Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

O man nesprogo niekas... Nors vanduo jau buvo gerokai nugaravęs
Atsakyti
Na va smile.gif Tinginys jau saldytuve sedi smile.gif Ir skardines po 2val. karstu maudyniu nesprogo smile.gif Tik sausainiu turbut per daug pridejau... bet nieko smile.gif labai skaniai atrodo ir taip smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 09 14, 20:44-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 14, 20:44)
Na va smile.gif  Tinginys jau saldytuve sedi smile.gif  Ir skardines po 2val.  karstu maudyniu nesprogo smile.gif  Tik sausainiu turbut per daug pridejau... bet nieko smile.gif  labai skaniai atrodo ir taip smile.gif

Idomu ar labai skiriasi skonis, kai verdi banke ir kai ispili ja iskarto i sviesta su kakava. Bet man atrodo per daug laiko uzima toks tinginio darymas, bet gal dar skanesnis!!! smile.gif reiks kada pabandyt. O as savaji darydama uztrunku kokias 20 min smile.gif na pusvalandi max, be indu plovimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 14, 20:48)
Idomu ar labai skiriasi skonis, kai verdi banke ir kai ispili ja iskarto i sviesta su kakava. Bet man atrodo per daug laiko uzima toks tinginio darymas, bet gal dar skanesnis!!! smile.gif reiks kada pabandyt. O as savaji darydama uztrunku kokias 20 min smile.gif na pusvalandi max, be indu plovimo biggrin.gif

Reikes kada pabandyt kartu su sviestu issildyt ir piena. O as dabar kai dariau ir trupinini pyraga,o ten reikia virt konensuota piena,tai kartu ir sita skardine idejau smile.gif
Kaip laukiu rytojau,kada jau bus sustinge pyrageliai mano... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 14, 13:27)
Ir negasdinu, bet reikia ta skardine priziuret, kad nesprogtu, nes neduok dieve nugaruos vanduo, o tu busi kakzuo kitu uzsiemusi  doh.gif niekad nebandziau kaitint, bet prisiskaicius visokiu nuomoniu ir nedristu biggrin.gif

Aš jau gal 10 metų verdu kondensuotą pieną (ne tinginiui), tai niekad niekas nesprogo, nors ir niekad visiškai vanduo skardinės neapsemdavo unsure.gif Tiesiog puodo neturėjau tinkamo biggrin.gif

O dėl kondensuoto pieno maišymo su sviestu, tai nesugalvokit pirkt tepaus riebalų mišinio. Tikrai nieko nesigaus: riebalai - sau, pienas - sau. Tirštos masės niekaip nepadarysit smile.gif Iš nesėkmingos žalios jaunystės praktikos hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 14 rugsėjo 2008 - 20:30
QUOTE(Cinside @ 2008 09 14, 21:30)
Aš jau gal 10 metų verdu kondensuotą pieną (ne tinginiui), tai niekad niekas nesprogo, nors ir niekad visiškai vanduo skardinės neapsemdavo  unsure.gif Tiesiog puodo neturėjau tinkamo  biggrin.gif

O dėl kondensuoto pieno maišymo su sviestu, tai nesugalvokit pirkt tepaus riebalų mišinio. Tikrai nieko nesigaus: riebalai - sau, pienas - sau. Tirštos masės niekaip nepadarysit  smile.gif Iš nesėkmingos žalios jaunystės praktikos hihihi.gif

As nieko nenorejau pasakyt blogo apie tas skardines, kad jos sprogsta, tiesiog cia prisiskaiciau, pati esu nebandzius dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 09 14, 21:30)
Aš jau gal 10 metų verdu kondensuotą pieną (ne tinginiui), tai niekad niekas nesprogo, nors ir niekad visiškai vanduo skardinės neapsemdavo  unsure.gif Tiesiog puodo neturėjau tinkamo  biggrin.gif

O dėl kondensuoto pieno maišymo su sviestu, tai nesugalvokit pirkt tepaus riebalų mišinio. Tikrai nieko nesigaus: riebalai - sau, pienas - sau. Tirštos masės niekaip nepadarysit  smile.gif Iš nesėkmingos žalios jaunystės praktikos hihihi.gif

As siandien cia pasiskaiciau ir pirkau tinginiui Dvaro 82proc. riebumo sviesta smile.gif vientisa mase sumaisius su pienu gavosi smile.gif
O gal kas is naminio sviesto bandet?
Atsakyti
smile.gif+2008 09 14, 21:43-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 14, 21:43)
  O gal kas is naminio sviesto bandet?

Kad prabanga tokį gauti biggrin.gif Turėtų būt labai skanu, manau smile.gif
Atsakyti
Maniskis labai megsta tingini, tik as tingiu ji darytu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 09 14, 21:51)
Kad prabanga tokį gauti  biggrin.gif  Turėtų būt labai skanu, manau  smile.gif

Pas mus dar saldikly yra atrodo biggrin.gif
Papildyta:
Na va, mano vakarykstis darbelis smile.gif Labai skanus tas tinginys, tik man atrodo,kad nelabai sustingo ta ruda mase isoreje tinginio. Nes kol nuemiau maiseli,tai visas rankas issitepliojau... http://public.fotki....bashkinas/a6aa/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunytė kaip gėlytė :): 15 rugsėjo 2008 - 19:12
smile.gif+2008 09 15, 20:12-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 15, 20:12)
Pas mus dar saldikly yra atrodo biggrin.gif
Papildyta:
Na va, mano vakarykstis darbelis smile.gif  Labai skanus tas tinginys, tik man atrodo,kad nelabai sustingo ta ruda mase isoreje tinginio. Nes kol nuemiau maiseli,tai visas rankas issitepliojau...  http://public.fotki....bashkinas/a6aa/

O tas sviesus irgi tinginys? g.gif
Atsakyti
Labai skaniai viskas atrodo thumbup.gif O kad nebūtų klampu, reikia šaldiklyje šaldyti- bent aš taip darau- ir dar, reikia dėti sausainių trupinių, visiškai blenderiu sumaltų į miltus- tai jų nesimato rudojoje masėje, bet nelieka klampumo- bet kas kaip mėgsta- kitiems gal taip per sausa- o šiaip, natūralu, tinginys visada kiek teplioja rankas, jei nešaldytas šaldiklyje, ir nedėta trupinių, arba jei pastovėjęs kambary šilumoj, arba dar jei kond. pienas neišvirė iki kietumo mirksiukas.gif

Aš tai šaldau šaldymo kameroje, ir ką tik išėmus iš jos, nuimu plėvelę, ir leidžiu kambary kiek pašilti, kad pjaustytųsi lengviau- tai taip darant rankos nesitepa man ax.gif
Dar pastebėjau, jei vėliau šaldytuve laikai be celofano, paviršius taip gerai, patogiai apdžiūsta, ir vėliau nebetepa taip
Atsakyti