cipsiuk,labai skanus tinginiukas
kiek darydavau niu ,ne tokie ,o tas receptukas tai super
Na matau kad labai giriate Cipsiuko tinginį,tai radau receptą ir šiandiena aš jį išmėginsiu
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 30, 20:52)
Prasau nezvengti is mano tinginio PARODIJOS :oh ,
bet mano sunelis pakyletas iki dangaus ," pagaliau mama padarei ir man tinginuka ", nevalgo jis nieko su kakava
Receptukas :
1 kondencofkes ( mazas)
4 pakeliai po 155g. sausainiu "ARBATINIU"
200g. Dvaro 82% sviesto
puse stiklines pakepintu zemes riesutu( skaldytu)
saujele aguonu.
As dar turejau " AIRISKO SKONIO " kvapu milteliu , tai ipyliau viena arbatini sauksteli .
Na ka cia ir kalbeti apie skoni ........
Gaminasi kaip ir visi kiti , kur su kakava .
Rekomenduoju pakeisti savo meniu
o cia penki sokoladiniai zuikiai , kad linksmiau butu
nu xmones ir su sugebejimais ir su fantazija ka cia ir bepridursi
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 03, 15:32)
OI .... kam priminiai .... kaip as jo vel noreciau , jis man skanesnis nei su kakava !!!!
dariau as ji tik dar dadejau pienisko sokolado plytele - apsivalgymas Aciu uz ideja
Labas mamytės, naujoke as esu . Neskaičiau visos temos, bet jei nepasikartosiu, tai norėčiau jums pasiūlyti pasigaminti Varškinį tinginį. Mano šeimynėlė jį dievina.
Varškinis tinginys
400 g. sausainių;
400 g. varškės;
200 g. sviesto;
150 g. cukraus;
100 g. džiovintų abrikosų;
keli šaukštai razinų;
vanilinio cukraus;
Razinas ir abrikosus užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite 5 min.
Sviestą išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo. Nuolat maišydami sukrėskite pertrintą varškę, suberkite razinas, susmulkintus abrikosus ir nedideleis gabaleliais sulauzytus sausainius. Gautą masę sukrėskite ant politileninės plėvelės ir suformuokite viniotinį.
dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Labai skanu, jei jau toks receptukas yra, nepykit Jei patiks, tai džiaugsiuosi
Varškinis tinginys
400 g. sausainių;
400 g. varškės;
200 g. sviesto;
150 g. cukraus;
keli šaukštai razinų;
vanilinio cukraus;
Sviestą išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo. Nuolat maišydami sukrėskite pertrintą varškę, suberkite razinas, susmulkintus abrikosus ir nedideleis gabaleliais sulauzytus sausainius. Gautą masę sukrėskite ant politileninės plėvelės ir suformuokite viniotinį.
QUOTE(nerilyte @ 2008 11 03, 19:52)
Labas mamytės, naujoke as esu . Neskaičiau visos temos, bet jei nepasikartosiu, tai norėčiau jums pasiūlyti pasigaminti Varškinį tinginį. Mano šeimynėlė jį dievina.
Varškinis tinginys
400 g. sausainių;
400 g. varškės;
200 g. sviesto;
150 g. cukraus;
keli šaukštai razinų;
vanilinio cukraus;
Varškinis tinginys
400 g. sausainių;
400 g. varškės;
200 g. sviesto;
150 g. cukraus;
keli šaukštai razinų;
vanilinio cukraus;
Turėtų būti labai skanu Dabar šaldytuve dar turiu tinginio pagal cipciuko receptą daryto, o kitas būtinai bus šitas
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 03, 14:24)
Lauksime tavo tinginuko foto ir atsiliepimu
Labai labai viskas gerai ir super skaniai gavosi net sūnus valgo
O foto,tai nenufotografavau kai buvo visas dar sveikas o dabar tik pusė liko
Tik gal jis man toks na ne visai sustingęs,truputuką kraštai patys,matyt mažiau susigėrė,bet tai skonio nė per kiek negadina. Nes pirktiniai tai būna tokie sausi ir ne šlapi o šitas pas mane palei kraštus toks šlapokas,gal prastai išmaišiau bet tai smulkmenos.
QUOTE(Kaliteja @ 2008 11 05, 19:53)
Labai labai viskas gerai ir super skaniai gavosi net sūnus valgo
Tik gal jis man toks na ne visai sustingęs,truputuką kraštai patys,matyt mažiau susigėrė,bet tai skonio nė per kiek negadina. Nes pirktiniai tai būna tokie sausi ir ne šlapi o šitas pas mane palei kraštus toks šlapokas,gal prastai išmaišiau bet tai smulkmenos.
Svarbu, kad skanus