siandien dariau varskes tingini, jau stingsta saldytuve, bet taip norisi jau paragauti nu bet gal kaip nors palauksiu
QUOTE(ingauk @ 2008 10 19, 14:26)
siandien dariau varskes tingini, jau stingsta saldytuve, bet taip norisi jau paragauti nu bet gal kaip nors palauksiu
Idėk į kamerą, greičiau sustings, nereikės kankintis aš visada taip su tinginiais darau
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 10 19, 15:30)
Idėk į kamerą, greičiau sustings, nereikės kankintis aš visada taip su tinginiais darau
trumpam ikisau bet kai su varske tai bijau ilgai laikyt
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 19, 15:37)
Tikrai nebijok , cia toks greitas stingdinimo metodas , jau isbandytas ir ne karta , na tik aisku neuzmirsk tu jo ten nabago , o tai bus , kai man su sampanu , tik .....babahhhhhh
O mums babachhhhh buvo su Just cola kazkada labai seniai... gerai kad sienos buvo plaunamos...
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 19, 15:41)
O mums babachhhhh buvo su Just cola kazkada labai seniai... gerai kad sienos buvo plaunamos...
studentavimo laikais draugai atsiveze alaus nors as ir negeriu bet patiems tai irg buvom uzmirse irgi buvo bum kameroj tai patikekit kol isvaliau ji
Mano tinginio receptas labai paprastas.
Indelis kond.pieno
Beveik visas pakelis sviesto
kakavos
sausainiai
Sausainius sudauzau maiselyje su kocelu. Sviesta istirpinu,supilu kond.piena,tada per sieteli ibirenu kakva,nes tada nebuna gumulu ir visak supilu ant sausainiu. Suvynioju i plevele ir i saldytuva.
Indelis kond.pieno
Beveik visas pakelis sviesto
kakavos
sausainiai
Sausainius sudauzau maiselyje su kocelu. Sviesta istirpinu,supilu kond.piena,tada per sieteli ibirenu kakva,nes tada nebuna gumulu ir visak supilu ant sausainiu. Suvynioju i plevele ir i saldytuva.
Nu faina temukė. Aš tai kondensuotą pieną visada paverdu prieš darydama tinginį. Ryt darbe šventė, tai ruošiuosi padaryti.
QUOTE(LĖTA @ 2008 10 23, 11:19)
Nu faina temukė. Aš tai kondensuotą pieną visada paverdu prieš darydama tinginį. Ryt darbe šventė, tai ruošiuosi padaryti.
As irgi anksciau kondens.piena virdavau,bet jau senai to nedarau.Uztenka ji supilti i istirpinta sviesta ir dar maisant pakaitinti.Puikiai gaunasi
Noriu daryt tinginį pagal Cipciuko receptą, bet kilo keletas neaiškumų, gal kas padės
Nežinau ar pas mane tikras kondensuotas pienas, nes parašyta Pieninis gaminys, saldintas, sutirštintas ar tinka tokį dėt? Koks kiekis jo dedamas, recepte rašoma mažas indelis, pas mane 400 g
Kiek laiko laikyt šaldiklyje?
Nežinau ar pas mane tikras kondensuotas pienas, nes parašyta Pieninis gaminys, saldintas, sutirštintas ar tinka tokį dėt? Koks kiekis jo dedamas, recepte rašoma mažas indelis, pas mane 400 g
Kiek laiko laikyt šaldiklyje?
Sauluze , kondencuoto toki kieki ir reikia deti kur tu turi , na kas ten per daiktas pas tave as nezinau , bet tikiu , kad tu zinai kas yra kondensuotas pienas su cukrumi ? jei jis tokio pacio tirstumo ir saldumo , tai turetu tikti .
Saldiklije jo laikyti nereikia , sudedi i maiseli , paslegi ir lauki kol sustinks saldytuve , as jo niekada nededu i kamera , na nebent ekstra atveju , tik zinok , krastai susals , o vidus liks minkstas , geriau tegu stengsta palengva
Saldiklije jo laikyti nereikia , sudedi i maiseli , paslegi ir lauki kol sustinks saldytuve , as jo niekada nededu i kamera , na nebent ekstra atveju , tik zinok , krastai susals , o vidus liks minkstas , geriau tegu stengsta palengva
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 25, 11:45)
Sauluze , kondencuoto toki kieki ir reikia deti kur tu turi , na kas ten per daiktas pas tave as nezinau , bet tikiu , kad tu zinai kas yra kondensuotas pienas su cukrumi ? jei jis tokio pacio tirstumo ir saldumo , tai turetu tikti .
Saldiklije jo laikyti nereikia , sudedi i maiseli , paslegi ir lauki kol sustinks saldytuve , as jo niekada nededu i kamera , na nebent ekstra atveju , tik zinok , krastai susals , o vidus liks minkstas , geriau tegu stengsta palengva
Saldiklije jo laikyti nereikia , sudedi i maiseli , paslegi ir lauki kol sustinks saldytuve , as jo niekada nededu i kamera , na nebent ekstra atveju , tik zinok , krastai susals , o vidus liks minkstas , geriau tegu stengsta palengva
Na, dėkui labai bandysiu su tokiu daryt, biški baisu kad nebūtų tie variantai kaip sviesto ar grietinės mišiniai prasti, nes pirko vyras skarbonkę, tai dėl to tikrumo suabejojau, o skonį taip žinau, tik jis paaiškės kai pradarysiu bet rašo, kad saldintas, tištintas, tai gal bus gerai.
O per kiek laiko maždaug šaldytuve jis sustings?