mano tinginio receptas. 6 pakeliai sausainių , 1 ir trečdalis pakelio sviesto , trys su kaupu valg. šaukštai cukraus , trys su kaupu valg. šaukštai kakavos , indelis kondensuoto pienos , keli šaukštai paprasto pieno.
sviestą ištirpinu ir visa kita sudedu i puoda, šildau iki užvirimo, bet neverdu ir supilu ant sausainių, išmaišau, į maišelius ir šaldytuve paslegiu. viskas
mano tinginio receptas.
6 pakeliai sausainių ,
1 ir trečdalis pakelio sviesto ,
trys su kaupu valg. šaukštai cukraus ,
trys su kaupu valg. šaukštai kakavos ,
indelis kondensuoto pienos ,
keli šaukštai paprasto pieno.
sviestą ištirpinu ir visa kita sudedu i puoda, šildau iki užvirimo, bet neverdu ir supilu ant sausainių, išmaišau, į maišelius ir šaldytuve paslegiu. viskas
aš nemažai pakelių sausainių dedu, tai to saldumo, gal dėl to labai nesijaučia
beje pamiršau paminėti, kakavą, tai tokią aitrią perkam, tai jos tiek mažai dedu, o šiaip paprastos gal daugiau reikėtų
Dariau pagal Springlet recepta pirmoj temoj, vakar jau antra syk
Manau jei nemegsti taip saldziai, tai galima ir nesaldinta det, bet vis tiek manyciau reiktu ragaut ir siek tiek cukraus det
O aš visada dedu išbrinkinusi, o po to pakaitinu su sviestu želatinos šaukštą. Tada tinginys-tvirtesnis ir netyšta.
Paskutinį kartą dariau su zefyrais(dėjau ir sausainių). Labai visiems patiko, pabandykit-nenusivilsit
Mano tinginukas Vietoj kakavos dėjau šokoladą,tikrai labai skanu ir nepersaldu.Ačiū jums,kad jūsų dėka nepabijojau eksperimentuoti fotoparatas išsikrovė,tad teko fotografuoti telefonu,kokybė nekokia