O man nesprogo niekas... Nors vanduo jau buvo gerokai nugaravęs
Na va Tinginys jau saldytuve sedi Ir skardines po 2val. karstu maudyniu nesprogo Tik sausainiu turbut per daug pridejau... bet nieko labai skaniai atrodo ir taip
+2008 09 14, 20:44-->
Idomu ar labai skiriasi skonis, kai verdi banke ir kai ispili ja iskarto i sviesta su kakava. Bet man atrodo per daug laiko uzima toks tinginio darymas, bet gal dar skanesnis!!! reiks kada pabandyt. O as savaji darydama uztrunku kokias 20 min na pusvalandi max, be indu plovimo
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė @ 2008 09 14, 20:44)
Na va Tinginys jau saldytuve sedi Ir skardines po 2val. karstu maudyniu nesprogo Tik sausainiu turbut per daug pridejau... bet nieko labai skaniai atrodo ir taip
Idomu ar labai skiriasi skonis, kai verdi banke ir kai ispili ja iskarto i sviesta su kakava. Bet man atrodo per daug laiko uzima toks tinginio darymas, bet gal dar skanesnis!!! reiks kada pabandyt. O as savaji darydama uztrunku kokias 20 min na pusvalandi max, be indu plovimo
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 14, 20:48)
Idomu ar labai skiriasi skonis, kai verdi banke ir kai ispili ja iskarto i sviesta su kakava. Bet man atrodo per daug laiko uzima toks tinginio darymas, bet gal dar skanesnis!!! reiks kada pabandyt. O as savaji darydama uztrunku kokias 20 min na pusvalandi max, be indu plovimo
Reikes kada pabandyt kartu su sviestu issildyt ir piena. O as dabar kai dariau ir trupinini pyraga,o ten reikia virt konensuota piena,tai kartu ir sita skardine idejau
Kaip laukiu rytojau,kada jau bus sustinge pyrageliai mano...
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 14, 13:27)
Ir negasdinu, bet reikia ta skardine priziuret, kad nesprogtu, nes neduok dieve nugaruos vanduo, o tu busi kakzuo kitu uzsiemusi niekad nebandziau kaitint, bet prisiskaicius visokiu nuomoniu ir nedristu
Aš jau gal 10 metų verdu kondensuotą pieną (ne tinginiui), tai niekad niekas nesprogo, nors ir niekad visiškai vanduo skardinės neapsemdavo Tiesiog puodo neturėjau tinkamo
O dėl kondensuoto pieno maišymo su sviestu, tai nesugalvokit pirkt tepaus riebalų mišinio. Tikrai nieko nesigaus: riebalai - sau, pienas - sau. Tirštos masės niekaip nepadarysit Iš nesėkmingos žalios jaunystės praktikos
QUOTE(Cinside @ 2008 09 14, 21:30)
Aš jau gal 10 metų verdu kondensuotą pieną (ne tinginiui), tai niekad niekas nesprogo, nors ir niekad visiškai vanduo skardinės neapsemdavo Tiesiog puodo neturėjau tinkamo
O dėl kondensuoto pieno maišymo su sviestu, tai nesugalvokit pirkt tepaus riebalų mišinio. Tikrai nieko nesigaus: riebalai - sau, pienas - sau. Tirštos masės niekaip nepadarysit Iš nesėkmingos žalios jaunystės praktikos
O dėl kondensuoto pieno maišymo su sviestu, tai nesugalvokit pirkt tepaus riebalų mišinio. Tikrai nieko nesigaus: riebalai - sau, pienas - sau. Tirštos masės niekaip nepadarysit Iš nesėkmingos žalios jaunystės praktikos
As nieko nenorejau pasakyt blogo apie tas skardines, kad jos sprogsta, tiesiog cia prisiskaiciau, pati esu nebandzius dar
QUOTE(Cinside @ 2008 09 14, 21:30)
Aš jau gal 10 metų verdu kondensuotą pieną (ne tinginiui), tai niekad niekas nesprogo, nors ir niekad visiškai vanduo skardinės neapsemdavo Tiesiog puodo neturėjau tinkamo
O dėl kondensuoto pieno maišymo su sviestu, tai nesugalvokit pirkt tepaus riebalų mišinio. Tikrai nieko nesigaus: riebalai - sau, pienas - sau. Tirštos masės niekaip nepadarysit Iš nesėkmingos žalios jaunystės praktikos
O dėl kondensuoto pieno maišymo su sviestu, tai nesugalvokit pirkt tepaus riebalų mišinio. Tikrai nieko nesigaus: riebalai - sau, pienas - sau. Tirštos masės niekaip nepadarysit Iš nesėkmingos žalios jaunystės praktikos
As siandien cia pasiskaiciau ir pirkau tinginiui Dvaro 82proc. riebumo sviesta vientisa mase sumaisius su pienu gavosi
O gal kas is naminio sviesto bandet?
