Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

Bet jeigu tamsus šokoladas tinka labiau ir su juo skaniau tai aš nepatingėsiu, nueisiu nusipirkt biggrin.gif Kvaili klausimai kyla, bet nedarius dar su šokoladu, nežinau... blush2.gif
Atsakyti
Na zinai , jis aromatingesnis , stipresnio skonio , o del saldumo ...tai taip , toks jau cia skanestas , gana saldokas , bet as stiangiuosi pirkti nelabai aldzius sausainius ( pavyzdziui SELGA man labai saldus tongue.gif ) as perku lietuviskus , tik ne Gaideli schmoll.gif , ten kazkoks prieskonis man juciasi tongue.gif ARBATINIAI man patinka thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
O as kaip tik SELGA nusipirkau lotuliukas.gif Man su jais kazkaip skaniausia kiek esu dariusi, jie tokie traškūs, nesutęžta rolleyes.gif Nusipirkau klasikinius, tai jie nėra labai saldūs, manau tiks smile.gif O šokolado radau puse juodojo, tai nežinau ar tiek užteks... o gal maišyti, dėti puse tokio puse tokio? ax.gif
Atsakyti
Taip , del traskumo ir skonio ( kvapu) jie super , tik saldoki jie man tongue.gif .
Tai dek ir ta ir ta sokolada , buks liuks thumbup.gif lotuliukas.gif , kita karta kitoki padarysi , man atrodo jis ilgai pas tave neuzsilaikys , tuoj bus patvarkytas
Atsakyti
Jeigu vyras jau pats prašo, tai tiek tas tinginys ir bus matomas lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai karamelinius dėjau į tinginį,tikrai nesaldūs buvo.Jau pasiilgau ir aš tinginio blush2.gif Reikės namiškiams gaminti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 11 17, 15:21)
O as kaip tik SELGA nusipirkau  lotuliukas.gif  Man su jais kazkaip skaniausia kiek esu dariusi, jie tokie traškūs, nesutęžta  rolleyes.gif  Nusipirkau klasikinius, tai jie nėra labai saldūs, manau tiks  smile.gif  O šokolado radau puse juodojo, tai nežinau ar tiek užteks... o gal maišyti, dėti puse tokio puse tokio? ax.gif

As irgi selgos naudoju, labai thumbup.gif gaunasi ax.gif
Atsakyti
Na va šios dienos mano tinginukas. Vietoj kakavos dėjau pakelį 3 in 1 ir 50 g juodojo šokolado. Jau sustingusį apibarsčiau pakepintais migdolais. Gavosi tikrai labai skanus smile.gif
Ir nors nuotraukoje jis atrodo toks sausaininis ir sausas, ištiesų jis visiškai nesausas, galbūt sausainiai kažkeik sugėrė tos drėgmės, o gal razinos jos suteikia, na nesvarbu biggrin.gif .
P.s. tikrai skaniau nei su kakava bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 11 17, 20:34)
Na va šios dienos mano tinginukas.

Labai ispudingai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Reikės ir man su šokoladu pamėginti,o Jūs jį taip pat ištirpinate g.gif

Vaivaiva labai puikus tavo tinginys thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Aš šokoladą tirpinau kartu su sviestu mirksiukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif .......pasaka !!!!!
Atsakyti