Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

QUOTE(Masiania* @ 2009 02 12, 17:43)
Galima kaitint, galima nekaitint, as kaip kada darau.
Kelis saukstus, galima kiek daugiau, o keisti gali bet kuo, kas tik skanu 4u.gif Siaip ipili kelis saukstus, ismaisai, paragauni, jei atrodo, kad truksta, dar galima ipilti mirksiukas.gif

dėkui wub.gif

einu daryt bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif Mergaitės gal kas galit maždaug ant greičio pasakyti kukurūzų ir irisų su sviestu išlydytų ir užpiltų receptą.Niekaip nerandu ir nepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2009 02 12, 17:52)
dėkui  wub.gif

einu daryt  bigsmile.gif

Skanaus 4u.gif
Atsakyti
Beverdant tą masę aliejus iškili į paviršių.. Ar čia kažką perviriau, sutraukė...? blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ui! @ 2009 02 12, 21:03)
Beverdant tą masę aliejus iškili į paviršių.. Ar čia kažką perviriau, sutraukė...?  blush2.gif  unsure.gif

O kam ten aliejus reikalingas? mastau.gif
Atsakyti
Vat būtent,aš jo atskirai nedėjau rolleyes.gif Dėl visa ko kažkiek nugriebiau. Dariau viską pagal Cipciuko receptą, tik kad sausainių dėjau 2,5 pakelio. Pasirodė pakankamai ax.gif Viskas labai gerai išėjo, idėjau šaldytuvan thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ui! @ 2009 02 12, 21:28)
Vat būtent,aš jo atskirai nedėjau  rolleyes.gif  Dėl visa ko kažkiek nugriebiau. Dariau viską pagal Cipciuko receptą, tik kad sausainių dėjau 2,5 pakelio. Pasirodė pakankamai  ax.gif Viskas labai gerai išėjo, idėjau šaldytuvan  thumbup.gif

As minejau, kad virti tol, kol bus vientisa mase smile.gif taip turejo buti, toks riebaliukas virsuj, bet maisai maisai, paverdi, ir viskas i vientisa mase sueina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 12, 21:39)
As minejau, kad virti tol, kol bus vientisa mase smile.gif taip turejo buti, toks riebaliukas virsuj, bet maisai maisai, paverdi, ir viskas i vientisa mase sueina smile.gif

Kazkas man cia nedasunta, eisiu recepta paskaityt mastau.gif
Paskaiciau hihihi.gif Jau aisku apie ka kalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masiania*: 12 vasario 2009 - 21:45
žinokit, buvau nusigandus, nes kai pripyliau brendžio nepagailėjus biggrin.gif tokia poskystė masė išėjo, nusigandau, kad nestings. bet viskas kuo dailiausiai sustingo wub.gif labai skanu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2009 02 12, 23:38)
žinokit, buvau nusigandus, nes kai pripyliau brendžio nepagailėjus  biggrin.gif  tokia poskystė masė išėjo, nusigandau, kad nestings. bet viskas kuo dailiausiai sustingo  wub.gif labai skanu  4u.gif

Ir kaip brendziuko skonis, ar dera? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 13, 10:39)
Ir kaip brendziuko skonis, ar dera? mirksiukas.gif

kvapas tai tikrai pakinta, o dėl skonio... žinok, gal mano skonio receptoriai atbukę biggrin.gif , bet kažkaip nieko ypatingo neužsekiau g.gif kita vertus, labai mažai paragavau, vėlus laikas buvo. bet, matyt, tikrai kažkas jaučiasi, nes mb, nematęs kaip dariau, pradėjo komentuoti, 'koks čia geras skonis lieka, kaip po saldainių su šnapsu' lotuliukas.gif žodžiu, manau, kad pataikiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2009 02 13, 11:47)
mb, nematęs kaip dariau, pradėjo komentuoti, 'koks čia geras skonis lieka, kaip po saldainių su šnapsu'  lotuliukas.gif žodžiu, manau, kad pataikiau  bigsmile.gif

Geras palyginimas lotuliukas.gif
Atsakyti