Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

QUOTE(cipciukas @ 2008 12 26, 01:55)
Po kiek , ko deti ??? unsure.gif ( pokialiai , gramai .....)???


sausainiu dedu nuo 300 g.
250g sviesto
1 kiausini
puse stiklines cukraus, kas nori saldziau gali deti augiau
puse stiklines vandens
kakavos dedu 3- 4 saukstus
o juodo sokolado idedu ketvirtadali, manau butu galima deti ir pieniska sokolada, bet as dar nebandziau ax.gif jei norit ryskesnio sokolado skonio galima ideti ir daugiau,
cia as taip darau, zinoma jei darau didesni tingini viska dvigubinu smile.gif
klauskit jei kas neaisku bandysiu paaiskinti. tinginio nuotrauka idesiu, kai tik turesiu pagaminusi smile.gif
Atsakyti
Labai aciu uz paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
o aš tinginį darau taip : išlydau pakelį brangesnio sviesto. jam ištirpus sudedu kokius tris šaukštus kakavos miltelių , vis maišydama kad nesusidarytų gabaliukų. paskui po truputį vis maišydama supilu "skarbonkę" brangesnio kondensuoto pieno. beveik užvirintą masę supilu ant sulaužytų sausainiųsmile.gif vėlgi galima dėti visokių vaisių, bet aš labaiu pripažįstu gryną tinginį. tik nepataupykit ant sviesto ar ant kondensuoto pieno, vienąkart pataupiau ir nesustingo normaliai sad.gif
Atsakyti
O klausimas iškilo,masę pravėsint visą,ar karštą dėt į formą?
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2008 12 27, 12:15)
O klausimas iškilo,masę pravėsint visą,ar karštą dėt į formą?


Na kai ja sumaisai su sausainiais ji jau nebuna karsta schmoll.gif , tik silta , tada suverti i forma , palauki kol atves ir i saldytuva ar balkona . mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 27 gruodžio 2008 - 12:30
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 27, 14:30)
Na kai ja sumaisai su sausainiais ji jau nebuna karsta  schmoll.gif , tik silta , tada suverti i forma , palauki kol atves ir i saldytuva ar balkona . mirksiukas.gif

Ačiū,"nedašilo" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiek aš receptukų naujų pas jus radau. Senai buvau čia užsukusi. Cipciukas -šaunuolytė kaip visada 4u.gif Reikės kai švenčių maratonas pasibaigs daryti tinginį ir be sviesto, kitą -be kakavos. Labai įdomu pabandyti varškinį tinginį. Ačiūūūū.
QUOTE(lina.l @ 2008 12 26, 22:32)
... paskui po truputį vis maišydama supilu "skarbonkę" brangesnio kondensuoto pieno.

O kokį būtent perkat? Jie visi nepigūs rolleyes.gif Gal galite konkrečiau parašyti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(*Ita* @ 2008 12 27, 18:16)
Kiek aš receptukų naujų pas jus radau. Senai buvau čia užsukusi. Cipciukas -šaunuolytė kaip visada 4u.gif Reikės kai švenčių maratonas pasibaigs daryti tinginį ir be sviesto, kitą -be kakavos. Labai įdomu pabandyti varškinį tinginį. Ačiūūūū.

O kokį būtent perkat? Jie visi nepigūs rolleyes.gif Gal galite konkrečiau parašyti ax.gif


g.gif g.gif g.gif ......turbut turejo galvoje saldinta , nes kitas be cukraus tai pigesnis , nors jis tai netinkamas tinginio gamybai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ita* @ 2008 12 27, 18:16)
O kokį būtent perkat? Jie visi nepigūs rolleyes.gif Gal galite konkrečiau parašyti ax.gif

Manau, turejo omeny, kad ne pieno produkta dedumet, o tikra piena (kondensuota) mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, Masiania* ir cipsiukai. Galvojau gal kokį ypatingą perkate...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ita*: 27 gruodžio 2008 - 19:38
aha, tikrai saldintą smile.gif "saldintas sutirštintas kondensuotas pienas" atrodo taip vadinasi smile.gif maximoj skarbonkės , sabar nepamenu kainos tiksliai, apie 4-5 lt
Atsakyti
[quote=mamkaa,2008 12 15, 16:06]
o as idesiu stai koki varskini tingini, kazkuri mamyte kakurioj temoj buvo idejusi, tai nusikopinau ir isisaugojau, bet taip ir neprisiruosiau jo pabandyti. tikiuosi neisizeis jei pamatys savo recepta su nuotrauka g.gif
VARŠKINIS TINGINYS

400 g sausainių
400 g varškės
200 g sviesto
150 g cukraus
0,5 st. abrikosų (džiovintų vaisių)
2-3 v. š. razinų
vanilinio cukraus

Čia gal tas kur senose temose ji labai visos gyrė,tai aš jį visur žiurinėjau bet tik atsiliepimus radau,o recepto niekaip. Jei tai jis tai aš ji ir bandysiu pasidaryti. Kaip supratau ji galima pasidaryti ir kaip tortą,ar tiesa? 4u.gif
Atsakyti