Merginos ypač tos kurios turi ta Pasta machine, norejau paklausti, apie tą aparačiuką truputį detaliau čia tas aparačiukas kur makaronus italai daro ar jis specialiai skirtas fimui ir polymer clay???
laba, spartuolės
oi kokie faini bus medaliai
zuikad, pas mane tai ta spec, bet nemanau, kad labai jau kuo skiriasi kur makaronams daryti
oi kokie faini bus medaliai
zuikad, pas mane tai ta spec, bet nemanau, kad labai jau kuo skiriasi kur makaronams daryti
Ačiū Jutare už operatyvumą As irgi manau, kad principas turetu buti tox pats , juk svarbiausia ne priemonės o rezultatas
Papildyta:
Dar vienas klausimukas , kotai užsivedžiau šy vakarą
Kiek laiko galimalaikyti tas [asidarytas "dešras"? Ir ar joms nieko neataitinka, na ta prasme juk jos sukieteja ir kaip atminkyti jei norisi ka daugiau pasidaryti, sulipdyti
Papildyta:
Dar vienas klausimukas , kotai užsivedžiau šy vakarą
Kiek laiko galimalaikyti tas [asidarytas "dešras"? Ir ar joms nieko neataitinka, na ta prasme juk jos sukieteja ir kaip atminkyti jei norisi ka daugiau pasidaryti, sulipdyti
Man tai net ir labai sandariai uzsidarancioj dezej sukieteja, pradeda trupinet, isminkyt neina, nes issikraipo, tai geriau ilgai nelaikyt.
labas rytas
as tai susuku i tokia maistine skaider plevele gausiai ir i dezute, nu tai gana normaliai ilgokai laikosi be jokiu trupinejimu
as tai susuku i tokia maistine skaider plevele gausiai ir i dezute, nu tai gana normaliai ilgokai laikosi be jokiu trupinejimu
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 09 10, 22:09)
Elze, gal neilgai buvai? As tai ilgam turbut, tai pataria tiesiog, irgi nebutina, kad jau privalu. Nuo Hepatito B, nuo meningito C, dar nuo kazko o gal raides atvirksciai
kad ilgokai o turiu pazistamu ten ir labai ilgai gyvenanciu. mazu cia naujove kazkokia nes niekad apie tokias rekomendacijas negirdejau, kaip ir kad sergamumas siomis ligomis ten didesnis. gal cia skiepu gamintojai tokias rekomdacijas sugalvojo
vakar labai nesimiegojo,tai susiveriau auskarus
nu žinok, labai gerai, kad tau nesimiegojo
QUOTE(Jutare @ 2008 09 11, 10:58)
nu žinok, labai gerai, kad tau nesimiegojo
aciu Jutaryt:ax:
o atsakymo is estuku negavai?
labai simpatukai
ziuriu ir jums nepasiseke su siuntiniu, kaip ir man
ziuriu ir jums nepasiseke su siuntiniu, kaip ir man
QUOTE(ItaBita @ 2008 09 11, 11:25)
tu irgi siuntinuko nesulauki? is estuku?
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 09 11, 10:14)
parašiau, tai atrašė, kad išsiųsta 21 dieną Vakar pašte paklausiau, gal turi kartais... sako, nea, neturim. Bet būna, kad muitinėj užlaiko. Sakau, kokia muitinė, Europos sąjunga gi Sako, oi, kiek visko būna Sako, nu laukit dar, kas belieka