Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

tiksliai bigsmile.gif ir dar raudonu kaspinu galėsiu perrišt laugh.gif
Atsakyti
šviežas flirt.gif Biškutį privargau, bet atrodo, mergaitei patiko biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 25 rugsėjo 2008 - 11:58
Nu labai wub.gif Tobulas, kaip visada. O kaip ant piršto?
Aš panašų buvau pasidarius, tai pirštus išsiskėstus laikyt reikėjo dry.gif

Ir dar: o į vidų ką nors, kokį karkasą dėjai?
Atsakyti
Jutare, tikrai tobulas blink.gif bigsmile.gif Neįsivaizduoju, net kaip tokia tobulą formą išgaut... O bezulinant nebaisu sulaužyt? Ar tikrai viduj kažkas yra - karkasas koks? blush2.gif smile.gif Reikia ir man ką nors tokio užsisakyt, o po to nagrinėtis su padidinamu stiklu ax.gif lotuliukas.gif Nes nesuvokiu, kaip galima rankytėm va šitaip...
Atsakyti
QUOTE(smilga246 @ 2008 09 25, 14:04)
O kaip ant piršto?
Aš panašų buvau pasidarius, tai pirštus išsiskėstus laikyt reikėjo dry.gif

drinks_cheers.gif aš irgi panašų turiu tai nepatogus jis man,bet jei nekasdienai tai nieko smile.gif
Atsakyti
nea, karkaso jokio nedėjau biggrin.gif jis gi pakankamai tvirtas mastau.gif aišku, galima ir aplipdyti kažkokį kitą žiedą, gal netgi lengviau būtų biggrin.gif

Buckiuk, nedarysiu tau liezuvis.gif Pati pasidarysi biggrin.gif O papasakot galėsiu biggrin.gif

ant rankos tai nežinau, ar patogu ar ne, nes man anr bevardžio didokas biggrin.gif bet pirštų išskėst nereikia, nes tie kraštai nėra stori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2008 09 25, 12:58)
wub.gif
Atsakyti
superinis dalykelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos nespeju skaityti kiba nedirbat visos, kad tiek priplepat? mars lipdyt biggrin.gif

Klausimelis na zacipku - turiu sadolin antique lako, noriu padaryti sutrukinejusi modelinini papuosaliuka. Ar bandyti su juo ar geriau is mamos antikos dvikomponentes nukoset? g.gif Ir kaip visias tas procesas ant modelino vyksta? po slifavimo tepti ir viskas?
Siaubas kiek klausimu blush2.gif
Bet kadangi modelina labai taupyt pradejau tai gaila gadinti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kentaure: 25 rugsėjo 2008 - 15:42
dvikomponentis ir tas tavo vienkompotentis kraklius tai du skirtingai dalykai...gausi visiskai skirtingus darbelius...tik va klausimas kuris labiau patiks...siaip verta pabandyti abu...smile.gif
Atsakyti
Jutare, graziai padarytas ziedas..tiesa, stilius man jo tai nelabai, bet cia skonio reikalas... ax.gif o vat atlikimas tai tobulas...kaip cia ji taip islankstei? g.gif
Atsakyti
Jutare...o-pa-pa...neturit dvikomponencio sendinimo kuri???kad stambiai skaldytu???? g.gif labai reikia ryt...pirkti pas mus nera... doh.gif
Atsakyti