tiksliai ir dar raudonu kaspinu galėsiu perrišt
šviežas Biškutį privargau, bet atrodo, mergaitei patiko
Nu labai Tobulas, kaip visada. O kaip ant piršto?
Aš panašų buvau pasidarius, tai pirštus išsiskėstus laikyt reikėjo
Ir dar: o į vidų ką nors, kokį karkasą dėjai?
Ir dar: o į vidų ką nors, kokį karkasą dėjai?
Jutare, tikrai tobulas Neįsivaizduoju, net kaip tokia tobulą formą išgaut... O bezulinant nebaisu sulaužyt? Ar tikrai viduj kažkas yra - karkasas koks? Reikia ir man ką nors tokio užsisakyt, o po to nagrinėtis su padidinamu stiklu Nes nesuvokiu, kaip galima rankytėm va šitaip...
QUOTE(smilga246 @ 2008 09 25, 14:04)
O kaip ant piršto?
aš irgi panašų turiu tai nepatogus jis man,bet jei nekasdienai tai nieko
nea, karkaso jokio nedėjau jis gi pakankamai tvirtas aišku, galima ir aplipdyti kažkokį kitą žiedą, gal netgi lengviau būtų
Buckiuk, nedarysiu tau Pati pasidarysi O papasakot galėsiu
ant rankos tai nežinau, ar patogu ar ne, nes man anr bevardžio didokas bet pirštų išskėst nereikia, nes tie kraštai nėra stori
Buckiuk, nedarysiu tau Pati pasidarysi O papasakot galėsiu
ant rankos tai nežinau, ar patogu ar ne, nes man anr bevardžio didokas bet pirštų išskėst nereikia, nes tie kraštai nėra stori
QUOTE(Jutare @ 2008 09 25, 12:58)
superinis dalykelis
Merginos nespeju skaityti kiba nedirbat visos, kad tiek priplepat? mars lipdyt
Klausimelis na zacipku - turiu sadolin antique lako, noriu padaryti sutrukinejusi modelinini papuosaliuka. Ar bandyti su juo ar geriau is mamos antikos dvikomponentes nukoset? Ir kaip visias tas procesas ant modelino vyksta? po slifavimo tepti ir viskas?
Siaubas kiek klausimu
Bet kadangi modelina labai taupyt pradejau tai gaila gadinti
Klausimelis na zacipku - turiu sadolin antique lako, noriu padaryti sutrukinejusi modelinini papuosaliuka. Ar bandyti su juo ar geriau is mamos antikos dvikomponentes nukoset? Ir kaip visias tas procesas ant modelino vyksta? po slifavimo tepti ir viskas?
Siaubas kiek klausimu
Bet kadangi modelina labai taupyt pradejau tai gaila gadinti
dvikomponentis ir tas tavo vienkompotentis kraklius tai du skirtingai dalykai...gausi visiskai skirtingus darbelius...tik va klausimas kuris labiau patiks...siaip verta pabandyti abu...
Jutare, graziai padarytas ziedas..tiesa, stilius man jo tai nelabai, bet cia skonio reikalas... o vat atlikimas tai tobulas...kaip cia ji taip islankstei?
Jutare...o-pa-pa...neturit dvikomponencio sendinimo kuri???kad stambiai skaldytu???? labai reikia ryt...pirkti pas mus nera...