o pa pa tikrai kokie spalvoti ir grazus...kaip drambliuku svajones
gaila tik kad lakuot kazkaip nelabai ......spalvos kaip atsigautu :wub:nu lauksiu maajos zodzio......bet kaip gerai mergos kad apsiemes bent po kelis ir jus padaryt,bman butu buve blogai jei tektu visus dvidesimt daryt visdelto nieko gero masine gamyba
o-pa-pa, kokie dailuciai! Labai graziai ir zaismingai atrodo
Sveikos, as siandien vos nepasiskiepiau nuo kazkokios zarazos, tai apturejau streso, bet rytoj vis tiek teks. Kazkaip baisu.
Opa, tavo medaliai tiesiog nerealus, as va toki tikrai labai noreciau turet ta, kuris rozinis, mano skaiciukas irgi kiek didesnis butu
Margareta, mano vienas medalis irgi panasus i tavo su zvereliu , tik dar pati nesupratau, su kokiu
Opa, tavo medaliai tiesiog nerealus, as va toki tikrai labai noreciau turet ta, kuris rozinis, mano skaiciukas irgi kiek didesnis butu
Margareta, mano vienas medalis irgi panasus i tavo su zvereliu , tik dar pati nesupratau, su kokiu
tempk cia zvery isryskinsim kokios anas veisles
Dar jis nezmoniskai atrodo, iki proto davest reikia
zveris atrodo nezmoniskai katra iki proto davesti reikia
cha cha...nezmoniskas zveris..
ne, nu kokis ten skirtumas kad tas medalis tavo neslifuotas..pas mane jie dar net nekepti, kepsiu kai visus padarysiu
rodyk ir greitai
beja ten turetu buti zuikis
ne, nu kokis ten skirtumas kad tas medalis tavo neslifuotas..pas mane jie dar net nekepti, kepsiu kai visus padarysiu
rodyk ir greitai
QUOTE(Margareta @ 2008 09 10, 22:43)
cha cha...nezmoniskas zveris..
rodyk ir greitai
rodyk ir greitai
Tai man nekilo net abejoniu, kad tavasis zuikis, prasom teisingai mane suprast, jis ten toks aiskus zuikis, kad net veisle galima atspet katra, kaip Ita sako . Manasis ten neaiskios kilmes Dar nerodysiu
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 09 10, 21:20)
Sveikos, as siandien vos nepasiskiepiau nuo kazkokios zarazos, tai apturejau streso, bet rytoj vis tiek teks. Kazkaip baisu.
o nuo kokios cia? as UK studijavau, tai nuo nieko nereikejo
Morta nori nuo priklausomybes fimui pasiskiepyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 09 10, 23:00)
Morta nori nuo priklausomybes fimui pasiskiepyti
Elze, gal neilgai buvai? As tai ilgam turbut, tai pataria tiesiog, irgi nebutina, kad jau privalu. Nuo Hepatito B, nuo meningito C, dar nuo kazko o gal raides atvirksciai