as esu macius sitas formeles...sausainiam ir pyragam...jau vien tas didelis indas i kuri sudetas...panasus kaip tortam daryt...budavo dar rusiski tokie...paskui prasketi...ir tortas graziai islenda....
Melyna Paukste
jos astros ir pjauna graziai ir sujungimai tiktrai geri
na bet kaip cia pasakius
siaip toj grazios nuotraukoj kur is puslapio tai net matosi, kad vienas virsutinis ne pjaunamas krastas yra apvalus o apacia tos formele jau ne apvali i garbanota, ( as ne apie asmenu grubuma rasiau o apie pacia forma.
jos atpjaus tikrai labai graziai, bet gausi apskritima su banguotais krasteliais
na net nezinau kaip cia dar paaiskinti, tikrai nepeikiu prekes
jei kam tinka tie pabangavimai tai
as norejau teisiklingo apskritimo ir kai nusip[irkau paskubejusi labai nusivyliau parsinesus mano
bet visos kitos ( be apvalios ir kvadratine tai yra nebanguotos)
na bet kaip cia pasakius
siaip toj grazios nuotraukoj kur is puslapio tai net matosi, kad vienas virsutinis ne pjaunamas krastas yra apvalus o apacia tos formele jau ne apvali i garbanota, ( as ne apie asmenu grubuma rasiau o apie pacia forma.
jos atpjaus tikrai labai graziai, bet gausi apskritima su banguotais krasteliais
as norejau teisiklingo apskritimo ir kai nusip[irkau paskubejusi labai nusivyliau parsinesus mano
nu man tai atvirai dzin jos sausainiam ar modelinui by tik geros ir tinkamos butu
Melyna paukste, tai kaip ten su tais banguotais krastais? kurios ten is ju banguotos?
Melyna paukste, tai kaip ten su tais banguotais krastais? kurios ten is ju banguotos?
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 10 02, 13:56)
istikruju,tai vietoj tokiu rinkiniu Dekovita galetu atsivezti normaliu formeliu papuosalams tinkanciu ....o dabar tai.....kam gi reikalingi lapeliai sirdeles menuliukai ar cia esme ta,kad jei nera niekur daugiau formeliu pirkti tai pirks ir tokias
QUOTE(ItaBita @ 2008 10 02, 14:09)
Melyna Paukste
na bet kaip cia pasakius
na bet kaip cia pasakius
As supratau, kad nepeiki.
As citavau smilgos posta del to uzlenkimo, o kad kai kurios banguotos, tai tikrai.
va sitas gerai butu jei ta pakuote kuria isardei kad apverstum ( briaunom i virsu ) ir nufotkintum
na bent maniskes tai tokios
Papildyta:
bet kitos tai normalios:)
ir as nesupratau gamintoju logikos:)
kokio velnio sitas subangavo
aha...nu tai aisku...banguotas turbut kvadratas, apskritimas..nu zodziu tos kuriu labaiusiai reiketu
va sitas daiktas dar idomus..is ko? ar minkstas ir kokio gylio?
va sitas daiktas dar idomus..is ko? ar minkstas ir kokio gylio?
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 10 02, 14:34)
Kietas, kaip rudosios formeles. Sitame galima kepti modelina. Jei nenorite kepti, tai pries darant forma patepkite aliejumi arba siek tiek pabarstykite miltais formele.
o iskeptas lengvai issiima?
QUOTE(Margareta @ 2008 10 02, 14:36)
o iskeptas lengvai issiima?
Man taip. Tik jame ir reikia atvesinti.
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 10 02, 11:38)
aj..... jau numeciau viska i sona nezinau...turbut reik kokios dratos nusipirkt i mokytis tas kilpas daryt kaip man jos neiseina
blogiausiu atveju, gal turi savarzeliu namuose tai irgi tinka pasipraktikavimui
prakalbot apie dekovita, tai uzejau pasiziuret..... nu jo stampu rinkinys, kuri vakar maciau uzsienio parduotuvej uz 4$ dekovitoj 40lt
QUOTE(Rūta Elzė @ 2008 10 02, 20:33)
prakalbot apie dekovita, tai uzejau pasiziuret..... nu jo stampu rinkinys, kuri vakar maciau uzsienio parduotuvej uz 4$ dekovitoj 40lt
Nu nereikia nereikia...
Jei jau yra noras taip paskaičiuot, skaičiuojam- dekovitoj , jei gerai supratau 'apkalbamas' akrilinių antspaudukų rinkinys su pagrindu.
Kiek už tuos 4$ panašiai esu mačius amerikietiškose pardėse bus tik antspaudukai už tokią kainą, taigi dar pliusuojam siuntimą mažiausiai dar 5 dol. na ir tą pagrindą , jei pirkt atskirai irgi vidutiniškai tarkim 4dol. plius jo siuntimas tarkim 3 dol. na ir kas gaunasi? (mano paskaičiavimu imant apytiksliai minimalias kainas gaunasi turėt tokį patį rinkinuką pas save kainuos 16dol. taigi39.20 lt , dar aišku reik atsimint , kad mokant PAYPAL'u kursas gali būt paskaičiuotas kiek kitaip, taigi tikrai kainuos dar ir daugiau nei 40lt) Aišku ir laukt savo pirkinio teks mažiausiai 3 savaites. Kažkiek 'sutaupyt' siuntimui galima perkant didesnį kiekį prekių iš vieno pardavėjo, bet tada labai gali būti,kad teks sumokėti muito mokestį... taigi...
Tikrai nereikia taip kalbėti...
Man tai smagu kad didėja asortimentas prekių, ne tik dekovitoje
Ir prieš švaistantis tokiais 'pastebėjimais'- geriau dar kartą pagalvot