Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

as esu macius sitas formeles...sausainiam ir pyragam...jau vien tas didelis indas i kuri sudetas...panasus kaip tortam daryt...budavo dar rusiski tokie...paskui prasketi...ir tortas graziai islenda.... biggrin.gif
Atsakyti
Melyna Paukste smile.gif
jos astros smile.gif ir pjauna graziai ir sujungimai tiktrai geri smile.gif
na bet kaip cia pasakius smile.gif
siaip toj grazios nuotraukoj smile.gif kur is puslapio tai net matosi, kad vienas virsutinis ne pjaunamas krastas yra apvalus o apacia tos formele jau ne apvali i garbanota, ( as ne apie asmenu grubuma rasiau o apie pacia forma.

jos atpjaus tikrai labai graziai, bet gausi apskritima su banguotais krasteliais

na net nezinau kaip cia dar paaiskinti, tikrai nepeikiu prekes smile.gif
jei kam tinka tie pabangavimai tai thumbup.gif thumbup.gif
as norejau teisiklingo apskritimo smile.gif ir kai nusip[irkau paskubejusi labai nusivyliau parsinesus mano verysad.gif

bet visos kitos ( be apvalios ir kvadratine tai yra nebanguotos)
Atsakyti
nu man tai atvirai dzin jos sausainiam ar modelinui by tik geros ir tinkamos butu tongue.gif
Melyna paukste, tai kaip ten su tais banguotais krastais? kurios ten is ju banguotos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 10 02, 13:56)
istikruju,tai vietoj tokiu rinkiniu Dekovita galetu atsivezti normaliu formeliu papuosalams tinkanciu  rolleyes.gif  ....o dabar tai.....kam gi reikalingi lapeliai sirdeles menuliukai unsure.gif ar cia esme ta,kad jei nera niekur daugiau formeliu pirkti tai pirks ir tokias blink.gif

QUOTE(ItaBita @ 2008 10 02, 14:09)
Melyna Paukste smile.gif
jos astros smile.gif ir pjauna graziai ir sujungimai tiktrai geri smile.gif
na bet kaip cia pasakius smile.gif
siaip toj grazios nuotraukoj smile.gif kur is puslapio tai net matosi, kad vienas virsutinis ne pjaunamas krastas yra apvalus o apacia tos formele jau ne apvali i garbanota, ( as ne apie asmenu grubuma rasiau o apie pacia forma.

jos atpjaus tikrai labai graziai, bet gausi apskritima su banguotais krasteliais

na net nezinau kaip cia dar paaiskinti, tikrai nepeikiu prekes smile.gif
jei kam tinka tie pabangavimai tai  thumbup.gif  thumbup.gif
as norejau teisiklingo apskritimo smile.gif ir kai nusip[irkau paskubejusi labai nusivyliau parsinesus mano  verysad.gif

bet visos kitos ( be apvalios ir kvadratine tai yra nebanguotos)

As supratau, kad nepeiki.
As citavau smilgos posta del to uzlenkimo, o kad kai kurios banguotos, tai tikrai. smile.gif
Atsakyti
user posted image
va sitas gerai butu jei ta pakuote kuria isardei kad apverstum ( briaunom i virsu ) ir nufotkintum smile.gif
na bent maniskes tai tokios smile.gif
Papildyta:
bet kitos tai normalios:)
ir as nesupratau gamintoju logikos:)
kokio velnio sitas subangavo doh.gif g.gif
Atsakyti
aha...nu tai aisku...banguotas turbut kvadratas, apskritimas..nu zodziu tos kuriu labaiusiai reiketu doh.gif
user posted image va sitas daiktas dar idomus..is ko? ar minkstas ir kokio gylio? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 02 spalio 2008 - 13:27
Kietas, kaip rudosios formeles. Sitame galima kepti modelina. Jei nenorite kepti, tai pries darant forma patepkite aliejumi arba siek tiek pabarstykite miltais formele. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 10 02, 14:34)
Kietas, kaip rudosios formeles. Sitame galima kepti modelina. Jei nenorite kepti, tai pries darant forma patepkite aliejumi arba siek tiek pabarstykite miltais formele. smile.gif

o iskeptas lengvai issiima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2008 10 02, 14:36)
o iskeptas lengvai issiima?  g.gif

Man taip. Tik jame ir reikia atvesinti.
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 10 02, 11:38)
aj..... jau numeciau viska i sona irnesakyk.gif nezinau...turbut reik kokios dratos nusipirkt i mokytis tas kilpas daryt doh.gif kaip man jos neiseina doh.gif  bash.gif

blogiausiu atveju, gal turi savarzeliu namuose tai irgi tinka pasipraktikavimui mirksiukas.gif
Atsakyti
prakalbot apie dekovita, tai uzejau pasiziuret..... nu jo blink.gif stampu rinkinys, kuri vakar maciau uzsienio parduotuvej uz 4$ dekovitoj 40lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Elzė @ 2008 10 02, 20:33)
prakalbot apie dekovita, tai uzejau pasiziuret..... nu jo  blink.gif  stampu rinkinys, kuri vakar maciau uzsienio parduotuvej uz 4$ dekovitoj 40lt  doh.gif

Nu nereikia nereikia... rolleyes.gif

Jei jau yra noras taip paskaičiuot, skaičiuojam- dekovitoj , jei gerai supratau 'apkalbamas' akrilinių antspaudukų rinkinys su pagrindu.
Kiek už tuos 4$ panašiai esu mačius amerikietiškose pardėse bus tik antspaudukai už tokią kainą, taigi dar pliusuojam siuntimą mažiausiai dar 5 dol. na ir tą pagrindą , jei pirkt atskirai irgi vidutiniškai tarkim 4dol. plius jo siuntimas tarkim 3 dol. na ir kas gaunasi? (mano paskaičiavimu imant apytiksliai minimalias kainas gaunasi turėt tokį patį rinkinuką pas save kainuos 16dol. taigi39.20 lt , dar aišku reik atsimint , kad mokant PAYPAL'u kursas gali būt paskaičiuotas kiek kitaip, taigi tikrai kainuos dar ir daugiau nei 40lt) Aišku ir laukt savo pirkinio teks mažiausiai 3 savaites. Kažkiek 'sutaupyt' siuntimui galima perkant didesnį kiekį prekių iš vieno pardavėjo, bet tada labai gali būti,kad teks sumokėti muito mokestį... taigi...

Tikrai nereikia taip kalbėti...
Man tai smagu kad didėja asortimentas prekių, ne tik dekovitoje mirksiukas.gif

Ir prieš švaistantis tokiais 'pastebėjimais'- geriau dar kartą pagalvot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MAGIC*: 02 spalio 2008 - 20:10