QUOTE(zebra @ 2008 11 18, 17:22)
Pagal kokį receptą darėt? jei sviestas geras,tai gal kondensuotas nekoks buvo?
Pagal cipciuko konencuotas tai is maximos kazinau ar geras paprastas
QUOTE(Masiania* @ 2008 11 18, 18:02)
Arba sausainiu per mazai
nu va cia tai jo sudejau 2 pokelius nes man labai jau ju daug pasirode ir kad netilps i puoda viduj sustengo bet ta mase virsuj tokia loko labai lipsni
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 18, 22:44)
Rugegele 23, taip ir nervinsi su tuo savo skanestu per visas temas ??????????
Nezinojau i kokia tema kelt cia nei tinginys, nei kas tai ir ten ir ten ikeliau
Neuzmirstuole .... jeigu as parasiau , kad reikia tiek sasainiu , tai tiek ir dek !!! kaip jis tau stenks , jei dregmes nera kam sugerti , oi mergaites , jus kai pora kartu pasimokinsite ( blogaja zodzio prasme ) tai tada , gal pradesite klausyti
Papildyta:
Na va .... dar ir varda is susijaudinimo ne toky parasiau
Papildyta:
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 19, 10:53)
Neuzmirstuole .... jeigu as parasiau , kad reikia tiek sasainiu , tai tiek ir dek !!! kaip jis tau stenks , jei dregmes nera kam sugerti , oi mergaites , jus kai pora kartu pasimokinsite ( blogaja zodzio prasme ) tai tada , gal pradesite klausyti
Papildyta:
Papildyta:
nieko tokio pasitaisysiu daugiau nenukrypsiu nuo recepto
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 19, 10:53)
Papildyta:
Papildyta:
Cipciuko reikia klausyt
Ir as nepkalausiau del tu sausainiu, bet man labai ta mase patinka, nesinorejo daug sausainiu. Bet va stingimas ir nukencia, kol saldytuve tol gerai, o kai ant stalo pabuna limpa.
Bet as vis dar negaliu atsigausu su ta ROMA
Aciu uz vitamina C.
Bet as vis dar negaliu atsigausu su ta ROMA
Aciu uz vitamina C.
Negalejau susilaikyti, nuejau ir paskaiciau. Ir dar ta istorija su svetimu vyru po paranke tai visa seimyna juokemes.
Man labai tas zlibumas prie sirdies.
Mes jau viena tingini sukapojom, rytoj jau vel darysiu. Turbut pats skaniausias saldumynas pasaulyje
Dabar darysiu kol visiems per viena vieta neprades lysti
Man labai tas zlibumas prie sirdies.
Mes jau viena tingini sukapojom, rytoj jau vel darysiu. Turbut pats skaniausias saldumynas pasaulyje
Dabar darysiu kol visiems per viena vieta neprades lysti
as dariusi esu is tu "Leibniz" ir kitu "Butterkeks"nu gaunasi gerai, zinoma skonis truputi kitoks, nes jie plonesni... bet gaunasi liuks pabandyk
QUOTE(gintek @ 2008 12 08, 19:03)
sveikutes, o gal galite patarti ar be tokiu sausainiu gaunasi tinginys, nes gyvenu ne lt ir gaideliu ir smilgu cia nera, tik trapus labai visi sausainiai. aciu:)
Gintek, užsieniniuose receptuose būtent trapius sausainius ir deda į tinginį ir dažniausiai nebūna kondensuoto pieno - jie deda kiaušinius, sviestą ir šokoladą
Jei įdomu esu pririnkusi krūvą receptų prancūzų, anglų, italų, brazilų, ispalų kalbomis, kurį prisegu prie žinutės