Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

o zefyrai tinginy tai čia paprastieji lietuviški? ne užsienietiški maršmelowsiniai? biggrin.gif
(man jau dabar jie visur vaidenasi doh.gif )
Atsakyti
Masiania* Paskelbta Šiandien, 13:48
  QUOTE(Vilkdage @ 2009 02 11, 12:32)
as esu UK nusipirkus tinginio gabaliuka jis ten aisku kitaip vadinos, bet toks kaip tinginys ir skoniu ir isvaizda buvo su JOJO gabaliukais viduj,bet man nelabai  labai saldus

O kas tie JOJO? 

JOJO kazkiek panasus i zefyrus,angliskai vadinas marshmallow,bet ant pakelio kaip ir LT, taip ir UK raso JOJO maciau
Atsakyti
QUOTE(šešėlis @ 2009 02 11, 14:00)
o zefyrai tinginy tai čia paprastieji lietuviški? ne užsienietiški maršmelowsiniai? biggrin.gif
(man jau dabar jie visur vaidenasi doh.gif )

As nezinau, ar zefyrai buvo lietiviski, bet ne tie saldainiai tikrai biggrin.gif nu zefyrai, kaip senovej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 11, 15:01)
As nezinau, ar zefyrai buvo lietiviski, bet ne tie saldainiai tikrai biggrin.gif nu zefyrai, kaip senovej biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 11, 20:35)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ....

Nu nezinau, kaip juos apibudint blush2.gif blush-anim-cl.gif o prisimenu ju skoni, kai dar buvau mazyte biggrin.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif ...vajetau , kiek daug tau metų ....jei mažytė buvai senovėje lotuliukas.gif .....nepyk , podruške friends.gif .....bet su tavim niekada nebūna liūdna , tu be bajerių negali , nors tu ką lotuliukas.gif

Apvalus - parduotuviniai ....va gal dabar kam bus aišku koki , o tai visokius JOJO perka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 11, 20:46)
blink.gif  blink.gif ...vajetau , kiek daug tau metų ....jei mažytė buvai senovėje lotuliukas.gif .....nepyk , podruške  friends.gif .....bet su tavim niekada nebūna liūdna , tu be bajerių negali , nors tu ką  lotuliukas.gif

Apvalus - parduotuviniai ....va gal dabar kam bus aišku koki , o tai visokius JOJO perka  doh.gif

As nepykstu lotuliukas.gif o Jus su savo bajeriais irgi neatsiliekat nuo manes lotuliukas.gif sakyciau net lenkiat biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o va pykstu ant tokiu, kurios temas kiekvienam receptui atskiras kuria, parasiau jai i AZ mad.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 11, 21:50)
As nepykstu  lotuliukas.gif o Jus su savo bajeriais irgi neatsiliekat nuo manes  lotuliukas.gif sakyciau net lenkiat biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o va pykstu ant tokiu, kurios temas kiekvienam receptui atskiras kuria, parasiau jai i AZ mad.gif

ačiū, mergaitės. dabar jau tikrai aišku biggrin.gif jei kaip senovėj, tai aš irgi prisimenu hihihi.gif
nepyk tu ant tų kūrėjų irnesakyk.gif nuskęs tos temos greit ir tiek tos bėdos cool.gif
Atsakyti
Iš manęs ne kokia kulinarė, o ir tinginį pirmąsyk gaminsiu,tai prisiskaičiau apie kondencofkės virimą,kad sprogti gali.. doh.gif
Tai kaip ten ją virti. unsure.gif Pradaryti skardinę ir panardinus vandeny? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ui! @ 2009 02 12, 14:54)
Iš manęs ne kokia kulinarė, o ir tinginį pirmąsyk gaminsiu,tai prisiskaičiau apie kondencofkės virimą,kad sprogti gali..  doh.gif
Tai kaip ten ją virti.  unsure.gif  Pradaryti skardinę ir panardinus vandeny?  blush2.gif

Kad tinginiui nereikia virti kondensuoto skardines g.gif reikia pirma islydyti sviesta (geriausiai kad mazesnis puodelis, butu idetas i didesni puoda su vandeniu, kad neprisviltu), istirpsta sviestas, det kakava, ir tada is indelio supilt kondensuota, ir kaitint, kol gausis vientisa mase.

O jeigu kada reiktu virt kondensuota skardineje, tai tik uzdaryta! ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 12 vasario 2009 - 15:08
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 06, 21:46)
Kaip visada lotuliukas.gif
Sumaliau sausainius (3 pakeliai), padalinau kazkur per puse. Islydziau sviesta (200 gr) kondensuotam piene (1 skardine) ant garu voneles, ipyliau romo, puse sitos mases ispyliau ant sausainiu ir ismaisiau. I kita puse sudejau sulauzyta sokolada ir vel ant garu voneles, kai istirpo, sumaisiau su likusiais trupiniais. Ir dejau sluoksniais,  o virsu sokoladu aptepiau.

wub.gif wub.gif noooriu wub.gif

o kondensuoto pieno kaitinti nereikia?? man kažkodėl baisu, kad nekaitintas gali nestingti g.gif
beje, kiek romo? ir kuom jį galima pakeisti? pvz brendžiu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2009 02 12, 15:50)
wub.gif  wub.gif noooriu  wub.gif

o kondensuoto pieno kaitinti nereikia?? man kažkodėl baisu, kad nekaitintas  gali nestingti  g.gif
beje, kiek romo? ir kuom jį galima pakeisti? pvz brendžiu?  biggrin.gif

Galima kaitint, galima nekaitint, as kaip kada darau.
Kelis saukstus, galima kiek daugiau, o keisti gali bet kuo, kas tik skanu 4u.gif Siaip ipili kelis saukstus, ismaisai, paragauni, jei atrodo, kad truksta, dar galima ipilti mirksiukas.gif
Atsakyti