+2008 09 14, 13:23-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė
@ 2008 09 14, 13:23)
O kaip ta skardine virs ugnies laikyt ir viskas ar i vandeni idet ar dar kaip?
Reikia kad skardine apsemtu vanduo, bet manau tai ilgas darbas, nes tada reikia kaitint turbut kokia 1,5 - 2 val.ta skardine... o man ir taip pakaitintas puode gerai sustingsta ir labai skanus buna.
Na dabar rinkis kaip tau geriau
Ir negasdinu, bet reikia ta skardine priziuret, kad nesprogtu, nes neduok dieve nugaruos vanduo, o tu busi kakzuo kitu uzsiemusi
niekad nebandziau kaitint, bet prisiskaicius visokiu nuomoniu ir nedristu
Papildyta:
+2008 09 14, 13:24-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė
@ 2008 09 14, 13:24)
O kaip ta skardine virs ugnies laikyt ir viskas ar i vandeni idet ar dar kaip?
Papildyta:
As taip sokolada tirpinu,bet daug vargo kai pirmajame inde vaduo uzverda
Man nespeja uzvirt gerai, o as jau padarius bunu ta mase