Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

Jucy ....... foto kur ??? unsure.gif photo.gif
Ir tu nemoki fotkinti???
Idomu paziureti , jie pas kiekviena vis idomesni iseina bigsmile.gif
Atsakyti
Nu aš sekantį kart gal pabandyčiau nufotkint, bet čia būtų gal savaitgalį g.gif
Bent man gavosi tamsesnis nei pirmam puslapy foto, gal kakavos aš daugiau dėjau {keturis šaukštus} g.gif
Atsakyti
Dariau ir as tinginuka, bet dazniausia vienos formos ji darau, tai kaip ir vienodas visada iseina blush2.gif
va toks

user posted image

user posted image

MB sukerta akimirksniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 28, 12:10)
Jucy ....... foto kur ??? unsure.gif  photo.gif
Ir tu nemoki fotkinti???
Idomu paziureti , jie pas kiekviena vis idomesni iseina bigsmile.gif

Moku moku, vakare bus ax.gif Bet mano tai toks paprastas, aš į paprastą maišelį dėjau ir balkone paslėgiau, tokia "dešrytė" gavosi, kai pamačiau masianios tinginį, tai man dėl saviškio kaip ir gėda pasidarė blush2.gif
Atsakyti
pas mane saldytuve nuo sestadienio dar gabalelis tinginio likes smile.gif bet speju, kad greit nebeliks biggrin.gif thumbup.gif skanumynas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 28 spalio 2008 - 12:57
MASIANIA* ... TUOJ PAT DEDI RECEPTUKA , ir ant smugio , pjuvis taip pat labai idomus butu ,ane mirksiukas.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
Tinginukams priklauso buti " desromis" , o Masiania* tiesiog isradinga meeerga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 10 28, 12:44)
Dariau ir as tinginuka, bet dazniausia vienos formos ji darau, tai kaip ir vienodas visada iseina blush2.gif
va toks

O-ho čia visas tinginio tortas bigsmile.gif Ir aš noriu recepto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2008 10 28, 12:55)
Moku moku, vakare bus  ax.gif  Bet mano tai toks paprastas, aš į paprastą maišelį dėjau ir balkone paslėgiau, tokia "dešrytė" gavosi, kai pamačiau masianios tinginį, tai man dėl saviškio kaip ir gėda pasidarė  blush2.gif

NIu niu niu nono.gif Nekalbek taip, mano irgi paprasciausias tinginukas, tiesiog i forma idetas ir viskas.

QUOTE(cipciukas @ 2008 10 28, 13:03)
MASIANIA* ... TUOJ PAT DEDI RECEPTUKA , ir ant smugio , pjuvis taip pat labai idomus butu ,ane mirksiukas.gif
Tinginukams priklauso buti " desromis" , o Masiania* tiesiog isradinga meeerga thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu aciu aciuks.gif
Receptelis toks pat, kaip ir jus visos darot, tik sausainiu maziau dedu:
sausainiai (2 pakeliai)
sviestas(pakelis 200 g)
sutirstintas pienas(skardine 400 ml)
Pakaitinu sutirstinta piena, dedu sviesta ir Princo pienisko sokolado plitele - kol istirps sviestas ir sokoladas, nuimu nuo ugnies, ipilu kelis saukstus romo ir pilu ant sausainiu(juos sumalu visada, kad butu trupiniai). Sumaisau ir i forma, ir i saldyvuva, kartais i saldikli, kad greiciau sustingtu.

Prapjauto nuotraukos neturiu (nespejau nufotografuot doh.gif ), bet atrodo taip pat kaip ir is sono. ax.gif
Atsakyti
Na va, tinginį nuotkinau, o įkelt nemoku blush2.gif Nesuprantu, rašo, kad max failo dydis gali būti 2,93 mb, tinginio nuotraukos dydis 1,35 mb, tai kodėl neduoda įkelt ir rašo, kad "bendras failų dydis viršija nustatytą limitą? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2008 10 28, 20:16)
Na va, tinginį nuotkinau, o įkelt nemoku blush2.gif Nesuprantu, rašo, kad max failo dydis gali būti 2,93 mb, tinginio nuotraukos dydis 1,35 mb, tai kodėl neduoda įkelt ir rašo, kad "bendras failų dydis viršija nustatytą limitą?  doh.gif

Atsiusk man, as ikelsiu marija.md@gmail.com
Atsakyti
Labutis paneles tongue.gif Siulau jums pasidaryti ypac lengva be sviesto tinginuka wub.gif Mano vyras ji tiesiog diewina blush2.gif ax.gif
Reikes:
3pakeliai sausainiu
4 saukstai vaikiskos kakavos
Indelis grietines mazas
3 saukstai vandens.
Darymas:
sausainius sulauzyti.Grietine pilti i gilesni inda suberti kakava ipilti 3 saukstus vandens ir virinti,taciau nuolat maisant iki uzvirs tada nukelti nuo ugnies suberti sausainius ismaisyti ir suformuoti desra.Palikti stingti saldytuve 1-2 valandas.
Skonis fantastiskas 4u.gif nestuke.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabyte111: 29 spalio 2008 - 12:53
QUOTE(gabyte111 @ 2008 10 29, 12:52)
Labutis paneles tongue.gif Siulau jums pasidaryti ypac lengva be sviesto tinginuka wub.gif Mano vyras ji tiesiog diewina blush2.gif  ax.gif

Kaip idomiai, be sviesto, reiks pabandyt! smile.gif
Atsakyti