o zefyrai tinginy tai čia paprastieji lietuviški? ne užsienietiški maršmelowsiniai?
(man jau dabar jie visur vaidenasi )
Masiania* Paskelbta Šiandien, 13:48
QUOTE(Vilkdage @ 2009 02 11, 12:32)
as esu UK nusipirkus tinginio gabaliuka jis ten aisku kitaip vadinos, bet toks kaip tinginys ir skoniu ir isvaizda buvo su JOJO gabaliukais viduj,bet man nelabai labai saldus
O kas tie JOJO?
QUOTE(Vilkdage @ 2009 02 11, 12:32)
as esu UK nusipirkus tinginio gabaliuka jis ten aisku kitaip vadinos, bet toks kaip tinginys ir skoniu ir isvaizda buvo su JOJO gabaliukais viduj,bet man nelabai labai saldus
O kas tie JOJO?
JOJO kazkiek panasus i zefyrus,angliskai vadinas marshmallow,bet ant pakelio kaip ir LT, taip ir UK raso JOJO maciau
QUOTE(šešėlis @ 2009 02 11, 14:00)
o zefyrai tinginy tai čia paprastieji lietuviški? ne užsienietiški maršmelowsiniai?
As nezinau, ar zefyrai buvo lietiviski, bet ne tie saldainiai tikrai nu zefyrai, kaip senovej
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 11, 15:01)
As nezinau, ar zefyrai buvo lietiviski, bet ne tie saldainiai tikrai nu zefyrai, kaip senovej
....
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 11, 20:35)
....
Nu nezinau, kaip juos apibudint o prisimenu ju skoni, kai dar buvau mazyte
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 11, 20:46)
...vajetau , kiek daug tau metų ....jei mažytė buvai senovėje .....nepyk , podruške .....bet su tavim niekada nebūna liūdna , tu be bajerių negali , nors tu ką
Apvalus - parduotuviniai ....va gal dabar kam bus aišku koki , o tai visokius JOJO perka
Apvalus - parduotuviniai ....va gal dabar kam bus aišku koki , o tai visokius JOJO perka
As nepykstu o Jus su savo bajeriais irgi neatsiliekat nuo manes sakyciau net lenkiat o va pykstu ant tokiu, kurios temas kiekvienam receptui atskiras kuria, parasiau jai i AZ
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 11, 21:50)
As nepykstu o Jus su savo bajeriais irgi neatsiliekat nuo manes sakyciau net lenkiat o va pykstu ant tokiu, kurios temas kiekvienam receptui atskiras kuria, parasiau jai i AZ
ačiū, mergaitės. dabar jau tikrai aišku jei kaip senovėj, tai aš irgi prisimenu
nepyk tu ant tų kūrėjų nuskęs tos temos greit ir tiek tos bėdos
Iš manęs ne kokia kulinarė, o ir tinginį pirmąsyk gaminsiu,tai prisiskaičiau apie kondencofkės virimą,kad sprogti gali..
Tai kaip ten ją virti. Pradaryti skardinę ir panardinus vandeny?
QUOTE(Ui! @ 2009 02 12, 14:54)
Iš manęs ne kokia kulinarė, o ir tinginį pirmąsyk gaminsiu,tai prisiskaičiau apie kondencofkės virimą,kad sprogti gali..
Kad tinginiui nereikia virti kondensuoto skardines reikia pirma islydyti sviesta (geriausiai kad mazesnis puodelis, butu idetas i didesni puoda su vandeniu, kad neprisviltu), istirpsta sviestas, det kakava, ir tada is indelio supilt kondensuota, ir kaitint, kol gausis vientisa mase.
O jeigu kada reiktu virt kondensuota skardineje, tai tik uzdaryta!
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 06, 21:46)
Kaip visada
Sumaliau sausainius (3 pakeliai), padalinau kazkur per puse. Islydziau sviesta (200 gr) kondensuotam piene (1 skardine) ant garu voneles, ipyliau romo, puse sitos mases ispyliau ant sausainiu ir ismaisiau. I kita puse sudejau sulauzyta sokolada ir vel ant garu voneles, kai istirpo, sumaisiau su likusiais trupiniais. Ir dejau sluoksniais, o virsu sokoladu aptepiau.
Sumaliau sausainius (3 pakeliai), padalinau kazkur per puse. Islydziau sviesta (200 gr) kondensuotam piene (1 skardine) ant garu voneles, ipyliau romo, puse sitos mases ispyliau ant sausainiu ir ismaisiau. I kita puse sudejau sulauzyta sokolada ir vel ant garu voneles, kai istirpo, sumaisiau su likusiais trupiniais. Ir dejau sluoksniais, o virsu sokoladu aptepiau.
noooriu
o kondensuoto pieno kaitinti nereikia?? man kažkodėl baisu, kad nekaitintas gali nestingti
beje, kiek romo? ir kuom jį galima pakeisti? pvz brendžiu?
QUOTE(upsikaz @ 2009 02 12, 15:50)
noooriu
o kondensuoto pieno kaitinti nereikia?? man kažkodėl baisu, kad nekaitintas gali nestingti
Galima kaitint, galima nekaitint, as kaip kada darau.
Kelis saukstus, galima kiek daugiau, o keisti gali bet kuo, kas tik skanu Siaip ipili kelis saukstus, ismaisai, paragauni, jei atrodo, kad truksta, dar galima ipilti