Labas rytas suraitytas
jau kad priraset per savaitgali pazaliavau kol perskaiciau darbai labai labai visu
labas rytas suraitytas as pasirodau ne tusciom
va koki remeli iskepiau vakar
va koki remeli iskepiau vakar
QUOTE(Margareta @ 2008 09 15, 13:15)
Gal galima paklausti ir kaip tau taip pavyko kaip gražu !!!!!! Nu pasakok kaip darei
nu labai fainas rėmelis Čia estiški štampukai eina į trasą?
o siuntinuko vis dar negaunu aš....
o siuntinuko vis dar negaunu aš....
jo jo cia tos estiskos fakturos
o padaryta paprastai cia ant stiklinio remelio prilipdziau ir iskepiau paskui tai su baltais dazais paterliojau
Jutare, cia kazkoks kriminalas jau su tuo siuntiniu reikiai pasta kelti ant blakstienu ir dar karta estus iskvosti
o padaryta paprastai cia ant stiklinio remelio prilipdziau ir iskepiau paskui tai su baltais dazais paterliojau
Jutare, cia kazkoks kriminalas jau su tuo siuntiniu reikiai pasta kelti ant blakstienu ir dar karta estus iskvosti
oi pasižvalgius toliau radau kiek šaunių darbeliu o medaliukai kokie linksmi nu labai o tas pusleles gal pašlifuoti o kai lakuosi šlifavimas užsimaskuos ir jie taps dar sodresni. Nu man taip atrodo nežinau gal klystu
QUOTE(Margareta @ 2008 09 15, 12:43)
parašiau aš šiandien užklausimą paštui, laukiu atsakymo O estai tai parašė siuntos numeruką, daugiau iš jų ką aš išpešiu
Atėjo šiandien paštininkė, tai taip nudžiugau Galvoju - pagaliau Ale ne - francai katalogą atsiuntė
su slifavimu labai sudetinga bes tie zveriukai ant virsau prilipdyti..siaip su pirstais labai snuku su svirtiniu butu prieiti o lakuoti manau neverta
Margareta, kaip sakoma poneslo. Jau kad dėjo grožio: ir medaliai ir rėmeliai. Labai gražiai čia pasidarbavai. O medalius tai lakuočiau. Kiek atsimenu savo pažystamus metinukus, tai jiem blizgantis medalis patiktų labiau.
Šita, Jutare su Gabii, kaip jums su štampais baigėsi? Pasigdarėt ir nerodot, ar aš ką pražiopsojau?
Šita, Jutare su Gabii, kaip jums su štampais baigėsi? Pasigdarėt ir nerodot, ar aš ką pražiopsojau?
ir pamirsau papasakoti...
su stampais tokia vat istorija...
kai atsiveziau jau ant popieriaus atspausdintus pvz...pareiske, kad jiem reikia juoda - balta...o kai atspauzdini matosi pilka...na kaip ir sutarem kad sutvarkysiu...vel uzklausiau kiek kainuos...pirma karta kai buvau lauzesi ir nepasake...dabar...myke myke...kol istraukiau...jauciu norejo pirma pagaminti, o paskui kai jau nebus kur detis, teks moketi....nu vistik istraukiau 1 cm kainyte...o ji 6 lt...tai pakraupau...))) sakau, gi uz stampus kur imonej man darot...gaunasi centai..tai is kur cia kaina tokia...tai pradejo aiksinti, kad imonei nuolaida ir taip toliau...zodziu sunervino...skambinau ir kitur del kainu...visut vienodos....tai pagalvojom , kad jau pigiau butu is Amerikos...ir tos pacios antarktidos pigiau parsisiusti;
nieko...nera, tai reiskia ir nereikia... padariau uzsakyma is amerikos...uzteks;)
su stampais tokia vat istorija...
kai atsiveziau jau ant popieriaus atspausdintus pvz...pareiske, kad jiem reikia juoda - balta...o kai atspauzdini matosi pilka...na kaip ir sutarem kad sutvarkysiu...vel uzklausiau kiek kainuos...pirma karta kai buvau lauzesi ir nepasake...dabar...myke myke...kol istraukiau...jauciu norejo pirma pagaminti, o paskui kai jau nebus kur detis, teks moketi....nu vistik istraukiau 1 cm kainyte...o ji 6 lt...tai pakraupau...))) sakau, gi uz stampus kur imonej man darot...gaunasi centai..tai is kur cia kaina tokia...tai pradejo aiksinti, kad imonei nuolaida ir taip toliau...zodziu sunervino...skambinau ir kitur del kainu...visut vienodos....tai pagalvojom , kad jau pigiau butu is Amerikos...ir tos pacios antarktidos pigiau parsisiusti;
nieko...nera, tai reiskia ir nereikia... padariau uzsakyma is amerikos...uzteks;)
jo, siųsimės iš antarktidos
Gabii, gal ką palipdei? O gal anuos susivėrei?
Gabii, gal ką palipdei? O gal anuos susivėrei?
mergytes,o kaip reikia daryt tuos"pasleptus" tvirtinimus virvelei padariau pakabuka bet laikikliukui jis per storas tai vienintele iseitis kazkaip prilipdyt nugarelei perverima virvutes