Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

QUOTE(zebra @ 2008 11 12, 11:37)
o aš pilu romo esencijos,irgi labai dera ir skanu. 4u.gif

O as pati roma blush2.gif
Atsakyti
Malonu susipazinti Masiania* aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 12, 13:53)
Malonu susipazinti Masiania* aciuks.gif

Ir man malonu, tik jau, atrodo, pazistamos mastau.gif
Atsakyti
Oj as turbut ne taip supratau , tavo vardas Roma ? tai va su ja ir malonu susipazinti
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 11 12, 13:46)
O as pati roma blush2.gif

nu aš gryno nepilu,nes vaikai valgo rolleyes.gif

QUOTE(cipciukas @ 2008 11 12, 15:13)
Oj as turbut ne taip supratau , tavo vardas Roma ? tai va su ja ir malonu susipazinti

lotuliukas.gif oi cipsiuk,čia ji norėjo pasakyt,kad alkoholį pila-romą.Neuždėjo ji nosinės lotuliukas.gif
Atsakyti
Eikit jus sau .... su tuo savo romu doh.gif doh.gif doh.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif , blink maniau , kad ji roma , nu cia geras ..... einu pazvenkti megalol.gif megalol.gif megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 12, 15:13)

Reiskia, ne su manim buvo malonu susipazinti, o su romu(gerimu) lotuliukas.gif
Zebra rase, kad romo esencija lasina i tingini, o as parasiau, kad "gryna" roma pilu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masiania*: 12 lapkričio 2008 - 15:36
Nettrukdykit ....dar zvengiu , dar ir vyras prisidejo megalol.gif megalol.gif megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 12, 15:40)
Nettrukdykit ....dar zvengiu , dar ir vyras prisidejo megalol.gif  megalol.gif  megalol.gif

lotuliukas.gif gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 12, 15:40)
Nettrukdykit ....dar zvengiu , dar ir vyras prisidejo megalol.gif  megalol.gif  megalol.gif

Tai gerai, juokas pakelia nuotaika ir prailgina gyvenima lotuliukas.gif
o as Marija, jeigu ka blush2.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif O as ir galvoju, kad lyg Jus jau ir pazistamos, oij negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Roma lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Baikit mergos ......negaliu .....tuoj bala padarysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sveika , Marija aciuks.gif ......... ne nu negaliu , dar man to nebuvo... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tiesa ... viena karta is uspakalio sumaisius isikabinau svetimam vyrui i paranke ir eidama gal 5 minutes pasakojau ka per diena nuveike vaikai , o tas vyras tyli ...eina sau ir klauso .....kai pagalvojau ko jis tyli ir nieko nesako , pasuku akis ......na gal as toliau nieko ir nesakysiu mega_shok.gif ...................o jis sako -pasakokite , pasakokite , man labai buvo idomu ....... swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Atsakyti