nu jus kaip visada prajuokinat
šaunuolės kepėjėlės jūsų tinginukai labai gardžiai atrodo,prie kavutės mielai paragaučiau
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 31, 02:16)
Tai pjaukis smoteli , bu gali nelikti
[]
[]
cipsiuk,nesimiega dar tinginį gal dorojat
Šiandien susipirksiu produktus ir darysiu tinginį,tamsų,pagal cipsiuką.aš ir turiu tokią juodą formą.
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 31, 10:50)
Ai .... ilindau vakar i paraso liniuciu tema ,,,, negalejau atsitraukti , kiek ten gozybiu , tai matai kada nuejau i lova
Papildyta:
Daryk balta , velniskai skanus
Papildyta:
Daryk balta , velniskai skanus
Tinginys tikrai skaniai atrodo! ten jis toks rusvas turbut nuo tu milteliu, kur dejot berods airisko skonio? jauciu koks jis skanus...
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 31, 10:50)
Daryk balta , velniskai skanus
Šįkart darysiu rudą,kitą kart šviesų. Jau nuspręsta
As siandien pirma karta bandysiu tingini daryti, ziuresiu kas gausis Beje, darysiu pagal cypciuko recepta, veliau parasysiu, kas gavosi
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 31, 17:37)
Nea, as ruda darysiu, ilindau paziuret kaip gaminti, nes produktus susipirkau jau
ar kada bandėt daryti tinginį su naturalia kava? Siūlau pabandyti,ypač labai tinka kava su skoniais,pvz. airiško likerio. Reikia padaryt labai stiprią kavą,kad nebutų daug vandens ir pilti su visais tirščiais. Gal ką sudomintų ir toks tinginys:
300g sausainių(arbatinių arba Gaidelis)
150g razinų
100g papajų kubelių
100g figų
Kakavos masei:
130g cukraus
90g margarino
25g kakavos miltelių
100ml vandens.
Sausainius susmulkinti,vaisius t.p.Iš nurodytų produktų virti kakavos masę iki grietinės tirštumo(dažnai maišyti).Karštą supilti ant paruoštų sausainių su vaisiais.Plaukti kol pravės.Dabar tik fantazijos reikalas ar vynioti į maistinę plėvelę ir daryti kaip vyniotinį,ar dėti į skardą ir poto pjaustyti.Galima imti po nedidelį rutuliuką,apvolioti į pvz.kokoso drožles-bus gražūs sausainukai.Pabandykit gal patiks
300g sausainių(arbatinių arba Gaidelis)
150g razinų
100g papajų kubelių
100g figų
Kakavos masei:
130g cukraus
90g margarino
25g kakavos miltelių
100ml vandens.
Sausainius susmulkinti,vaisius t.p.Iš nurodytų produktų virti kakavos masę iki grietinės tirštumo(dažnai maišyti).Karštą supilti ant paruoštų sausainių su vaisiais.Plaukti kol pravės.Dabar tik fantazijos reikalas ar vynioti į maistinę plėvelę ir daryti kaip vyniotinį,ar dėti į skardą ir poto pjaustyti.Galima imti po nedidelį rutuliuką,apvolioti į pvz.kokoso drožles-bus gražūs sausainukai.Pabandykit gal patiks