Jucy ....... foto kur ???
Ir tu nemoki fotkinti???
Idomu paziureti , jie pas kiekviena vis idomesni iseina
Nu aš sekantį kart gal pabandyčiau nufotkint, bet čia būtų gal savaitgalį
Bent man gavosi tamsesnis nei pirmam puslapy foto, gal kakavos aš daugiau dėjau {keturis šaukštus}
Bent man gavosi tamsesnis nei pirmam puslapy foto, gal kakavos aš daugiau dėjau {keturis šaukštus}
Dariau ir as tinginuka, bet dazniausia vienos formos ji darau, tai kaip ir vienodas visada iseina
va toks
MB sukerta akimirksniu
va toks
MB sukerta akimirksniu
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 28, 12:10)
Jucy ....... foto kur ???
Ir tu nemoki fotkinti???
Ir tu nemoki fotkinti???
Moku moku, vakare bus Bet mano tai toks paprastas, aš į paprastą maišelį dėjau ir balkone paslėgiau, tokia "dešrytė" gavosi, kai pamačiau masianios tinginį, tai man dėl saviškio kaip ir gėda pasidarė
QUOTE(Masiania* @ 2008 10 28, 12:44)
Dariau ir as tinginuka, bet dazniausia vienos formos ji darau, tai kaip ir vienodas visada iseina
va toks
va toks
O-ho čia visas tinginio tortas Ir aš noriu recepto
QUOTE(Jucy @ 2008 10 28, 12:55)
Moku moku, vakare bus Bet mano tai toks paprastas, aš į paprastą maišelį dėjau ir balkone paslėgiau, tokia "dešrytė" gavosi, kai pamačiau masianios tinginį, tai man dėl saviškio kaip ir gėda pasidarė
NIu niu niu Nekalbek taip, mano irgi paprasciausias tinginukas, tiesiog i forma idetas ir viskas.
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 28, 13:03)
MASIANIA* ... TUOJ PAT DEDI RECEPTUKA , ir ant smugio , pjuvis taip pat labai idomus butu ,ane
Tinginukams priklauso buti " desromis" , o Masiania* tiesiog isradinga meeerga
Tinginukams priklauso buti " desromis" , o Masiania* tiesiog isradinga meeerga
Aciu aciu
Receptelis toks pat, kaip ir jus visos darot, tik sausainiu maziau dedu:
sausainiai (2 pakeliai)
sviestas(pakelis 200 g)
sutirstintas pienas(skardine 400 ml)
Pakaitinu sutirstinta piena, dedu sviesta ir Princo pienisko sokolado plitele - kol istirps sviestas ir sokoladas, nuimu nuo ugnies, ipilu kelis saukstus romo ir pilu ant sausainiu(juos sumalu visada, kad butu trupiniai). Sumaisau ir i forma, ir i saldyvuva, kartais i saldikli, kad greiciau sustingtu.
Prapjauto nuotraukos neturiu (nespejau nufotografuot ), bet atrodo taip pat kaip ir is sono.
QUOTE(Jucy @ 2008 10 28, 20:16)
Na va, tinginį nuotkinau, o įkelt nemoku Nesuprantu, rašo, kad max failo dydis gali būti 2,93 mb, tinginio nuotraukos dydis 1,35 mb, tai kodėl neduoda įkelt ir rašo, kad "bendras failų dydis viršija nustatytą limitą?
Atsiusk man, as ikelsiu marija.md@gmail.com
Labutis paneles Siulau jums pasidaryti ypac lengva be sviesto tinginuka Mano vyras ji tiesiog diewina
Reikes:
3pakeliai sausainiu
4 saukstai vaikiskos kakavos
Indelis grietines mazas
3 saukstai vandens.
Darymas:
sausainius sulauzyti.Grietine pilti i gilesni inda suberti kakava ipilti 3 saukstus vandens ir virinti,taciau nuolat maisant iki uzvirs tada nukelti nuo ugnies suberti sausainius ismaisyti ir suformuoti desra.Palikti stingti saldytuve 1-2 valandas.
Skonis fantastiskas
Reikes:
3pakeliai sausainiu
4 saukstai vaikiskos kakavos
Indelis grietines mazas
3 saukstai vandens.
Darymas:
sausainius sulauzyti.Grietine pilti i gilesni inda suberti kakava ipilti 3 saukstus vandens ir virinti,taciau nuolat maisant iki uzvirs tada nukelti nuo ugnies suberti sausainius ismaisyti ir suformuoti desra.Palikti stingti saldytuve 1-2 valandas.
Skonis fantastiskas
QUOTE(gabyte111 @ 2008 10 29, 12:52)
Labutis paneles Siulau jums pasidaryti ypac lengva be sviesto tinginuka Mano vyras ji tiesiog diewina
Kaip idomiai, be sviesto, reiks pabandyt!