Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 05, 22:16)
Vakar dariau tingini su zefyrais, bet ryt fotke idesiu, siandien tingiu...  blush2.gif

Lauksim ir fotkių ir aprašymo. Ar patiko, kaip daryti ax.gif
Atsakyti
Pagaliau prisiruosiau idet tinginio foto biggrin.gif
Gaminau pagal kazkurios mamytes ideja tingini su zefyrais, bet as dariau pagal savo iprasta recepta, tik idejau riesutu ir zefyru.

Na parasysiu tiksliai:

220 g sviesto,
1 indelis kondensuoto pieno,
700 g sausainiu,
220 g zefyru (apytiksliai),
saujele migdolu riesutu,
2 saukstai kakavos.

Sviesta islydyt, sudet kakava, ismaisyt, tada kondensuota supilt. Kaitint, kol mase taps vientisa. Supilt ant sulauzytu sausainiu, sujaustytu zefyru, ir subertu susmulkintu riesutu. Viska ismaisyt, sudet i norima forma, ar maisiuka, ir i saldytuva.

Skanus thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 07 vasario 2009 - 22:25
Ui koks niamnis bigsmile.gif ... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O kokias jus turite formas, kazkokias specialias?
Atsakyti
QUOTE(alkaponė @ 2009 02 09, 11:25)
O kokias jus turite formas, kazkokias specialias?

Specialiu gal nera, bet galima ji stingdinti bet kokioje turimoje formoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 07, 22:23)

Niam kaip gardžiai atrodo wub.gif Bet man su zefyrais kažkaip labai neįprastai atrodo, visiškai neįsivaizduoju koks turėtų būti skonis tinginio su zefyrais , juk ir tas saldus ir tas saldus, o jie kartu.... ax.gif
Atsakyti
o kaip buna zefyrai sokolade mirksiukas.gif manau skanu ax.gif
Stingdyt galim ir dubenelyje, ar gilesnej lekstej suspausta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiiva @ 2009 02 09, 21:23)
Niam kaip gardžiai atrodo  wub.gif  Bet man su zefyrais kažkaip labai neįprastai atrodo, visiškai neįsivaizduoju koks turėtų būti skonis tinginio su zefyrais , juk ir tas saldus ir tas saldus, o jie kartu.... ax.gif

Is pradziu atrode lyg ir saldoka, bet kuo toliau as ji valgau, tuo jis man skanesnis bigsmile.gif
Atsakyti
Na jei tokie geri atsiliepimai, tai reikės išmėginti, jei ne iš visos tai pradžiai gal iš pusės normos, žiūrėsim kaip mūsų skonio receptoriai priims tokį eksperimentą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 09, 21:48)
Is pradziu atrode lyg ir saldoka, bet kuo toliau as ji valgau, tuo jis man skanesnis  bigsmile.gif

Su zefyrais blink.gif
Reiks kada išbandyti... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutast: 10 vasario 2009 - 15:14
as esu UK nusipirkus tinginio gabaliuka jis ten aisku kitaip vadinos, bet toks kaip tinginys ir skoniu ir isvaizda buvo su JOJO gabaliukais viduj,bet man nelabai schmoll.gif labai saldus
Atsakyti
QUOTE(Vilkdage @ 2009 02 11, 12:32)
as esu UK nusipirkus tinginio gabaliuka jis ten aisku kitaip vadinos, bet toks kaip tinginys ir skoniu ir isvaizda buvo su JOJO gabaliukais viduj,bet man nelabai schmoll.gif  labai saldus

O kas tie JOJO? mastau.gif
Atsakyti