Kodėl skilo kepamas modelinas
QUOTE(daiva_z @ 2008 09 24, 16:27)
pafotkink, kaip skilo per du metus man nėra buvę tokio atvejo
QUOTE(daiva_z @ 2008 09 24, 17:27)
turiu ir as viena skilusi nesuprantu iki siol kaip tai atsitiko betgi....kai istraukiau is orkaites plysimas toks kai ir nemazas buvo,nudrengiau ta dirbinuka sonan,o dabar spec pasiziurejau kad plyselis visai visai mazytis beveik nesimato
Ok, pafotkinsiu, kai pasikraus baterijos
pazintys pazintys... as ir nieko nepazistu susipazinkim?
man niekad nera skiles fimas neisivaizduoju kaip tai galejo atsitikti
Jutare, kaip ten jusu siuntinukas is estu?
man niekad nera skiles fimas neisivaizduoju kaip tai galejo atsitikti
Jutare, kaip ten jusu siuntinukas is estu?
QUOTE(Margareta @ 2008 09 24, 17:05)
nugi nėr Bet ta Larissa labai geranoriškai bendrauja, ieško, ir sakė, kad jeigu negausiu, išsiųs kitą
QUOTE(Jutare @ 2008 09 24, 17:08)
nugi nėr Bet ta Larissa labai geranoriškai bendrauja, ieško, ir sakė, kad jeigu negausiu, išsiųs kitą
nu siaubas ta prasme kad dingo...bet gerai kad sutinka issiusti kita....
QUOTE(Margareta @ 2008 09 24, 17:16)
velnias žino kur jis klaidžioja
Ita, tavo amerikonas atsirado?
Oij Juratele zinok siandiena parejau namo ir labai dziugi zinia manes lauke gal rytoj jau i namus parnes MB bo pati neturiu kada ale bliamba bliamba du menesius be keliu dienu laukiau
kazkaip nemaloniai nuteikia
Daiva, man yra skiles fimas kai as ( kaip dabar galvoju) nedakepiau ir bandziau skilute isgrezti man ir visa ta partija gavosi nekokybiska ta prasme trapus kepinukai , tai vistik manau temperaturoje esme yra gal permaza buvo, " nedakepe"
nors jei rimtai tai nezinau is tikro todel, nes daugiau man nera buve kad sutrupetu ar suskiltu
kazkaip nemaloniai nuteikia
Daiva, man yra skiles fimas kai as ( kaip dabar galvoju) nedakepiau ir bandziau skilute isgrezti man ir visa ta partija gavosi nekokybiska ta prasme trapus kepinukai , tai vistik manau temperaturoje esme yra gal permaza buvo, " nedakepe"
nors jei rimtai tai nezinau is tikro todel, nes daugiau man nera buve kad sutrupetu ar suskiltu
mergičkos,
pirkau vandeninį modelino laką (Eberhard Faber), bet man netinka, gal kam reikia? Atiduosiu už pusę kainos
Jis atrodo taip:
pirkau vandeninį modelino laką (Eberhard Faber), bet man netinka, gal kam reikia? Atiduosiu už pusę kainos
Jis atrodo taip:
aš ir dykai tokį gėrį galiu atiduot O kažin, dekupažui jis irgi netiks? Domciau, su dekupažu tu kažką darai, ne?
QUOTE(Jutare @ 2008 09 24, 21:20)
aš ir dykai tokį gėrį galiu atiduot
netiko ir tau?