nematau ka kritikuot grazu mieguti
QUOTE(smilga246 @ 2008 10 02, 08:33)
Sveikos, visos.
Ar matėt, Dekovitoje kažkokio naujo modelino atvežta. Gal kuri jau bandėt?
Ar matėt, Dekovitoje kažkokio naujo modelino atvežta. Gal kuri jau bandėt?
aha yr akazkokio neiakaus ilgai kepti reik..raso 45min.
ir formeliu yra..bet kaina tai kanda
tai jau tikrai o is tu formeliu as naudociaus maximum 7
laba
mieguti, kodėl kritikos prašaisi? Graži širdelė
na, tos formelės... ką aš žinau... bent jau aš nerasčiau kur naudoti, bet gal kam ir naudingi skaičiukai, širdelės, žvaigždutės...
na, tos formelės... ką aš žinau... bent jau aš nerasčiau kur naudoti, bet gal kam ir naudingi skaičiukai, širdelės, žvaigždutės...
QUOTE(Jutare @ 2008 10 02, 11:09)
laba
nu bet yra ten ir apvali,kvadratine formele
pliat pliat kas per diena vienam auskarui astuonias adateles sugadinau nuniekaip kilpute neisejo kitam auskarui turbut tiek pat sugadinsiu
Jau daugiau nei savaitę nesulaukiu siuntinuko iš Dekovitos, tai apvarysiu
apie šitas kalbat?
Tai Ita tokias kažkada nusipirkos "prabangioje metalinių indų parduotuvėje" Ir aš jas čiupinėjau ten nulėkus. Nu šiaip gal ir fainos, tik žinokit ten kur apvaliuos ir stačiakampės tai ta pusė, kuri pjauna yra nelygi, o vingiuota. Nežinau, ar aiškiai pasakiau, bet kai išpjausi kvadratą, tai bus kraštinės ne tiesios, o vingiuotos. Čia gi formelės sausainiukams.
O šitų tai galima buvo nusipirkti Rimi arba Senukuose. Aš pirkau Rimi Šiaurės miestelyje - kainavo gal 1,5 Lt Tokių formelių ir Brūkšniukas buvo nusipirkęs, gėlytė ir meškiukas būtent su jom daryta - jei kas prisimena
apie šitas kalbat?
Tai Ita tokias kažkada nusipirkos "prabangioje metalinių indų parduotuvėje" Ir aš jas čiupinėjau ten nulėkus. Nu šiaip gal ir fainos, tik žinokit ten kur apvaliuos ir stačiakampės tai ta pusė, kuri pjauna yra nelygi, o vingiuota. Nežinau, ar aiškiai pasakiau, bet kai išpjausi kvadratą, tai bus kraštinės ne tiesios, o vingiuotos. Čia gi formelės sausainiukams.
O šitų tai galima buvo nusipirkti Rimi arba Senukuose. Aš pirkau Rimi Šiaurės miestelyje - kainavo gal 1,5 Lt Tokių formelių ir Brūkšniukas buvo nusipirkęs, gėlytė ir meškiukas būtent su jom daryta - jei kas prisimena
Mieguti, kritikos nebus Labai grazi sirdele
jo, smilga, apie tas...tai bet tik vienas sonas vingiuotas o kitas tai ne bent jau foto tai matosi ne vingiuotai ir idomu kiek jos kainuoja toje "prabangioje mateliniu indu parduotuveje"? siaip tai jo...tik kokias 7-8 maximum panaudociau
Jau gavau siuntinuką su štampukais, tai dabar jau nevarysiu ant Dekovitos
Taip, kita pusė tai lygi, bet ji nepjauna, ji tokia, kaip čia pasakius, "užlenkta" - metalas atlenktas ir prispaustas, t. y. viršytinis kraštas storesnis nei apatinis. O parduotuvėje tai jos kainavo 50 lt, Dekovitoje užsimesta nedaug. Jei kam įdomu, tai ta prabangi parduotuvę - Vilniuje, Gedimino 9, 3 aukšte, jei stovit veidu į Gedimino prospektą, tai dešinėje pusėje.
Taip, kita pusė tai lygi, bet ji nepjauna, ji tokia, kaip čia pasakius, "užlenkta" - metalas atlenktas ir prispaustas, t. y. viršytinis kraštas storesnis nei apatinis. O parduotuvėje tai jos kainavo 50 lt, Dekovitoje užsimesta nedaug. Jei kam įdomu, tai ta prabangi parduotuvę - Vilniuje, Gedimino 9, 3 aukšte, jei stovit veidu į Gedimino prospektą, tai dešinėje pusėje.
QUOTE(smilga246 @ 2008 10 02, 11:26)
Jau gavau siuntinuką su štampukais, tai dabar jau nevarysiu ant Dekovitos
tu matai, kokios netike formeles