Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 14, 11:47)
As iskart supilu is dezutes i istirpinta sviesta, ir dar pakaitinu smile.gif  thumbup.gif

O kiek laiko dar kaitini? smile.gif na va,kur zmones susitinka biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 09 14, 11:58-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 14, 11:58)
O kiek laiko dar kaitini?  smile.gif  na va,kur zmones susitinka  biggrin.gif

lotuliukas.gif Jo visur galima susitikti biggrin.gif

Jei sviestas 82 %, tai jis labai gerai sukimba su kondensuotu ir greit pasidaro vientisa mase, tai pakaitinu dar kokias 5 min., bet jei sviestas maziau riebumo, tada kaitini kol pasidaro vientisa mase. Na gal aiskiai parasiau doh.gif Geriausia sviesta imt gera, labai gerai sustingsta.
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 14, 12:08)
lotuliukas.gif Jo visur galima susitikti biggrin.gif

Jei sviestas 82 %, tai jis labai gerai sukimba su kondensuotu ir greit pasidaro vientisa mase, tai pakaitinu dar kokias 5 min., bet jei sviestas maziau riebumo, tada kaitini kol pasidaro vientisa mase. Na gal aiskiai parasiau  doh.gif Geriausia sviesta imt gera, labai gerai sustingsta.

Labai aiskiai! aciu!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kai turesiu laiko - tikrai pabandysiu smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 09 14, 12:18-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 14, 12:18)
Labai aiskiai! aciu!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Kai turesiu laiko - tikrai pabandysiu smile.gif

Ir pasakysi kaip gavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 14, 12:35)
Ir pasakysi kaip gavosi  biggrin.gif

Butinai!! smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 09 14, 21:35-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 14, 21:35)
Sveikos, sio gerio kepejos smile.gif
     skaiciau skaiciau,kaip cia ka reikia daryt ir vienas klausimukas iskilo: kondensuota piena reikia iskarto pilt i istirpinta sviesta su kakava ir ten ji sildyt ar neispylus is indelio kaitint vandeny ir tada supilt i sviesta?
         Labai aciu visoms  4u.gif  4u.gif

Galima ir taip ir taip mirksiukas.gif

Man daug patogiau virti skardinėje- nereikia nei maišyti, nei žiūrėti kad neprisviltų, nei priskretusių puodų paskui plauti, o rezultatas geras labai- verdant puode, nežinau ar gautųsi toks tirštumas, kaip gaunasi skardinėje ilgai verdant ax.gif Visad verdu tik skardinėje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 14 rugsėjo 2008 - 11:58
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 09 14, 12:55)

Man daug patogiau virti skardinėje- nereikia nei maišyti, nei žiūrėti kad neprisviltų, nei priskretusių puodų paskui plauti, o rezultatas geras labai- verdant puode, nežinau ar gautųsi toks tirštumas, kaip gaunasi skardinėje ilgai verdant ax.gif Visad verdu tik skardinėje ax.gif

Tiesa, Ramunyte kaip gelyte, patariu inda kuriame verdi kondensuota piena su sviestu ir kakava, deti i kita inda su vandeniu ir taip virti, taip neprisvils! As i didesni puoda su vandeniu, istatau kita puodeli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 14 rugsėjo 2008 - 12:16
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 09 14, 12:55)

O kaip ta skardine virs ugnies laikyt ir viskas ar i vandeni idet ar dar kaip?
Papildyta:
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 14, 13:16)
Tiesa, Ramunyte kaip gelyte, patariu inda kuriame verdi kondensuota piena su sviestu ir kakava, deti i kita inda su vandeniu ir taip virti, taip neprisvils! As i didesni puoda su vandeniu, istatau kita puodeli.

As taip sokolada tirpinu,bet daug vargo kai pirmajame inde vaduo uzverda biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 09 14, 13:23-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 14, 13:23)

Reikia kad skardine apsemtu vanduo, bet manau tai ilgas darbas, nes tada reikia kaitint turbut kokia 1,5 - 2 val.ta skardine... o man ir taip pakaitintas puode gerai sustingsta ir labai skanus buna.

Na dabar rinkis kaip tau geriau smile.gif

Ir negasdinu, bet reikia ta skardine priziuret, kad nesprogtu, nes neduok dieve nugaruos vanduo, o tu busi kakzuo kitu uzsiemusi doh.gif niekad nebandziau kaitint, bet prisiskaicius visokiu nuomoniu ir nedristu biggrin.gif
Papildyta:
smile.gif+2008 09 14, 13:24-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 14, 13:24)
Papildyta:

As taip sokolada tirpinu,bet daug vargo kai pirmajame inde vaduo uzverda  biggrin.gif

Man nespeja uzvirt gerai, o as jau padarius bunu ta mase lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 14, 13:27)
Reikia kad skardine apsemtu vanduo, bet manau tai ilgas darbas, nes tada reikia kaitint turbut kokia 1,5 - 2 val.ta skardine... o man ir taip pakaitintas puode gerai sustingsta ir labai skanus buna.

Na dabar rinkis kaip tau geriau smile.gif

Ir negasdinu, bet reikia ta skardine priziuret, kad nesprogtu, nes neduok dieve nugaruos vanduo, o tu busi kakzuo kitu uzsiemusi doh.gif niekad nebandziau kaitint, bet prisiskaicius visokiu nuomoniu ir nedristu biggrin.gif

Tai jei skardine nebuna apsemta gali sprogt? man jau idomu visai butu sitaip biggrin.gif Isivaizduoju: Ramunyte sveicia spinteles virtuvej biggrin.gifD
Atsakyti
smile.gif+2008 09 14, 13:41-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 14, 13:41)
Tai jei skardine nebuna apsemta gali sprogt?  man jau idomu visai butu sitaip biggrin.gif  Isivaizduoju: Ramunyte sveicia spinteles virtuvej biggrin.gifD

Na man atrodo, kad jei nugaruoja kazkiek vandens, tada negerai, bet cia yra kas tai dare, tai gal issamiau paaiskins biggrin.gif gal ne visada sprogsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 14, 13:57)
Na man atrodo, kad jei nugaruoja kazkiek vandens, tada negerai, bet cia yra kas tai dare, tai gal issamiau paaiskins biggrin.gif gal ne visada sprogsta biggrin.gif

Man jau aisku apie sita reikala smile.gif aciu visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti