as tingini darau jau labai seniai ir visada taip kaip cia daugelis bandete pagal cipciuko recepta, mama ismokino mane taip tik as kazkaip visada daugiau sausainiu prikraunu ir kai jau darau tai daauuuugg ir gaunasi toks jau tinginiu tortas didelis
tinginys labai skaniai atrodo,jau senokai bedariau.imu ta gabaliuka,gerai
O galima tą Cipciuko receptą gauti? Atrodo labai skanu,norėčiau pamėgint pasidaryti,atrodo lengva. Tikriausiai be mamos pagalbos nepagaminčiau nieko .
Dange*,niamu niamu ..
Dange*,niamu niamu ..
QUOTE(Dange* @ 2009 03 29, 16:32)
as tingini darau jau labai seniai ir visada taip kaip cia daugelis bandete pagal cipciuko recepta, mama ismokino mane taip tik as kazkaip visada daugiau sausainiu prikraunu ir kai jau darau tai daauuuugg ir gaunasi toks jau tinginiu tortas didelis
Vau ,kaip skaniai atrodo , niekad nebučiau sugalvojus formelėj stingdint tinginį, liuks įdėja
QUOTE(ikristute @ 2009 03 31, 20:37)
Vau ,kaip skaniai atrodo , niekad nebučiau sugalvojus formelėj stingdint tinginį, liuks įdėja
as visada toje formoje darau, nes darau is didesnio kiekio ir siaip kazkaip patogiau man ir galima papuosti dar ji tai bus visas sventinis tortas, esu toki nesus dovanu
QUOTE(Dange* @ 2009 04 01, 08:42)
as visada toje formoje darau, nes darau is didesnio kiekio ir siaip kazkaip patogiau man ir galima papuosti dar ji tai bus visas sventinis tortas, esu toki nesus dovanu
As irgi dazniausiai darau arba torto arba kekso formoje Zinoma kartais ir "desra" formuoju Torta esu dariusi is varskinio tinginio pagal Sonatina Paprasta, skanu ir atrodo graziai
Imu tavo tinginio gabaliuką prie arbatėlės
Gal kas galite atsakyti kuo skiriasi sutirštinto pieno su cukrumi gaminys nuo sutirštinto pieno su cukrumi. Kadangi krizė tai bandau pataupyti. To gaminio 1 ltr. kaina 4,5 lt. (turgelyje"Palapinėje" Kalniečiuose , tiesa Maximoje Aukselis berods yra taip pat sutirštinto pieno gaminys ir kainuoja 0,4 ltr. 2,99Lt. Galvoju kad pavirus pora valandų būtų kaip tikras virtas kondensuotas pienas. Gal kas bandėte. Patarkite, kad taupymas neatsidurtų šiūkšlių dėžėje, kai tinginys nesustings.
QUOTE(veveryčka @ 2009 04 02, 20:41)
Gal kas galite atsakyti kuo skiriasi sutirštinto pieno su cukrumi gaminys nuo sutirštinto pieno su cukrumi. Kadangi krizė tai bandau pataupyti. To gaminio 1 ltr. kaina 4,5 lt. (turgelyje"Palapinėje" Kalniečiuose , tiesa Maximoje Aukselis berods yra taip pat sutirštinto pieno gaminys ir kainuoja 0,4 ltr. 2,99Lt. Galvoju kad pavirus pora valandų būtų kaip tikras virtas kondensuotas pienas. Gal kas bandėte. Patarkite, kad taupymas neatsidurtų šiūkšlių dėžėje, kai tinginys nesustings.
Tinginiui - TINKA, gali bandyti drąsai
Ačiū už greitą atsakymą. Pabandysiu daryti tinginį. O ko nebandyti daryti su tuo a la kondensuotu pienu? ta prasme kas neišeitų, nes dar trupiniuotį susigundžiusi daryti. Ačiū iš anksto.
QUOTE(veveryčka @ 2009 04 02, 22:14)
Ačiū už greitą atsakymą. Pabandysiu daryti tinginį. O ko nebandyti daryti su tuo a la kondensuotu pienu? ta prasme kas neišeitų, nes dar trupiniuotį susigundžiusi daryti. Ačiū iš anksto.
Na gal kremų tai nepatarčiau, nes vistiek sudėtis kitokia. Tinginį dariau tai žinau, kad beveik niekuo nesiskiria, o su kitais receptais nesusidūriau. Galima sakyti tą "netikrą kondensuotą pieną" tik ir perku dėl tinginio
[QUOTE]Na gal kremų tai nepatarčiau, nes vistiek sudėtis kitokia. Tinginį dariau tai žinau, kad beveik niekuo nesiskiria, o su kitais receptais nesusidūriau. Galima sakyti tą "netikrą kondensuotą pieną" tik ir perku dėl tinginio.
Kadangi trupiniuotyje kondensuotas kremas reikalingas kad surištų trupinius, kaip ir tinginyje sausainius, tai manau tiks. Šeimyna prabalsavo už trupinuotį, tai darysiu šį savaitgalį jį. Parašysiu kaip gausis. Tinginys liks sekančiam savaitgaliui.
Esu naujokė tai su rašymu forume prastokai, kol "įsicinkinsiu".Sorry iš anksto.
Ačiū Povila$ už operatyvumą.
Kadangi trupiniuotyje kondensuotas kremas reikalingas kad surištų trupinius, kaip ir tinginyje sausainius, tai manau tiks. Šeimyna prabalsavo už trupinuotį, tai darysiu šį savaitgalį jį. Parašysiu kaip gausis. Tinginys liks sekančiam savaitgaliui.
Esu naujokė tai su rašymu forume prastokai, kol "įsicinkinsiu".Sorry iš anksto.
Ačiū Povila$ už operatyvumą.
Taigi noriu parašyti, kad trupiniuotis su kondensuoto pieno gaminiu neišėjo . Nesustingo. Na suvalgyti tai suvalgėme. Viriau dvi valandas ir jis nesukietėjo, o kadangi trupinių rišamoji medžiaga tik virtas kondesuotas pienas tai gavosi š......
Pjaunant byrėjo, buvo minkštas ir t.t. Tikiuosi tinginys gausis.
Pjaunant byrėjo, buvo minkštas ir t.t. Tikiuosi tinginys gausis.