Margareta medaliai superiniai
oi aciu aciu
jetus jetus kokie medaliai
nu kas ten dar daro medaliu rodykites
nu kas ten dar daro medaliu rodykites
Margareta, gražiai pasidarbavai. Kokie gražūs medaliai. Man tie, kur su kašaru ir dar kur su sraige patys gražiausi.
ai biski ir as pasirodysiu, nors nieko blatno ir naujo bet rodausi tik tam kad nesakytumete kad nieko nedarau
Papildyta:
Smilga tavo kasakas gerulis
Papildyta:
Smilga tavo kasakas gerulis
Gerai-gerai, rasom iskaita siam kartui Itai , man auskarai grazus. O apyranke naudociau, kaip panoramine nuotrauka . Koks cia miestas?
Imeskit kas nors ta puslapi rusiska, nerandu jo savo jegom
Imeskit kas nors ta puslapi rusiska, nerandu jo savo jegom
Ita, čia Vilnius? Man atrodo, kad pas tave kažkas panašaus anksčiau buvo, bet vistiek labai gražu. Man va tokie papuošalai labai Tokie neeiliniai ir nestandartiniau, bet ir neekstravagantiški. Pati galvojau apie panoraminės nuotraukos panaudojimą apyrankei.
Morta, šito? Šiaip jau tai pirmam temelės poste pirma pamokėlių nuoroda ir yra į tą puslapį
Morta, šito? Šiaip jau tai pirmam temelės poste pirma pamokėlių nuoroda ir yra į tą puslapį
O jau kokiu grozybiu pridaret
Pasirodysiu ir as, nors dar nesuprantu pati ar grazu, ar ne
o cia is arciau - is priekio ir "nugaros"
Ir pakabutis telefonui, kuris man paciai patinka, bet jau konfiskuotas
Pasirodysiu ir as, nors dar nesuprantu pati ar grazu, ar ne
o cia is arciau - is priekio ir "nugaros"
Ir pakabutis telefonui, kuris man paciai patinka, bet jau konfiskuotas
man tai grazus ir tas ireminimas ir pat spakabutis o jau trecia foto tai kol radau joje tai ka norejai parodyti spoksojau i ta fona paskui i telefona ir tik dar karta isiskaiciusi i zinute, kad ten reikia ieskoti telefono pakabuko, pagaliau ji pamaciau dailus
Elika, saunuole, labai idomus verinukas Matau ir pintas vielutes pritaikei Labai originaliai atrodo
QUOTE(Margareta @ 2008 09 14, 20:18)
man tai grazus ir tas ireminimas ir pat spakabutis o jau trecia foto tai kol radau joje tai ka norejai parodyti spoksojau i ta fona paskui i telefona ir tik dar karta isiskaiciusi i zinute, kad ten reikia ieskoti telefono pakabuko, pagaliau ji pamaciau dailus
Aciu
o tas fonas, tai jau brolio darbas
QUOTE(Bjauruska @ 2008 09 14, 20:27)
Elika, saunuole, labai idomus verinukas Matau ir pintas vielutes pritaikei Labai originaliai atrodo
Aciu