nu man nuo 2000 nelieka jokių dryžių net ir rimčiau padirbėjus Gal ten buvo tas stambesnis 2000? nes pakuotė tokia pat, gamintojas irgi, o va smulkumas kartais skiriasi ir čia ne tik 2000, bet ir kitų... tai dabar pirkdama visus popierius iškiloju, ir smulkius išsirenku
labą rytą
QUOTE(Jutare @ 2008 10 01, 09:27)
nu man nuo 2000 nelieka jokių dryžių net ir rimčiau padirbėjus Gal ten buvo tas stambesnis 2000? nes pakuotė tokia pat, gamintojas irgi, o va smulkumas kartais skiriasi ir čia ne tik 2000, bet ir kitų... tai dabar pirkdama visus popierius iškiloju, ir smulkius išsirenku
labą rytą
labą rytą
aha .....jei senukuose mergos perkat svitrini tai ziurekit atidziai nors as ten tik stambesnius nusiperku o 1200 2000 ir 2500 perku kitoj krautuvelei,jie ten masininiu turi,tai su anais man dauk smagiau dirbt
O as perku ne tik popieriu, bet ir kempineles, su jomis patogiau dirbti ir per stipriai sunku paspausti, nes jos pakankamai minkstos.
kur cia jus tokius daiktus perkat?
Svitrines kempineles pirkau Ermitaze, bet maciau ir senukuose.
Sveikos, darbštuolės. Norėjau Jūsų paklaust Skaitinėjau, bet niekur neaptikau atsakymo. O jeigu pražiopsojau, tai mestelkit nuorodą
O sužinoti norėjau, kaip reikia priklijuoti nuotrauką prie fimo modelino? Išsikepi, nusišlifuoji, atsispausdini ant plono popieriaus kokį norį paveikslėlį ir kaip reikia jį pritvirtinti? Ar tas fimo lakas pritvirtintų jį? Būsiu labai dėkinga už atsakymus
O sužinoti norėjau, kaip reikia priklijuoti nuotrauką prie fimo modelino? Išsikepi, nusišlifuoji, atsispausdini ant plono popieriaus kokį norį paveikslėlį ir kaip reikia jį pritvirtinti? Ar tas fimo lakas pritvirtintų jį? Būsiu labai dėkinga už atsakymus
Aciu uz atsakymus, del to svitrinio tai dabar neatrinksiu kuriuo butent slifavau, nes viena turiu gera o visa pakuote blogu, tai esant reikalui panaudoju ir tu, ir tu. Bet kai su tais siurksciais prasiejau pro savo ilgai atvargta papuosaliuka tai maza nepasirode. Is naujo teko imti 100 ir vel vaziuoti is naujo
mano pats rupiausias 800 turiu pasidejus ir 600.....nu jei su forma nugrybinu galiu pasakyt tiek,jei is prigimties nesi baisi krapstuke,tai geresniu rezultatu gali pasiekt tik juodu darbu
Sveikos, visos.
Ar matėt, Dekovitoje kažkokio naujo modelino atvežta. Gal kuri jau bandėt?
Ar matėt, Dekovitoje kažkokio naujo modelino atvežta. Gal kuri jau bandėt?
ka cia kritikuoti? gi labai grazi sirdele ir spalvos mielos....