aha, kazkas dirba grazu, mieguti..mokume gane...
maciau ir o-pa-pa turi kai ka naujo..bet iki cia neateina
nugi cia dabar akmenym jau metotes
cia is senu desryciu bet man baisiai grazios spalvos
cia is senu desryciu bet man baisiai grazios spalvos
grazios tos senos desrytes..ir pakabutis labai grazus
aš jau kioske gyriau, bet perdaug nebus labai patinka man tas reikaliukas
Sveikutes, turiu klausima. Ar kuri bandet Mica Shift technika ir ar jums kas isejo?
prasom apsviesti as ne visus terminus suprantu
Ita, ir kaip dirbti su juo? tas pat kaip su modelinu? ar ne?
o-pa-pa, miegutis nugi grazu.
Miegutis , o tu cia nekepta fima sudejai ant ju ar iskepus klijavai?
as gaminau savaitgali tokius tai su zaliu fimu, gavopsi kazkas, tik laukia laaaabai ilgas darbas su svitriniu..
Beje turiu laka is FMG kol kas patenkinta
Klausimas - kai apsiburbuliuoja ar nelygiai isdziusta lakas ir paslifuojat su 2000 svitriniu nelieka tokiu juodu dryziu ant gaminuko? nes arba as kazka ne taip darau, arba nezinau, nes sugadinau jau viena pakabuka, teko iki nulio laka slifuoti ir vel is naujo klijuoti..
Ir dar tos kurios dekupazinat ant papuosalu, zinau kad ploninat paveiksleli, tai kaip ta darot?
As viena karta dariau taip - uzlakavau viena lako sluoksni tiesiog ant popieriaus tada kai isdziuvo apverciau lapa ir nutryniau iki nuplonejimo. Kai kita karta bandziau su dviem sluoksniais lakas sutrukinejo negraziai ir buvo sugadintas darbelis...
O-pa-pa o kaip tu tokia forma isgavai? labai miela tokia ..
o-pa-pa, miegutis nugi grazu.
Miegutis , o tu cia nekepta fima sudejai ant ju ar iskepus klijavai?
as gaminau savaitgali tokius tai su zaliu fimu, gavopsi kazkas, tik laukia laaaabai ilgas darbas su svitriniu..
Beje turiu laka is FMG kol kas patenkinta
Klausimas - kai apsiburbuliuoja ar nelygiai isdziusta lakas ir paslifuojat su 2000 svitriniu nelieka tokiu juodu dryziu ant gaminuko? nes arba as kazka ne taip darau, arba nezinau, nes sugadinau jau viena pakabuka, teko iki nulio laka slifuoti ir vel is naujo klijuoti..
Ir dar tos kurios dekupazinat ant papuosalu, zinau kad ploninat paveiksleli, tai kaip ta darot?
As viena karta dariau taip - uzlakavau viena lako sluoksni tiesiog ant popieriaus tada kai isdziuvo apverciau lapa ir nutryniau iki nuplonejimo. Kai kita karta bandziau su dviem sluoksniais lakas sutrukinejo negraziai ir buvo sugadintas darbelis...
O-pa-pa o kaip tu tokia forma isgavai? labai miela tokia ..
kentaure, del to slifavimo, tai nezinau kode tau ten susigadino...gal lakas nebuvo visai isdziuves? o gal svitrinis buvo purvinas?
radau ta mica shift
radau ta mica shift
nugi aciu visoms
kentaure neturiu nei vienos formeles modelinui netgi peiliu spec neturiu viska darau su tapetiniu peiliuku ir lekaliukais,jei forma apvali tai koki dangtuka uzdedu
kazkada lyg ir buvau uzsidegus ta mika pabandyt,bet man kazkaip "neveza" tas mika o gal "neuzaugau" dar
kentaure neturiu nei vienos formeles modelinui netgi peiliu spec neturiu viska darau su tapetiniu peiliuku ir lekaliukais,jei forma apvali tai koki dangtuka uzdedu
kazkada lyg ir buvau uzsidegus ta mika pabandyt,bet man kazkaip "neveza" tas mika o gal "neuzaugau" dar
oi
per ta darba normaliai SM pabuti negaliu
Opule liuksusinis darbas , man ne tik forma, mane ir jo spalva veza
Kentaure tas is senas naujas modelinas labai fainai man su juo tik vat toks skirtumas nuo fimo, kad ilgiau minkyti reikia nera jis kietas , bet toks kaip cia pasakiu trupantis buna is pradziu o siaip fainas man jis , tik toks brangokas sakyciau
va sita dariau is tuo Pardo
per ta darba normaliai SM pabuti negaliu
Opule liuksusinis darbas , man ne tik forma, mane ir jo spalva veza
Kentaure tas is senas naujas modelinas labai fainai man su juo tik vat toks skirtumas nuo fimo, kad ilgiau minkyti reikia nera jis kietas , bet toks kaip cia pasakiu trupantis buna is pradziu o siaip fainas man jis , tik toks brangokas sakyciau
va sita dariau is tuo Pardo