Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

QUOTE(cipciukas @ 2008 11 12, 20:41)
Baikit mergos ......negaliu .....tuoj bala padarysiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sveika , Marija aciuks.gif ......... ne nu negaliu , dar man to nebuvo... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tiesa ... viena karta is uspakalio sumaisius isikabinau svetimam vyrui i paranke ir eidama gal 5 minutes pasakojau ka per diena nuveike vaikai , o tas vyras tyli ...eina sau ir klauso .....kai pagalvojau ko jis tyli ir nieko nesako , pasuku akis ......na gal as toliau nieko ir nesakysiu  mega_shok.gif ...................o jis sako -pasakokite , pasakokite , man labai buvo idomu ....... swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif

Jezau, nu ir prijuokinot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 12, 21:41)
Baikit mergos ......negaliu .....tuoj bala padarysiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sveika , Marija aciuks.gif ......... ne nu negaliu , dar man to nebuvo... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tiesa ... viena karta is uspakalio sumaisius isikabinau svetimam vyrui i paranke ir eidama gal 5 minutes pasakojau ka per diena nuveike vaikai , o tas vyras tyli ...eina sau ir klauso .....kai pagalvojau ko jis tyli ir nieko nesako , pasuku akis ......na gal as toliau nieko ir nesakysiu  mega_shok.gif ...................o jis sako -pasakokite , pasakokite , man labai buvo idomu ....... swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif

Man tai buvo panasiai. Sedziu masinoj iseda moteriske, ir toliau viskas analogiskai kaip pas Cipsiuka lotuliukas.gif
Atsakyti
ACIU DIEVUI.............. ne as tokia viena tongue.gif tongue.gif tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 12, 20:59)
ACIU DIEVUI.............. ne as tokia viena  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

user posted image

Laukiu ir as Kaledu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 12, 20:41)

Visko buna, visko pasitaiko 4u.gif
Vyras irgi geras papuole lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 31, 20:52)
O  TAI KUR TAME RECEPTE  KAVA ??????

bigsmile.gif tai buvo tik pasiūlimas pabandyt su kava, o receptas tai kito tinginio,be kondensuoto pieno( pigesnis variantas) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuskute @ 2008 11 14, 21:26)
bigsmile.gif tai buvo tik pasiūlimas pabandyt su kava, o receptas tai kito tinginio,be kondensuoto pieno( pigesnis variantas) cool.gif

Tai kad ir su kondensuotu nėra brangus blush2.gif aš dabar jį vis gaminu ir gaminu,tik suvalgo ir man primena,kad gal tinginio reikėtų thumbup.gif
Atsakyti
Vyras vakar vakare užsisvajojo apie tinginį, taigi šiandien teks gaminti.... Ir pasiskaičiau, kad vietoj kakavos dedant šokoladą skanu.. bigsmile.gif Taigi, kokio ir kiek jo dėti? Ar nebus labai per saldu? doh.gif smile.gif
Atsakyti
Vaivaiva , jau saldziau negu yra , tai tikrai nebus drasiai dek 100 g. mirksiukas.gif
Papildyta:
Det tamsuji arba kartuji .
Atsakyti
Šokoladą kaip tik nusipirkau pienišką cry.gif Netiks taip?
O gal kondensuotą pieną nesaldintą dėti? unsure.gif
Atsakyti
Vakar gaminau tingini........... Liuks liuks liuks!!!!!!!!!!! (nu cia pagyriau save blush2.gif )

Labai skanus buvo ir visiem patiko, isgaravo tikrai greitai.

Seniai toks skanus buvo gavesis.
Atsakyti
Vaivaiva ir sitas tiks , o kondencuotas be cukraus per skystas , tikrai tau nesustings , juk jis kai riebi grietinele .
Atsakyti