+2008 09 14, 21:43-->
Kad prabanga tokį gauti Turėtų būt labai skanu, manau
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė @ 2008 09 14, 21:43)
O gal kas is naminio sviesto bandet?
Kad prabanga tokį gauti Turėtų būt labai skanu, manau
Maniskis labai megsta tingini, tik as tingiu ji darytu
QUOTE(Cinside @ 2008 09 14, 21:51)
Kad prabanga tokį gauti Turėtų būt labai skanu, manau
Pas mus dar saldikly yra atrodo
Papildyta:
Na va, mano vakarykstis darbelis Labai skanus tas tinginys, tik man atrodo,kad nelabai sustingo ta ruda mase isoreje tinginio. Nes kol nuemiau maiseli,tai visas rankas issitepliojau... http://public.fotki....bashkinas/a6aa/
+2008 09 15, 20:12-->
O tas sviesus irgi tinginys?
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė @ 2008 09 15, 20:12)
Pas mus dar saldikly yra atrodo
Papildyta:
Na va, mano vakarykstis darbelis Labai skanus tas tinginys, tik man atrodo,kad nelabai sustingo ta ruda mase isoreje tinginio. Nes kol nuemiau maiseli,tai visas rankas issitepliojau... http://public.fotki....bashkinas/a6aa/
Papildyta:
Na va, mano vakarykstis darbelis Labai skanus tas tinginys, tik man atrodo,kad nelabai sustingo ta ruda mase isoreje tinginio. Nes kol nuemiau maiseli,tai visas rankas issitepliojau... http://public.fotki....bashkinas/a6aa/
O tas sviesus irgi tinginys?
Labai skaniai viskas atrodo O kad nebūtų klampu, reikia šaldiklyje šaldyti- bent aš taip darau- ir dar, reikia dėti sausainių trupinių, visiškai blenderiu sumaltų į miltus- tai jų nesimato rudojoje masėje, bet nelieka klampumo- bet kas kaip mėgsta- kitiems gal taip per sausa- o šiaip, natūralu, tinginys visada kiek teplioja rankas, jei nešaldytas šaldiklyje, ir nedėta trupinių, arba jei pastovėjęs kambary šilumoj, arba dar jei kond. pienas neišvirė iki kietumo
Aš tai šaldau šaldymo kameroje, ir ką tik išėmus iš jos, nuimu plėvelę, ir leidžiu kambary kiek pašilti, kad pjaustytųsi lengviau- tai taip darant rankos nesitepa man
Dar pastebėjau, jei vėliau šaldytuve laikai be celofano, paviršius taip gerai, patogiai apdžiūsta, ir vėliau nebetepa taip
Aš tai šaldau šaldymo kameroje, ir ką tik išėmus iš jos, nuimu plėvelę, ir leidžiu kambary kiek pašilti, kad pjaustytųsi lengviau- tai taip darant rankos nesitepa man
Dar pastebėjau, jei vėliau šaldytuve laikai be celofano, paviršius taip gerai, patogiai apdžiūsta, ir vėliau nebetepa taip