Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

Kiek vėliau įkelsiu ir kitą dalį mano surinktų tinginių receptukų.

Pastaba: šie receptukai nėra išversti, bet Jums tereikia pasinaudoti translate.google.com .

Tuo lab, kad pratiškai visų receptų pagrindas yra labai labai panašus mirksiukas.gif
Atsakyti
mm...labai mėgstu tinginį tongue.gif thumbup.gif thumb_yello.gif reikės pabandyti pasidaryti "balta tinginį" bigsmile.gif
Atsakyti
bandysiu ir as tingini vyrui pagamint,nes lb jis ji megsta thumbup.gif
Atsakyti
perverciau visa tema ir nustebau, kad tarp ivairiausiu tinginiu neradau savo megstamiausio... blink.gif niekas nebandet tinginio su irisais gaminti? man jis skanesnis nei sokoladinis/kakavinis... tereikia sausainiu, sviesto ir irisu (tu tokiu kvadrateliais kietu)... ir susala labai greitai, nes irisai greitai stingsta...
Atsakyti
Greitai dek receptuka bigsmile.gif ....irisu kur nors rasiu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2008 12 14, 20:45)
perverciau visa tema ir nustebau, kad tarp ivairiausiu tinginiu neradau savo megstamiausio...  blink.gif  niekas nebandet tinginio su irisais gaminti? man jis skanesnis nei sokoladinis/kakavinis... tereikia sausainiu, sviesto ir irisu (tu tokiu kvadrateliais kietu)... ir susala labai greitai, nes irisai greitai stingsta...

o jis kartais nesigauna toks kietokas? g.gif bet kokiu atveju dėk receptuką, nes ir tinginį ir irisus labai mėgstu wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 12 08, 21:27)
Jei įdomu esu pririnkusi krūvą receptų prancūzų, anglų, italų, brazilų, ispalų kalbomis, kurį prisegu prie žinutės  mirksiukas.gif

Irmulia, nežinau kaip kitoms, o gal čia mano kompas blūdija, bet kai parsisiunčiau tavo "tinginių rinkinėlį", kur wordinis dokumentas - tai man jo teksto neatidaro kažkodėl cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
RiMami, g.gif brūkštėlk mano savo meilą į až , tiesiogiai išsiųsiu abi dalis ( antros jau nebeleidžia įdėti doh.gif ) mirksiukas.gif
Atsakyti
ar nebuna tinginio su varske g.gif , arba as kazka maisau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimile @ 2008 12 15, 11:09)
ar nebuna tinginio su varske  g.gif , arba as kazka maisau  ax.gif

Tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikrai yra biggrin.gif ...reikepu tau pasiieskoti , ar tik ne Sonatinos receptukas idetas ( bet negarantuoju schmoll.gif )
Atsakyti
QUOTE(Deimile @ 2008 12 15, 11:09)
ar nebuna tinginio su varske  g.gif , arba as kazka maisau  ax.gif

Sonatinos "Varškinis tinginys" - jis iš varškinių čia populiariausias smile.gif .
Atsakyti
Aciuuuuuu aciuks.gif
Atsakyti