Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

Labutis,
Ziuriu visos labai giria Cipciuko tingini, tai paziurejau ir as jos recepteli, o gi jisai visiskai toks pat kaip ir as darau jau n metu. bigsmile.gif MB labai megsta tingini su riesutais. Reiks kada isbandyti baltaji ir varskini tingini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkdage @ 2009 02 11, 13:32)
as esu UK nusipirkus tinginio gabaliuka jis ten aisku kitaip vadinos, bet toks kaip tinginys ir skoniu ir isvaizda buvo su JOJO gabaliukais viduj,bet man nelabai schmoll.gif  labai saldus

Teko ir man ragauti UK tingini su zefyrais, ragavau ir parduotuvini ir namie gaminta (angles drauges daryta), parduotuvinis buvo neskanus, o va namie gamintas man labai patiko. Taip kad pabandykit tikrai nenusivilsit. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sikste: 19 balandžio 2009 - 13:29
Sveiki,
Man irgi labai patiko Cipciuko tinginys, toks kietas ir labaaai skanus...anksčiau tinginį dariau pagal kitą receptą(nieko nevirdavau, o tiesiog viska sumaišydavau),bet išeidavo minkštas ir greit ištiždavo... g.gif

Čia tinginys pagal Cipciuko receptą thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
vaišinu tinginiu pagal rugiagele26:mirksiukas:

user posted image

vienam puode užverdu sviesto gabaliuką su kakavos 2 šaukštais, kitam stiklinę pieno su stikline cukraus, kai abu užverda supilam į vieną, išmaišom ir supilam į 600 - 700g. sutrupintų sausainių, tada išmaišom, į formą ir į šaldytuva mirksiukas.gif
Man jis gaunas minkštas ir greit patyžta, bet čia man pats skaniausias tinginys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 29, 13:40)
vaišinu tinginiu pagal rugiagele26:mirksiukas:

user posted image

Atrodo tai labai skaniai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo secondsun: 29 balandžio 2009 - 19:30
Sveikos! Pirma karta dariau ''Tingini'' biggrin.gif Pagal Cipciuko recepta padariau, jau laukiu rytdienos, smalsu suzinoti ar nebus pirmas blynas sudeges laugh.gif
O, kad greitas skanestas tai tikrai! thumbup.gif
Atsakyti
Pirmą kartą darytas tinginys biggrin.gif Šiek tiek aptežo viršus, nes iš formos norėdama išimti karštam vandeny palaikiau smile.gif
user posted image
Atsakyti
Padariau tingini, supyliau i kepimo forma ir dabar galvoju - ar jis gerai sustings, kai nepaslegtas/nesuspaustas, o tiesiog sukrestas i ta forma ir su saukstu patapsnotas? lotuliukas.gif
Papildyta:
Oi Jovitah, valgyciau as tavo tingini, bet kad dieta man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2009 05 27, 19:08)
Pirmą kartą darytas tinginys biggrin.gif Šiek tiek aptežo viršus, nes iš formos norėdama išimti karštam vandeny palaikiau

labai skaniai atrodo,o kad kita karta nereiketu kisti ikarsta vandeni ir kad graziai issiimtu forma istiesk kepimo popieriumi,tiesiog kai tinginukas susala isimi,popieriuka nuimi ir thumbup.gif ,bent as taip darau.
Atsakyti
QUOTE(apple tree @ 2009 05 28, 21:36)
labai skaniai atrodo,o kad kita karta nereiketu kisti ikarsta vandeni ir kad graziai issiimtu forma istiesk kepimo popieriumi,tiesiog kai tinginukas susala isimi,popieriuka nuimi ir  thumbup.gif ,bent as taip darau.

Arba maiseli galima patiesti.

As irgi pasidariau tradicini tingini. I maisiuka sudejau ir paslegiau smile.gif
Atsakyti
mergiukai, o kiek laiko stingsta tinginys? padariau pries 5 valandas, bet jis vis dar minkstas g.gif turbut uz valandziukes sveciu pavaisint neiseis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2009 05 29, 18:57)
mergiukai, o kiek laiko stingsta tinginys? padariau pries 5 valandas, bet jis vis dar minkstas  g.gif turbut uz valandziukes sveciu pavaisint neiseis  unsure.gif

Idek i saldymo kamera ir tinginuka jau po pusvalandzio skanausit thumbup.gif
Atsakyti