Labutis,
Ziuriu visos labai giria Cipciuko tingini, tai paziurejau ir as jos recepteli, o gi jisai visiskai toks pat kaip ir as darau jau n metu. MB labai megsta tingini su riesutais. Reiks kada isbandyti baltaji ir varskini tingini
QUOTE(Vilkdage @ 2009 02 11, 13:32)
as esu UK nusipirkus tinginio gabaliuka jis ten aisku kitaip vadinos, bet toks kaip tinginys ir skoniu ir isvaizda buvo su JOJO gabaliukais viduj,bet man nelabai labai saldus
Teko ir man ragauti UK tingini su zefyrais, ragavau ir parduotuvini ir namie gaminta (angles drauges daryta), parduotuvinis buvo neskanus, o va namie gamintas man labai patiko. Taip kad pabandykit tikrai nenusivilsit.
Sveiki,
Man irgi labai patiko Cipciuko tinginys, toks kietas ir labaaai skanus...anksčiau tinginį dariau pagal kitą receptą(nieko nevirdavau, o tiesiog viska sumaišydavau),bet išeidavo minkštas ir greit ištiždavo...
Čia tinginys pagal Cipciuko receptą
Man irgi labai patiko Cipciuko tinginys, toks kietas ir labaaai skanus...anksčiau tinginį dariau pagal kitą receptą(nieko nevirdavau, o tiesiog viska sumaišydavau),bet išeidavo minkštas ir greit ištiždavo...
Čia tinginys pagal Cipciuko receptą
vaišinu tinginiu pagal rugiagele26:mirksiukas:
vienam puode užverdu sviesto gabaliuką su kakavos 2 šaukštais, kitam stiklinę pieno su stikline cukraus, kai abu užverda supilam į vieną, išmaišom ir supilam į 600 - 700g. sutrupintų sausainių, tada išmaišom, į formą ir į šaldytuva
Man jis gaunas minkštas ir greit patyžta, bet čia man pats skaniausias tinginys
vienam puode užverdu sviesto gabaliuką su kakavos 2 šaukštais, kitam stiklinę pieno su stikline cukraus, kai abu užverda supilam į vieną, išmaišom ir supilam į 600 - 700g. sutrupintų sausainių, tada išmaišom, į formą ir į šaldytuva
Man jis gaunas minkštas ir greit patyžta, bet čia man pats skaniausias tinginys
QUOTE(davija @ 2009 04 29, 13:40)
Atrodo tai labai skaniai
Sveikos! Pirma karta dariau ''Tingini'' Pagal Cipciuko recepta padariau, jau laukiu rytdienos, smalsu suzinoti ar nebus pirmas blynas sudeges
O, kad greitas skanestas tai tikrai!
O, kad greitas skanestas tai tikrai!
Pirmą kartą darytas tinginys Šiek tiek aptežo viršus, nes iš formos norėdama išimti karštam vandeny palaikiau
Padariau tingini, supyliau i kepimo forma ir dabar galvoju - ar jis gerai sustings, kai nepaslegtas/nesuspaustas, o tiesiog sukrestas i ta forma ir su saukstu patapsnotas?
Papildyta:
Oi Jovitah, valgyciau as tavo tingini, bet kad dieta man
Papildyta:
Oi Jovitah, valgyciau as tavo tingini, bet kad dieta man
QUOTE(jovitah @ 2009 05 27, 19:08)
Pirmą kartą darytas tinginys Šiek tiek aptežo viršus, nes iš formos norėdama išimti karštam vandeny palaikiau
labai skaniai atrodo,o kad kita karta nereiketu kisti ikarsta vandeni ir kad graziai issiimtu forma istiesk kepimo popieriumi,tiesiog kai tinginukas susala isimi,popieriuka nuimi ir ,bent as taip darau.
QUOTE(apple tree @ 2009 05 28, 21:36)
labai skaniai atrodo,o kad kita karta nereiketu kisti ikarsta vandeni ir kad graziai issiimtu forma istiesk kepimo popieriumi,tiesiog kai tinginukas susala isimi,popieriuka nuimi ir ,bent as taip darau.
Arba maiseli galima patiesti.
As irgi pasidariau tradicini tingini. I maisiuka sudejau ir paslegiau
mergiukai, o kiek laiko stingsta tinginys? padariau pries 5 valandas, bet jis vis dar minkstas turbut uz valandziukes sveciu pavaisint neiseis
QUOTE(vassara @ 2009 05 29, 18:57)
mergiukai, o kiek laiko stingsta tinginys? padariau pries 5 valandas, bet jis vis dar minkstas turbut uz valandziukes sveciu pavaisint neiseis
Idek i saldymo kamera ir tinginuka jau po pusvalandzio skanausit