Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginys

siandien dariau varskes tingini, jau stingsta saldytuve, bet taip norisi jau paragauti bigsmile.gif blush2.gif nu bet gal kaip nors palauksiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2008 10 19, 14:26)
siandien dariau varskes tingini, jau stingsta saldytuve, bet taip norisi jau paragauti  bigsmile.gif  blush2.gif  nu bet gal kaip nors palauksiu  unsure.gif

Idėk į kamerą, greičiau sustings, nereikės kankintis mirksiukas.gif biggrin.gif aš visada taip su tinginiais darau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 10 19, 15:30)
Idėk į kamerą, greičiau sustings, nereikės kankintis  mirksiukas.gif  biggrin.gif  aš visada taip su tinginiais darau  ax.gif

trumpam ikisau bet kai su varske tai bijau ilgai laikyt ax.gif
Atsakyti
Tikrai nebijok schmoll.gif , cia toks greitas stingdinimo metodas lotuliukas.gif , jau isbandytas ir ne karta irnesakyk.gif , na tik aisku neuzmirsk tu jo ten nabago unsure.gif , o tai bus , kai man su sampanu doh.gif , tik .....babahhhhhh lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 19, 15:37)
Tikrai  nebijok schmoll.gif , cia toks greitas stingdinimo metodas lotuliukas.gif , jau isbandytas ir ne karta irnesakyk.gif , na tik aisku neuzmirsk tu jo ten nabago unsure.gif , o tai bus , kai man su sampanu  doh.gif , tik .....babahhhhhh  lotuliukas.gif
user posted image

O mums babachhhhh buvo su Just cola kazkada labai seniai... gerai kad sienos buvo plaunamos... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 19, 15:41)
O mums babachhhhh buvo su Just cola kazkada labai seniai... gerai kad sienos buvo plaunamos...  lotuliukas.gif

studentavimo laikais draugai atsiveze alaus nors as ir negeriu bet patiems tai irg buvom uzmirse irgi buvo bum kameroj tai patikekit kol isvaliau ji doh.gif
Atsakyti
Mano tinginio receptas labai paprastas.
Indelis kond.pieno
Beveik visas pakelis sviesto
kakavos
sausainiai

Sausainius sudauzau maiselyje su kocelu. Sviesta istirpinu,supilu kond.piena,tada per sieteli ibirenu kakva,nes tada nebuna gumulu ir visak supilu ant sausainiu. Suvynioju i plevele ir i saldytuva.
Atsakyti
Nu faina temukė. Aš tai kondensuotą pieną visada paverdu prieš darydama tinginį. Ryt darbe šventė, tai ruošiuosi padaryti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(LĖTA @ 2008 10 23, 11:19)
Nu faina temukė. Aš tai kondensuotą pieną visada paverdu prieš darydama tinginį. Ryt darbe šventė, tai ruošiuosi padaryti. g.gif

As irgi anksciau kondens.piena virdavau,bet jau senai to nedarau.Uztenka ji supilti i istirpinta sviesta ir dar maisant pakaitinti.Puikiai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linciuke5: 23 spalio 2008 - 10:29
Noriu daryt tinginį pagal Cipciuko receptą, bet kilo keletas neaiškumų, gal kas padės bigsmile.gif

Nežinau ar pas mane tikras kondensuotas pienas, nes parašyta Pieninis gaminys, saldintas, sutirštintas g.gif ar tinka tokį dėt? Koks kiekis jo dedamas, recepte rašoma mažas indelis, pas mane 400 g ax.gif
Kiek laiko laikyt šaldiklyje?
Atsakyti
Sauluze , kondencuoto toki kieki ir reikia deti kur tu turi , na kas ten per daiktas pas tave as nezinau , bet tikiu , kad tu zinai kas yra kondensuotas pienas su cukrumi ? jei jis tokio pacio tirstumo ir saldumo , tai turetu tikti .
Saldiklije jo laikyti nereikia schmoll.gif , sudedi i maiseli , paslegi ir lauki kol sustinks saldytuve , as jo niekada nededu i kamera schmoll.gif , na nebent ekstra atveju , tik zinok , krastai susals , o vidus liks minkstas , geriau tegu stengsta palengva
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 25, 11:45)
Sauluze , kondencuoto toki kieki ir reikia deti kur tu turi , na kas ten per daiktas pas tave as nezinau , bet tikiu , kad tu zinai kas yra kondensuotas pienas su cukrumi ? jei jis tokio pacio tirstumo ir saldumo , tai turetu tikti .
Saldiklije jo laikyti nereikia schmoll.gif , sudedi i maiseli , paslegi ir lauki kol sustinks saldytuve , as jo niekada nededu i kamera schmoll.gif , na nebent ekstra atveju , tik zinok , krastai susals , o vidus liks minkstas , geriau tegu stengsta palengva

Na, dėkui labai 4u.gif bandysiu su tokiu daryt, biški baisu kad nebūtų tie variantai kaip sviesto ar grietinės mišiniai prasti, nes pirko vyras skarbonkę, tai dėl to tikrumo suabejojau, o skonį taip žinau, tik jis paaiškės kai pradarysiu biggrin.gif bet rašo, kad saldintas, tištintas, tai gal bus gerai.
O per kiek laiko maždaug šaldytuve jis sustings? blush2.gif
Atsakyti