Kiek vėliau įkelsiu ir kitą dalį mano surinktų tinginių receptukų.
Pastaba: šie receptukai nėra išversti, bet Jums tereikia pasinaudoti translate.google.com .
Tuo lab, kad pratiškai visų receptų pagrindas yra labai labai panašus
bandysiu ir as tingini vyrui pagamint,nes lb jis ji megsta
perverciau visa tema ir nustebau, kad tarp ivairiausiu tinginiu neradau savo megstamiausio... niekas nebandet tinginio su irisais gaminti? man jis skanesnis nei sokoladinis/kakavinis... tereikia sausainiu, sviesto ir irisu (tu tokiu kvadrateliais kietu)... ir susala labai greitai, nes irisai greitai stingsta...
QUOTE(Luella @ 2008 12 14, 20:45)
perverciau visa tema ir nustebau, kad tarp ivairiausiu tinginiu neradau savo megstamiausio... niekas nebandet tinginio su irisais gaminti? man jis skanesnis nei sokoladinis/kakavinis... tereikia sausainiu, sviesto ir irisu (tu tokiu kvadrateliais kietu)... ir susala labai greitai, nes irisai greitai stingsta...
o jis kartais nesigauna toks kietokas? bet kokiu atveju dėk receptuką, nes ir tinginį ir irisus labai mėgstu
QUOTE(irmulia @ 2008 12 08, 21:27)
Jei įdomu esu pririnkusi krūvą receptų prancūzų, anglų, italų, brazilų, ispalų kalbomis, kurį prisegu prie žinutės
Irmulia, nežinau kaip kitoms, o gal čia mano kompas blūdija, bet kai parsisiunčiau tavo "tinginių rinkinėlį", kur wordinis dokumentas - tai man jo teksto neatidaro kažkodėl
RiMami, brūkštėlk mano savo meilą į až , tiesiogiai išsiųsiu abi dalis ( antros jau nebeleidžia įdėti )
ar nebuna tinginio su varske , arba as kazka maisau
QUOTE(Deimile @ 2008 12 15, 11:09)
Tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikrai yra ...reikepu tau pasiieskoti , ar tik ne Sonatinos receptukas idetas ( bet negarantuoju )
QUOTE(Deimile @ 2008 12 15, 11:09)
Sonatinos "Varškinis tinginys" - jis iš varškinių čia populiariausias .
Aciuuuuuu