Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

QUOTE(iloncix @ 2009 05 29, 19:19)
Idek i saldymo kamera ir tinginuka jau po pusvalandzio skanausit thumbup.gif

aciu 4u.gif taip ir padariau biggrin.gif ragausim kas gavos rolleyes.gif
o jus dedat riesutu i tingini? smulkinat juos?
Atsakyti
Man labai skanu tinginyje smulkinti ir pakepinti riesutai wub.gif dar daznai dedu brendyje arba rome mirkytu razinu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iloncix: 29 gegužės 2009 - 18:32
Na ir skaniai atrodo tongue.gif
Atsakyti
mergaites noriu psidalinti receptuku kuri gaminu darbe,tik bus sunkiau su gramais nes darau is akies rolleyes.gif
300gr.sokolado
2kondencuoto pieno
sausainiu(deti-maisyti-ir ziureti)
idedu marscmallows sald.bet nebutina
sokolada istirpinu garu voneleje,i dar silta supilu kond.piena i sia mase lauzau sausainius maisau ir ziuriu jai dar reikia dar idedu sausainiu,turi gautis gan tirsta mase,po to forma istiesiu kepimo pop.dedu sia mase vis paspausdama,nieko slegti nereikia susala kuo puikiausiai,po keliu valandu gali valgyti,siam tinginiui pagaminti mam uztenka 10min.iseina gan nemazas,sokolada dedu koki tuo momentu turiu,cia skonio reikalas,imesiu nuotraukyte....

user posted image

is tiesu labai paprastas,ir labai megiamas
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2009 05 28, 16:55)
Oi Jovitah, valgyciau as tavo tingini, bet kad dieta man  doh.gif

Aš ir dietinuosi, bet nesusilaikiau neparagavus blush2.gif Dariau dukrytei ir vyrui-saldumynai jie pas mane...
QUOTE(apple tree @ 2009 05 28, 22:36)
labai skaniai atrodo,o kad kita karta nereiketu kisti ikarsta vandeni ir kad graziai issiimtu forma istiesk kepimo popieriumi,tiesiog kai tinginukas susala isimi,popieriuka nuimi ir  thumbup.gif ,bent as taip darau.

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 28, 23:01)
Arba maiseli galima patiesti.

Ačiukas už patarimus clap.gif Bandysiu tobulėt bigsmile.gif

Apple tree, nuostabiai atrodo, iki tokio grožio man dar toli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2009 05 29, 19:24)
o jus dedat riesutu i tingini? smulkinat juos?

Beveik visada dedu, jei tik turiu, anakardžius. Bet man asmeniškai jie nelabai jaučias ax.gif sakau, jei pati nedaryčiau, tai ragaudama nesuprasčiau, kad dar ir reišutų ten yra.. Galvoju, gal per smulkiai juos susmulkinu? Nors stambiai ir turbūt nefaina, dar kas dantį išsilauš.. juk tinginys minkštas.. cool.gif
Beje su zefyrais, man tas pats.. įdedu, bet skonio man nekeičia.. o gal tiesiog kakavos skonis stipresnis ir užgožia reišutus ir zefyrus.. o dar variantas: kad aš nieko apie tai neišmnaau? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 05 30, 00:41)
Beveik visada dedu, jei tik turiu, anakardžius. Bet man asmeniškai jie nelabai jaučias ax.gif  sakau, jei pati nedaryčiau, tai ragaudama nesuprasčiau, kad dar ir reišutų ten yra.. Galvoju, gal per smulkiai juos susmulkinu? Nors stambiai ir turbūt nefaina, dar kas dantį išsilauš.. juk tinginys minkštas.. cool.gif
Beje su zefyrais, man tas pats.. įdedu, bet skonio man nekeičia.. o gal tiesiog kakavos skonis stipresnis ir užgožia reišutus ir zefyrus.. o dar variantas: kad aš nieko apie tai neišmnaau? blush2.gif  biggrin.gif

na as po sio karto riesutu nebesmulkinsiu doh.gif laaabai skaniai isipjoviau pirsta wacko.gif tai is to skausmo imeciau sauja riesutu nesmulkintu ir galiu pasakyt, kad dantu nieks neissilauze, nes gi vistiek supjaustai ta tingini riekelemis, tai ir tie riesutai pasismulkina smile.gif
bet va vienas reikalas g.gif man taip jis ir nesukietejo iki reikiamo kietumo. ka as ne taip padariau g.gif dariau pagal cipciuko recepta
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2009 05 31, 21:36)
na as po sio karto riesutu nebesmulkinsiu  doh.gif laaabai skaniai isipjoviau pirsta wacko.gif tai is to skausmo imeciau sauja riesutu nesmulkintu ir galiu pasakyt, kad dantu nieks neissilauze, nes gi vistiek supjaustai ta tingini riekelemis, tai ir tie riesutai pasismulkina smile.gif
bet va vienas reikalas  g.gif man taip jis ir nesukietejo iki reikiamo kietumo. ka as ne taip padariau  g.gif dariau pagal cipciuko recepta

Sviesta 82 % dejai?
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 31, 21:42)
Sviesta 82 % dejai?

taip, smetoniska
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2009 05 31, 22:04)
taip, smetoniska

Gal mazai sausainiu tada g.gif arba pakaitinai mazokai g.gif nes as dejau sausainiu kokius 4 pokelius..
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 31, 22:10)
Gal mazai sausainiu tada g.gif arba pakaitinai mazokai  g.gif nes as dejau sausainiu kokius 4 pokelius..

niu gal mastau.gif bet as dar dejau razinu ir riesutu. o kaitinau tol kol lauziau sausainius. kita karta bandysiu daugiau sausainiu deti ax.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2009 05 31, 21:36)
na as po sio karto riesutu nebesmulkinsiu  doh.gif laaabai skaniai isipjoviau pirsta :

aš riešutų peiliu nesmulkinu. sudedu į maišelį ir su kočėlu pervažiuoju keleta kartų. arba kokiu buku nedūžtančiu daiktu keliskart padaužau.
Atsakyti