Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

QUOTE(unte @ 2008 12 27, 21:03)
Kaip supratau ji galima pasidaryti ir kaip tortą,ar tiesa? 4u.gif

Is bet ko galima padaryti torta mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir netgi papuosti , kaip torta , niekas ne neitars , kad ten musu megiamas tinginukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2008 10 06, 13:15)
Tinginį darau panašiai kaip ir visos

TINGINYS

800 g sausainių,
200 g tikro sviesto,
1 ind. kondensuoto pieno,
....

Dariau irgi pagal šį receptą, ir irgi dėjau tik 600g sausainių, gavosi labai skanus smile.gif Dar jaučiu kondensuoto padauginau, o kad cukraus mažiau dėjau, tai faina smile.gif bet kuriuo atveju ta makalynė buvo skani smile.gif Visi per kalėdas buvo patenkinti 4u.gif
Atsakyti
O mano vakarykšis tinginukas gavosi skanus. Dėjau du pakelius sausainių(citrininių) ir vieną imbierinių Selga. Tik bėda, kad nelabai sustingsta, vidurys -kietas, o paviršius kažkoks drėgnas verysad.gif Šeima valgė ir labai gyrė, likutį įdėjau į šaldiklį. Žiūrėsiu gal geraiu bus...
Atsakyti
user posted image
Na, atrodo "Tinginukas" geriau.
Atsakyti
[quote=unte,2008 12 27, 22:03]
[quote=mamkaa,2008 12 15, 16:06]
o as idesiu stai koki varskini tingini, kazkuri mamyte kakurioj temoj buvo idejusi, tai nusikopinau ir isisaugojau, bet taip ir neprisiruosiau jo pabandyti. tikiuosi neisizeis jei pamatys savo recepta su nuotrauka g.gif
VARŠKINIS TINGINYS

400 g sausainių
400 g varškės
200 g sviesto
150 g cukraus
0,5 st. abrikosų (džiovintų vaisių)
2-3 v. š. razinų
vanilinio cukraus

Čia gal tas kur senose temose ji labai visos gyrė,tai aš jį visur žiurinėjau bet tik atsiliepimus radau,o recepto niekaip. Jei tai jis tai aš ji ir bandysiu pasidaryti. Kaip supratau ji galima pasidaryti ir kaip tortą,ar tiesa? 4u.gif
[/quote]
Sitas superinis thumbup.gif Daznai darom bigsmile.gif , prikraunu as ir abrikosu su razinom, ir riesutu, saujele aguonu...Toks sotus gaunasi, kerta visi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu ką aš irgi dariau.Tik dėjau margariną,vietoj sviesto,kondensuotą,ir kakavą.Kai pavirė viskas šiekt tiek,supyliau ant sausainių,ir dar įdėjau graikiškų ir migdolų riešutų.Skonis nerealus wub.gif Visi gyrė,dabar visada su riešutais tik ir darysiu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2008 12 30, 16:14)

Su pakepintais žemės riešutais irgi labai skanu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2008 12 30, 16:30)
Su pakepintais žemės riešutais irgi labai skanu  bigsmile.gif

Šiaip ir pigiau žymiai,dėkui,reiks kitą kartą pamėginti 4u.gif
Atsakyti
Su Naujais metais.
Aš į varškinį tinginį dėjau migdolų ir razinų. Skanu, bet gal kiek sausokas gavosi ax.gif
Galvoju, o jei želė dėti, gal būtų dar skaniau bigsmile.gif Ką manot, mergaitės?
Atsakyti
Pabandyk bigsmile.gif bigsmile.gif , o mes is paskos , nes atrodo dar niekas tokio nadare , bus tavo firminis tongue.gif
Atsakyti
500 g sausainių
400g sviesto
400 g kondensuoto pieno
300 g baltų arba rožinių zefyrų
3 šaukštai kakavos (nebūtinai)
100-200 g riešutų(geriausiai anarkandžių)

Minkštą sviestą ištrinti iki purumo, sudėti kondensuotą pieną ir kakavą. Sausainius sulaužyti, riešutus susmulkinti, zefyrus supjaustyti vyšnios dydžio gabaliukais. Viską sumaišyti ir atšaldyti. Skanaus! thumbup.gif
Atsakyti