Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

QUOTE(Vaivaiva @ 2008 11 17, 20:34)
]

niam kaip skaniai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaites ax.gif cia daraiu pagal jusu duota recepta tingini ir man kazkodel tai jis nelabia stingsta blush2.gif ka as blogai darau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 11 18, 16:53)
Mergaites  ax.gif cia daraiu pagal jusu duota recepta tingini ir man kazkodel tai jis nelabia stingsta  blush2.gif ka as blogai darau  g.gif

Gal sviestas ne 82 % riebumo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 18 lapkričio 2008 - 17:08
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 18, 17:08)
Gal sviestas ne 82 % riebumo?  g.gif

nu kad toks g.gif o kiek pakaitin ten be sausainiu reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 11 18, 17:13)
nu kad toks  g.gif o kiek pakaitin ten be sausainiu reikia  g.gif

Pagal kokį receptą darėt? jei sviestas geras,tai gal kondensuotas nekoks buvo?
Atsakyti
Arba sausainiu per mazai g.gif
Atsakyti
Nu panikes noriu ir as pasipasakoti... ax.gif as "rideniu tinginiukus..." cia taip vadinasi mano tinginys.... ka tik padariau ir noriu jums pasigirti... bet turiu beda.... esu naujoke ir nemoku prisegti nuotraukytes verysad.gif verysad.gif verysad.gif padekit prasau...
Atsakyti
Nyotraukos sudetos i albuma ?
Atsakyti
bandau taip parodyti, jeigu aisku man kazkas pavyks... blush2.gif

http://public.fotki..../saldu/tig.html
http://public.fotki....inginiukai.html
Atsakyti
Tai , kad cia triufeliukai .... huh.gif
Atsakyti
smile.gif valio!!!! atrodo pavyko wink.gif)) tai va kaip atrodo mano tinginiukai, tik reikia sausainius ne sulauzyti, o juos paprasciausiai sumalti iki trupiniu... sudeti i tingini visa ka tik sirdis geidzia ir daryti mazus rutuliukus. volioju as tinginiuka arba i smulkintus lazdyno riesutus arba i kokoso drozles smile.gif
Papildyta:
na visa masė yra tinginio tik pateikimas toks, kad butu patogu valgyti darbe prie kavos...
Atsakyti
As cia pateikiu panasu i tingini, taciau skoniu sakyciau pralenkianti gaminuka, kuri siandien gaminau bigsmile.gif thumbup.gif Nuoroda

Atsakyti