Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

Rugegele 23, taip ir nervinsi su tuo savo skanestu per visas temas ?????????? essen.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 11 18, 17:22)
Pagal kokį receptą darėt? jei sviestas geras,tai gal kondensuotas nekoks buvo?

Pagal cipciuko ax.gif konencuotas tai is maximos kazinau ar geras g.gif paprastas

QUOTE(Masiania* @ 2008 11 18, 18:02)
Arba sausainiu per mazai g.gif

nu va cia tai jo blush2.gif sudejau 2 pokelius nes man labai jau ju daug pasirode ir kad netilps i puoda blush2.gif viduj sustengo bet ta mase virsuj tokia loko labai lipsni g.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 18, 22:44)
Rugegele 23, taip ir nervinsi su tuo savo skanestu per visas temas ?????????? essen.gif  lotuliukas.gif

Nezinojau i kokia tema kelt g.gif cia nei tinginys, nei kas lotuliukas.gif tai ir ten ir ten ikeliau lotuliukas.gif
Atsakyti
Neuzmirstuole .... jeigu as parasiau , kad reikia tiek sasainiu , tai tiek ir dek !!! kaip jis tau stenks , jei dregmes nera kam sugerti , oi mergaites , jus kai pora kartu pasimokinsite ( blogaja zodzio prasme ) tai tada , gal pradesite klausyti wink.gif
Papildyta:
Na va .... dar ir varda is susijaudinimo ne toky parasiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 19, 10:53)
Neuzmirstuole .... jeigu as parasiau , kad reikia tiek sasainiu , tai tiek ir dek !!! kaip jis tau stenks , jei  dregmes nera kam sugerti , oi mergaites , jus kai pora kartu pasimokinsite ( blogaja zodzio prasme ) tai tada , gal pradesite klausyti  wink.gif
Papildyta:
Na va .... dar ir varda is susijaudinimo ne toky parasiau  doh.gif

nieko tokio biggrin.gif pasitaisysiu blush2.gif daugiau nenukrypsiu nuo recepto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 19, 10:53)
Neuzmirstuole .... jeigu as parasiau , kad reikia tiek sasainiu , tai tiek ir dek !!! kaip jis tau stenks , jei  dregmes nera kam sugerti , oi mergaites , jus kai pora kartu pasimokinsite ( blogaja zodzio prasme ) tai tada , gal pradesite klausyti  wink.gif
Papildyta:
Na va .... dar ir varda is susijaudinimo ne toky parasiau  doh.gif

Cipciuko reikia klausyt pioneer.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir as nepkalausiau del tu sausainiu, bet man labai ta mase patinka, nesinorejo daug sausainiu. ax.gif Bet va stingimas ir nukencia, kol saldytuve tol gerai, o kai ant stalo pabuna limpa.

Bet as vis dar negaliu atsigausu su ta ROMA thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aciu uz vitamina C.
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tu kitur paskaityk , as ir sendien bajeriuka suskeliau temoje " kaip papuosti ....." lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 26 lapkričio 2008 - 23:27
Negalejau susilaikyti, nuejau ir paskaiciau. biggrin.gif Ir dar ta istorija su svetimu vyru po paranke tai visa seimyna juokemes. lotuliukas.gif
Man labai tas zlibumas prie sirdies. 4u.gif

Mes jau viena tingini sukapojom, rytoj jau vel darysiu. Turbut pats skaniausias saldumynas pasaulyje thumbup.gif
Dabar darysiu kol visiems per viena vieta neprades lysti tongue.gif
Atsakyti
sveikutes, o gal galite patarti ar be tokiu sausainiu gaunasi tinginys, nes gyvenu ne lt ir gaideliu ir smilgu cia nera, tik trapus labai visi sausainiai. aciu:)
Atsakyti
as dariusi esu is tu "Leibniz" ir kitu "Butterkeks"nu gaunasi gerai, zinoma skonis truputi kitoks, nes jie plonesni... bet gaunasi liuks thumbup.gif pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 12 08, 19:03)
sveikutes, o gal galite patarti ar be tokiu sausainiu gaunasi tinginys, nes gyvenu ne lt ir gaideliu ir smilgu cia nera, tik trapus labai visi sausainiai. aciu:)

Gintek, užsieniniuose receptuose būtent trapius sausainius ir deda į tinginį mirksiukas.gif ir dažniausiai nebūna kondensuoto pieno - jie deda kiaušinius, sviestą ir šokoladą mirksiukas.gif

Jei įdomu esu pririnkusi krūvą receptų prancūzų, anglų, italų, brazilų, ispalų kalbomis, kurį prisegu prie žinutės mirksiukas.gif
Atsakyti