tiek mažai dedu, o šiaip paprastos gal daugiau reikėtų g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erdene: 22 birželio 2009 - 08:11
QUOTE(Erdene @ 2009 06 22, 09:08)
aš nemažai pakelių sausainių dedu, tai to saldumo, gal dėl to labai nesijaučia  schmoll.gif  biggrin.gif

O man tinginys saldokas gaunasi. Dedu 3 pakelius sausainių ax.gif Kondensuotas pienas-saldus, o gal kuri dedate nesaldintą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ita* @ 2009 07 04, 22:21)
O man tinginys saldokas gaunasi. Dedu 3 pakelius sausainių ax.gif Kondensuotas pienas-saldus, o gal kuri dedate nesaldintą bigsmile.gif

Dariau pagal Springlet recepta pirmoj temoj, vakar jau antra syk 4u.gif
Manau jei nemegsti taip saldziai, tai galima ir nesaldinta det, bet vis tiek manyciau reiktu ragaut ir siek tiek cukraus det g.gif
Atsakyti
O maniskis, kol saldytuve gerai ,bet kai istrauki ka nors pavaisinti...kelios minutes ir istezta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistaziede @ 2009 07 08, 09:23)
O maniskis, kol saldytuve gerai ,bet kai istrauki ka nors pavaisinti...kelios minutes ir istezta... g.gif

Dek sviesta 82 % ir daugiau sausainiu g.gif
Atsakyti
as ne i tema biski rolleyes.gif , bet gal zinot kur gaut konditerinio sokolado klaipedoj pirkt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistaziede @ 2009 07 08, 09:23)

O aš visada dedu išbrinkinusi, o po to pakaitinu su sviestu želatinos šaukštą. Tada tinginys-tvirtesnis ir netyšta.
Paskutinį kartą dariau su zefyrais(dėjau ir sausainių). Labai visiems patiko, pabandykit-nenusivilsit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 01 26, 14:03)
Mano tinginukas ax.gif Vietoj kakavos dėjau šokoladą,tikrai labai skanu ir nepersaldu.Ačiū jums,kad jūsų dėka nepabijojau eksperimentuoti 4u.gif
doh.gif fotoparatas išsikrovė,tad teko fotografuoti telefonu,kokybė nekokia blush2.gif

Čia gal dėtas baltas šokoladas ir žalios spalvos maistiniai dažai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 08 04, 17:27)
as ne i tema biski rolleyes.gif , bet gal zinot kur gaut konditerinio sokolado klaipedoj pirkt? 4u.gif

cia tas block?jei taip tai bazej yra ir sanitex'e 4u.gif
Atsakyti