pasakykit man kokius jus cia medalius lipdot?
grizau is atostogu tai mazumele atsilieku nuo gyvenimo
cia mes turime masini uzsakyma mazuciam kleckiukam katriems rugseji bus metukai ir jie turis suvaziavima padaryti po atminimo medali
ju bus virs 20 tai mergaites kurios apsiime dabar skuba gaminti ir vis rodosi
o mes vis dziaugemes
ju bus virs 20 tai mergaites kurios apsiime dabar skuba gaminti ir vis rodosi
o mes vis dziaugemes
aisku, smagu toks kolektyvinis darbas
na labai šauniai darbuojatės jau mortos ruduo tai be žodžių fantastiškas ir kitų liuksiniai darbai opos auskarai labai irgi patiko ir medaliai liuksiški, tiesiog super kamėja tai labai graži, tik labai įdomu pasidarė kokio ji dydžio, kažkaip didelė atrodo bet šiaip tai labai graži ir net prabangi kruopštumas tavo mane varo į neviltį
o čia mano antras dublis kažkaip su suvėrimu kankinaus ir biserį dėjau ir svarovskius ir dar velnias žino ką, žodžiu, viską ką turėjau išbandžiau nu ir nieks nelipo tai palikau tokius plikus, net nežinau ar gerai čia ar ne...
o čia mano antras dublis kažkaip su suvėrimu kankinaus ir biserį dėjau ir svarovskius ir dar velnias žino ką, žodžiu, viską ką turėjau išbandžiau nu ir nieks nelipo tai palikau tokius plikus, net nežinau ar gerai čia ar ne...
Nu sakes cia tai nerealiai
dydo
nu ir gerai kad daugiau nieko nedejai , nes butu per daug o dabar jie margi patys is saves ir to pakanka
nu ir gerai kad daugiau nieko nedejai , nes butu per daug o dabar jie margi patys is saves ir to pakanka
dydo kokie geruliukai, man tai jiems nei pridesi, nei atimsi, nieko netruksta, grazuoliai
Nu kai pabarė Jutarė visas, tai kai dėjo grožių.
Dydo, tikrai, manau daugiau nieko ir nereikia, ir taip gražu. O čia antras dublis -kad jau kartą tokius kepei? Man kažkaip atrodo, kad būtent tavo tokie buvo.
Dydo, tikrai, manau daugiau nieko ir nereikia, ir taip gražu. O čia antras dublis -kad jau kartą tokius kepei? Man kažkaip atrodo, kad būtent tavo tokie buvo.
oi ačiū merginos o tokius tai kepiau tiksliau vieną ir tas kokius keturis kartus didesnis buvo ir retesniais "lapeliais"
dydo, super man tai jei tokie karnavaliniai kazkokie
Dydo, o tu čia nekeptus lipdeikrūvon, ar pirma kepei perlenktus skrituliukus, o paskui sulipdei?
dydo labai originalūs auskariukai,jie tokie spalvingi ,kad tikrai jau nieko netrūksta
jei netingėsiu ryt nulakuot irgi kokį vaizdą mesiu
jei netingėsiu ryt nulakuot irgi kokį vaizdą mesiu